piatok 6. augusta 2021

KARL LAGERFELD for Her / Tipy na letné vône PART TWO!

Dnešným článkom pokračujeme v sérii tipov na ideálne letné vône. Že ako kým je ešte leto, že jo.

Po parfumovanej vode, o ktorej vám budem dnes hovoriť, som pokukovala tiež už dlhší čas a tiež vďaka miniatúrke, ktorou som sa léta páně výdatne polievala. No a teraz konečne nastal jej čas čé, že zakotvila u mňa doma aj v plnom balení.

KARL LAGERFELD for Her.

KARL LAGERFELD for her parfemovana voda skusenosti

Keď som si v poslednom voňavom článku trochu zafrfľala, dnes budem sekať dobrotu. Dizajn flakóniku sa mi veľmi páči a aj keď aj tá moja, na moje pomery trápna 45ml veľkosť patrí k obrannému arzenálu každej kabelky, tak nefrflem ani na to.

Naozaj sa nečudujem, že má táto vôňa toľko pozitívnych recenzií na internete... K tak príjemnej vôni som totiž už naozaj dávno nepričuchla.

Ak som o poslednej toaletke tvrdila, že letnejšia ani nemôže byť, no tak môže. A to leto sa zhmotnilo práve v hviezde dnešného článku.

KARL LAGERFELD for her recenzie

Opäť ide o ovocno – kvetinovú vôňu, ktorej hlavu tvorí citrón a broskyňa, srdce pluméria, ruža a magnólia a základ drevité tóny, ambra a pižmo.

Prvý dojem je naozaj výrazne citrusový – nie však v zmysle, že by ste mali tendenciu pomýliť si túto parfumovanú vodu s čerstvo vytlačeným citrónom a narvať si ho do čaju, ha ha – presne takéto vône ja totiž nemusím. Naopak, skôr než citrón mi vôňa pripomína citrusy všeobecne, pančnuté sladkou broskyňou a spolu vytvárajú ten geniálny prvý dojem, ktorý vás odrovná už na prvý oňuch! Aspoň mňa odrovnal a teda podľa tých ohlasov nás asi bude celkom dosť.

Vôňa sa postupne vyvinie do niečoho viac kvetinkového, čo je rovnako príjemné, ale už oveľa menej výrazné a to je vlastne aj môj jediný problém s vôňou – ako väčšina parfumovaných vôd, aj táto zo mňa vyprchá pomerne rýchlo a po 3 hodinkách môžem aplikovať nanovo. Paradoxne, väčšina ohlasov v tomto smere je pozitívna, takže chyba bude evidentne v autorke tohto článku, ha ha – no ale ja to prežijem, keďže mne osobne sa tie prvé tóny tejto parfumovanej vody páčia najviac a vôbec mi nevadí špliechať sa s tým aj každú polhodinu :).

KARL LAGERFELD for her parfumovana voda

Ak by som to chcela nejako zosumarizovať, vôňa je rozhodne ideálna pre mladé dievčatá a rozhodne na deň. Osobným preferenciám sa však, ako inak, medze absolútne nekladú a kľudne si vôňu používajte kedy chcete a kto chcete. Ja osobne mám tento typ ľahkých vôní rada v lete a občas aj v iných ročných obdobiach, keď mám skrátka len náladu na niečo jednoduché, ľahké a svieže.

Príjemným bonusom je cena, ktorá poteší každé srdce aj peňaženku – aktuálne na Notino napr. cécéá 15 éčok za 45ml balenie a navyše s dopravou zadara! Viac asi netreba dodávať...

 

Poznáte túto vôňu? A ktoré sú vaše tipy na tie najletnejšie vône?

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...