utorok 17. augusta 2021

LARENS Rich Cream / Absolútny must-have a faux-pas v jednom!

Dnes o tom, ako prehnaná iniciatíva a nadšenie z produktu škodí, ha ha.

Na tento článok sa chystám veľmi dlho, podarilo sa mi to až teraz, ale tak hádam furt lepšie neskoro ako nikdy, že. No a netradične to bude o produkte mojej najobľúbenejšej značky skincare, o Rich Cream Hands & Feet od LARENS.

Larens Rich Cream krem na ruky

Hydratačný a regeneračný krém, ktorý môžete použiť na ruky aj na chodidlá, má tradičné larensácke zloženie. Čo znamená veľa rozličných lahôdok typu Liposomal Collagen Complex, lipozomálna kyselina hyalurónová atakďalej atakďalej. Všetky tieto zložky sľubujú hydratáciu, zjemnenie, ukľudnenie a regeneráciu pokožky a to aj vďaka až 10 percentnej koncentrácii urey, mojej obľúbenej kozmetickej ingrediencie.

LARENS kozmetika skusenosti

Prvý dojem z krému je – aspoň pre mňa bol – absolútne odrovnávajúci. Konzistencia je taká trošku tekutejšia, dobre vstrebateľná, krém veľmi pekne vonia a čo je teda že bomba, zanechá ruky dokonale vláčne aj po umytí rúk mydlom, prosímpekne!!!

LARENS kozmetika ucinky

Nebudem vám ani písať, aké obrovské bolo moje nadšenie z krému. Značku Larens milujem a že sa jej podaril práve takýto krém na ruky a chodidlá, to ma privádzalo do extázy. A teda až takej, že som nadšene túto vecičku začala používať ako klasický krém na ruky – čiže mazať asi tak miliónosemstošesťdesiatkrát denne.

No a hádajte čo. Moje nadšenie čoskoro opadlo. Ha ha. Nikdy nepoužívajte krém na ruky s obsahom 10percentnej urey akoby tam nebola :). 10 percent urey je totiž rozbuška a keď to preháňate, jej efekt môže byť práve opačný a veľmi, veľmi iritujúci.

LARENS Rich Cream zlozenie

Výsledkom môjho neúnavného snaženia boli ruky ešte viac presušené ako predtým. Amen. Nikdy nepoužívajte krémy na ruky s 10percentným obsahom urey akoby tam nebola :).

Zhrnutie? Tento krém je absolútne úžasný, ale naozaj vám bude stačiť nakrémovať s ním ruky alebo chodidlá raz, maximálne dvakrát denne! Čo asi veľa z vás aj ocení... o mužskom pohlaví ani nehovoriac, že :). Len v tom prípade totiž dosiahnete žiadaný účinok /rozumej: zázrak na počkanie!/ a vlastne vás ani nebude tak bolieť tá vyššia cena. Btw, krémik máte v ponuke aj v 400g megabalení s pumpičkou, ak by sa vám málilo.

 

Ako vždy na záver... Ak by ste chceli túto vecičku vyskúšať, nezabudnite použiť môj zľavový kód LT3ZJL6EZE, ktorý môžete využiť na úplne celý nákup. Ak by vám nestačil, kľudne sa na e-shope zaregistrujte ako obchodný partner, aby ste mohli nakupovať ešte výhodnejšie aj v prípade, že chcete nakupovať len sama pre seba ako bežný kozmetický nadšenec.

 

 

- cc -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...