piatok 19. novembra 2021

NARS / Najlepší tekutý rúž na pery a iné!

Dnešným článkom si po asi miliónty krát splním veľký rest. Lebo písať vám asi tak po rokuluxusných rúžoch na pery, to mi nie je teda ani trochu podobné!

Ako áno, ako nie, stalo sa, že som skrátka furt plánovala fotiť vám rúže v akcii na perách a stále sa k tomu nie a nie dostať. Výsledkom teda bolo, že som recenziu neustále odkladala a odkladala... a zanôtiť ódu na ne som sa rozhodla až teraz, keď netuším, v ktorej taške mám uskladnený foťák a preto je jasné, že akékoľvek doplnkové fotenie sa nekoná, ha ha.

Ale nevadí, myslím, že to prežijete. Dnes si teda dáme krátky pokec o rúžoch na pery od NARS.

NARS ruze na pery skusenosti

Keď sa tak zamyslím, hlavným dôvodom môjho zaspatia bolo to, že rúže som až tak často nepoužívala.

Lebo odtieň.

Ktorý je prekrásny a 90 percent z vás ho miluje, ale...

Aj keď som pomerne dávno o žiadnom rúži na pery nepísala, určite vám nemusím pripomínať, na akých farbičkách frčím ja. Hlavne počas jesene sa ale u mňa častejšie prejavujú aj tendencie používať niečo viac neutrálne až nudné – skrátka a jednoznačne, niečo menej ružové :).

Miniatúrky rúžov od NARS som si objednávala z tohto e-shopu a viac-menej to bolo len zo zvedavosti. Od tejto značky som mala totiž iba léta páně jeden korektor, čo je v mojich očiach viac ako výzva, že.

Začnime teda tekutým rúžom NARS Powermatte Lip Pigment v odtieni 2794 American Woman.

Tekuté rúže neznášam, ha ha, preto je len logické, že som zvolila farbu, akú som zvolila. Staroružovú nude, tváriacu sa neutrálne, ale predsa len s veľmi jemnučkým nádychom do tepla. Musím ale priznať, že ide o farbu výraznú – aj vďaka stopercentnej pigmentácii.

NARS american woman do me baby swatch

V podstate tento kúsok môžem označiť za niečo medzi tekutým rúžom a pigmentom – alebo druhá možnosť,  za najlepší tekutý rúž na pery ever!

A nie, nie je to kvôli tomu, že je to držák.

Lebo nie je. Síce má na perách super výdrž, ale nie je to typ farbičky, ktorú dávate dolu micelárkou a peelingom na pery a – upozorňujem – odtláča sa! Síce maximálne minimálne, ale nejakú pidi-stopu trebárs na bielej šálke nájdete.

Čo ale keď si zhrnieme, sú všetko výlučne pozitívne zistenia, čo sa komfortu pri nosení týka a ja viem úplne všetky oceniť. Pretože toto, milé moje, je naozaj najpríjemnejší tekutý rúž na svete, pretože je na perách maximálne ľahučký, nezalieza do vrások takmer vôbec, nevysušuje pery a v podstate stačí nalíčiť a viac sa nestarať. Ani o ňom nebudete vedieť – ak zmizne, nemusíte sa toho báť :).

NARS Velvet Matte Lip Pencil recenzie

Podobný prípad, avšak v tuhšej :) forme, je aj NARS Velvet Matte Lip Pencil v odtieni 5863 Do Me Baby.

Ide o klasický rúž na pery v ceruzke, resp. pastelku na pery v odtieni veľmi podobne sa tváriacom, tentokrát ale ide o trošku neutrálnejšiu farbičku. V porovnaní s tekutým rúžom – napriek výbornej pigmentácii – pôsobí na perách jemnejšie a milovníčky nude pier poteší asi o niečo viac.

Čo má ale s tekutým rúžom spoločné, to je tá neuveriteľná, až luxusná ľahkosť na perách a začínam byť naozaj presvedčená o tom, že minimálne produkty na pery a korektory značka skutočne vie! :)

Podobnú ceruzku /v podobnom odtieni/ som mala od Alverde a tá bola neskutočne tuhá, vosková, ťažká a teda s týmto zázrakom absolútne neporovnateľná – btw, čoskoro sa s ňou stretnete v článku so spotrebovanou, potažmo vyhodenou pravekou dekoratívkou.

Späť ale k našej hviezde.

Pastelka od NARS je na perách celkovo veľmi príjemná už pri kreslení samotnom, nezlieva sa do vrások a vytráca sa tak, že si to ani nevšimnete a  nebude vám vadiť, že jej výdrž na perách je skôr štandardná. Off course, toto všetko aj vďaka odtieňu, to ale nič nemení na jej pozitívnych vlastnostiach.

Použiť ju môžete samostatne, ja ale používam radšej s kontúrovacou ceruzkou tak isto, ako tekutý rúž.

A viac asi ani nemám čo dodať. Oba rúže sú úžasné a keďže mám len miniatúrky, keď bude príležitosť, myslím, že pôjdem do plných balení, aj keď možno ja osobne v iných odtieňoch, veď ma poznáte...

 

Máte nejaké skúsenosti s touto značkou? Tipy, čo vyskúšať a tak... :)

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Ja mám doma samozrejme klasiku, lícenku Orgasm a je geniálna! Okrem toho som skúšala riasenku, takú v super červenom obale. Ale efekt bol taký skôr priemerný...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve som si ju doniesla z Prahy v cestovnej verzii v dvojbalení spolu s bronzerom :D Tak som veľmi zvedavá...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...