utorok 27. júla 2021

Toaletka od ROCHAS / Tipy na letné vône!

Po dlhšom čase si dnes dáme jednu voňavú recenziu. Recenziu na toaletku, ktorá na toto ročné obdobie ideálnejšia hádam ani byť nemôže. Ak nie ste konzervy najkonzervovitejšie a nepoužívate dookola jednu a tú istú vôňu celoročne a zároveň máte v týchto horúcich dňoch rady také tie echt letné vône, rozhodne zbystrite pozornosť!

ROCHAS Mademoiselle Rochas toaletna voda

Patrím k skupine žien, ktorých voňavé preferencie sa menia podľa „počasia“. Off course, nejaký parfémový vetroplach v tomto nie som - mám svoje obľúbené vône, na ktorých som závislá a ku ktorým sa stále vraciam, ale väčšinou sa pri tom pridržiavam práve ročných období.

Po dlhšom čase som trochu zaexperimentovala a v istom zmysle naslepo som na Notino vhodila do nákupného košíka toaletku Mademoiselle Rochas. Pamätám si, že kedysi som k nej pričuchla v nejakej vzorke a celkom sa môjmu nosu pozdávala ako niečo svieže, ľahké, ideálne na leto.

A moje pamäťové bunky sa ukázali byť rovnako spoľahlivé, ako tie čuchové.

30ml flakónik pôsobí veľmi skladne, takže vôňu môžem bez problémov vláčiť so sebou, kade ma napadne. Asi to nie je nejaký dizajnérsky klenot, ale v podstate mi je to jedno.

ROCHAS Mademoiselle Rochas edt skusenosti

Mademoiselle Rochas toaletka je vôňa veľmi svieža, ovocno – kvetinková, jemná až dievčenská. Garantujem aspoň desať rokov fyzického veku dole, keď toto na seba nastriekate :). Hlava vône v zložení čierne ríbezle, lístky fialky, ružové korenie a bergamot a zopár kvetiniek k tomu vytvorilo vôňu absolútne dokonalú na horúce letné dni, ktorá zaručene nebude nikomu otravovať život a naopak, páčiť sa bude asi väčšine vášho okolia.

Na počudovanie, výdrž tejto toaletnej vody je veľmi dobrá a tromfne aj niektoré parfumované vody. Aspoň teda na mne – ako som už ikskrát spomínala, toaletky majú väčšinou na mojej pokožke lepšiu výdrž než vône so silnejšou koncentráciou! Ak mi niekto vysvetlíte prečo, budem rada.

Za mňa teda naozaj palec hore. Cena tejto vecičky na Notino je tiež veľmi príjemná, ten najväčší flakónik vás aktuálne vyjde najlacnejšie zo všetkých, takže rozhodne netreba váhať - ak hľadáte ideálnu letnú vôňu, rozhodne odporúčam omrknúť toaletku od Rochas. Myslím, že milovníčky sviežich vôní s ňou rozhodne nešliapnu vedľa.

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...