piatok 20. augusta 2021

LARENS / O tom, ako som zabudla na peelingovanie

Keď si bez niečoho neviem predstaviť život, tak sú to enzymatické peelingy. Dobre, kecám, je milión kozmetických vychytávok, bez ktorých si ja neviem predstaviť život, ha ha, ale je fakt, že poslednú dobu prudko uprednostňujem práve enzymatické peelingy pred tými tradičnými, mechanickými.

No a mojim absolútnym favoritom je práve enzymatický peeling od LARENS.

LARENS Enzymatic Peeling

Ja som dlhé roky používala už jeho pôvodnú verziu a recenziu naň si môžete pozrieť tu. Niekedy v priebehu minulého /?/ roka značka tento produkt apgrejdla a prišla s novinkou, ktorá má nielen /pre mňa?/ lepšie balenie, ale najmä vylepšené zloženie a účinok.

Zlupujúci /toto slovíčko by som radšej dala do úvodzoviek/ efekt zabezpečujú 3 prírodné enzýmy: papaín z papáje, ficín z figovníka a bromelaín z ananásu. Tieto v primeranej koncentrácii majú schopnosť rozpúšťať odumreté bunky na pokožke a zabezpečiť tak vyhladenie, rozžiarenie a zjednotenie pleti ako aj prípravu na ďalšie nadstavbové ošetrenia pleti. Čiže masky, séra a tak. Ak by vás zaujímali detaily ohľadom zloženia, mrknite do e-shopu.

LARENS kozmetika skusenosti

Peeling ostal stále v takej tej gélikovitej forme, takže ho bez problémov v tenkej vrstve nanesiete na pleť. Doba pôsobenia je od 5 do 15 minút, odporúčam začať radšej opatrnejšie – aj keď ja osobne som s touto vecičkou nikdy problém nemala.

Gél sa do pleti počas doby pôsobenia trochu „vpije“ - počas tohto procesu si môžete užívať jeho príjemnú, pre mňa trošku púdrovo-sviežu vôňu, následne dobre opláchnete tvár vodou.

Môj najobľúbenejší rituál spočíva v aplikovaní enzymatického peelingu a následnom „nalepení“ BIO Renew pleťovej masky, ktorej efekt peeling takto podporí, keď ale nemám dosť času, šupnem pri večernom čistení na ksicht pred sérom a krémom aspoň ten peeling, cécéá 2x do týždňa. Je to rýchle, nijako ma to neobmedzuje a najmä, má to efekt. Dlhodobý efekt bez akýchkoľvek vedľajších účinkov typu začervenanie alebo olupovanie pleti, čo pre mňa znamená smrrrť.

LARENS enzymaticky peeling recenzia

Už v úvode článku som spomenula, že postupne upúšťam od klasických, mechanických peelingov a na pleť ich dávam len veľmi výnimočne, možno raz za mesiac alebo dva – čo kedysi bolo pre mňa absolútne nepredstaviteľné! Posledné mesiace som si ale tak akosi zvnútornila, že moja suchá a občas citlivá pleť by mechanické „brúsenie“ kože eventuálne aj mohla považovať za týranie! :) A to teda ozaj nechceme, že.

No a predstavte si, po tých mesiacoch ozaj nemám pocit, že by môjmu ksichtu mechanické peelingovanie chýbalo. Pleť je aj bez neho hladká, zjednotená a dokonca mám pocit, že póry sa mi upchávajú ešte menej, ako keď som používala klasické peelingy. A celkovo pôsobí zdravšie.

Ja osobne teda, ako ste si asi domysleli, na tento produkt nedám dopustiť. Ak by ste ho chceli vyskúšať, zľavový kód LT3ZJL6EZE, ktorý môžete využiť na úplne celý nákup v e-shope, stále platí. Zároveň ale odporúčam zaregistrovať sa ako obchodný partner, aby ste mohli permanentne nakupovať s ešte vyššími zľavami – a to aj v prípade, že ste obyčajný konzument kozmetických vychytávok ako aj ja a chcete skrátka len výhodnejšie nakupovať.

 

Čo vy a peelingovanie?

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...