piatok 30. júla 2021

LARENS Golden Oil / môj letný must-have

V dnešnom článku sa budeme tváriť prudko letne. Produkt, o ktorom vám budem písať, nepatrí zrovna medzi mnou vyhľadávané produkty, napriek tomu sa mi podarilo namotať sa naň a preto o ňom musíte vedieť! :)

LARENS Golden Oil.

Larens Golden Oil pletovy olej

Prečo som sa vlastne rozhodla vyskúšať tento produkt, keď pleťové, potažmo telové oleje až tak nemusím a keď neulietavam ani na primiešavaní jedného kozmetického produktu do produktu ďalšieho? Nuž, nebudeme si nič nahovárať – jednak lebo zľava a dvak, lebo môj neopálený ksicht a opálené telo, že. Golden Oil je totiž typ produktu, ktorý avizuje nielen to, že sa o vašu pleť stará, ale ešte jej aj prepožičia jemnú, zdravú farbu. A tak som sa teda rozhodla prekonať svoje zlé, lenivé ja a vyskúšať ho.

V prípade Golden olejčeka ide o kompozíciu 100% prírodných, nerafinovaných olejov z koreňa mrkvy, mandlí, ryže, malinových jadierok, pšeničných klíčkov a olív. Zloženie je mimoriadne bohaté na betakarotén, nenasýtené mastné kyseliny a vitamíny. Poskytuje prirodzenú ochranu pokožky pred slnečným žiarením, vyhladzuje, zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky, má tiež antibakteriálne a protizápalové účinky.

Larens Golden Oil zlozenie

Používať sa môže ráno aj večer, samostatne aj primiešaný do iného produktu, na tvár aj na telo či vlasy a aj ako podklad pod mejkap. Údajne ho môžete používať aj pri opaľovaní sa, ja by som ale radšej naň ešte naniesla klasické espéefko, istota je guľomet.

Nevonia. Rozumej: Ani nesmrdí! Cítiť len také olejovo – orieškové niečo, čo je celkom príjemné.

Samozrejme, ide o olej a preto by sa mal dávať na vlhkú pokožku.

Larens pletovy olej

Ja osobne používam olejček ako prímes do pleťového krému alebo séra a tiež do telového mlieka. Objem fľaštičky je pekných 50 ml, takže vám vydrží naozaj dosť dlho – len na tvár si obvykle vystačím s tak polovičnou pumpičkou.

Čo sa účinku týka, nejako extra sa k nemu nevyjadrím, nakoľko produkt používam v malých množstvách, nie úplne pravidelne a celkovo ešte príliš krátko. Každopádne ale tomu zloženiu nemám dôvod neveriť – aj vzhľadom k tomu, ako dôverne značku poznám, že.

Zato vizuálny efekt viem zhodnotiť v podstate už po prvom použití.

Olejček nefunguje ako klasický samoopaľovák, ale dodá pleti zdravý tón len vtedy, keď ho na tej pleti máte. Odporúčam vrelo najmä jeho používanie na tvár v prípade, že to máte podobne ako ja a vďaka používaniu vyšších espéefiek máte ksicht podstatne bledší než zvyšok telesnej schránky a nechce sa vám práve použiť mejkap! Výsledný efekt je naozaj veľmi pekný, pleť je rozžiarená a naozaj má jemný nádych opálenia natoľko, aby zjednotila farebný tón opáleného mňa a neopáleného mňa. Na tvári nevytvára žiadne fľaky a tá aplikácia je naozaj mimoriadne jednoduchá a rýchla – stačí dať do dlane trochu séra alebo krému, do toho pár kvapiek olejčeka,  pošúchať dlane o seba a naniesť na pokožku.

Larens Golden Oil skusenosti

Čo sa tela týka, ja osobne som si nevšimla, že by mi olejček farbil oblečenie /dávam len trochu a len, keď mám šaty alebo sukňu, že jo/, ale z logických dôvodov by som bola opatrnejšia na tomto poli.

Olejček je na pleti celkovo príjemný, samozrejme vhodnejší skôr pre suchšiu až normálnu pleť, pretože aj keď sa tvári akokoľvek sucho, furt je to olej. Póry ale, chvalabohu, neupcháva.

 

Pozor! Olejček údajne nie je vhodný pre tehotné /lebo mrkvový olej, zdroj retinolu!/ a pre celiatikov /lebo olej z pšeničných klíčkov, zdroj lepku!/. Takže bacha na to, pre istotu ;).

 

Cena olejčeka nie je úplne že zanedbateľná, fľaštička vás vyjde bez zľavy na 19 éčok. Ak by ste mali záujem o tento produkt, odporúčam v e-shope zaregistrovať sa ako obchodný partner – v tom prípade nakupujete so zľavou permanentne. Stále ale platí aj zľavový kód LT3ZJL6EZE, ktorý môžete využiť na úplne celý nákup v e-shope.

Amen.

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Moja mamina vždy takéto oleje používala a doteraz mám ich vôňu zafixovanú :) Produkt však vyzerá veľmi dobre

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No asi Ťa sklamem, tento práve nevonia! :) Nie že by smrdel :D, on skrátka len NEMÁ vôňu.
      Ale je skvelý, naozaj :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...