utorok 2. novembra 2021

NEnákupy / október 2021

Moje októbrové nakupovanie kozmetiky sa nieslo v znamení ťažkej symboliky. V tomto mesiaci sme totiž začali rekonštruovať byt a pri všetkom tom balení a vybaľovaní som sa zdesila, keď som si uvedomila, že práve kozmetika tvorí asi tak polovicu mojich sťahovaných vecí! :D Takže sa ozaj môže zdať, že som tomuto faktu prispôsobila v októbri aj to NEnakupovanie.

A s uspokojením mám po dlhej dobe pocit, že dnes teda ani nebude veľmi o čom! :)))

Saveonbeautyblog kozmetika recenzie

Ha ha, no ako vždy, zas tak úplne vážne ma brať nemusíte. Hneď dvomi vecičkami som si totiž urobila skutočnú radosť a už to stačí na to, aby som sa rozpísala na jeden a pol strany! :D

A minimálne v jednom prípade nemusíte moc hádať, ktorá z tých vecičiek to je ;).

Na paletku očných tieňov od ANASTASIA Beverly Hills som si robila zálusk už dlho a pokladala som doslova za svoju psiu povinnosť rozšíriť svoju zbierku paletiek o akúkoľvek od tejto značky! Dvakrát na výber som síce nemala, na Notino mali momentálne naskladnenú len legendárnu Norvinu, pri ktorej som si nie tak celkom istá, či je práve mojou šálkou kávy, ale rozhodla som sa, že nevadí. Tak uvidíme, ako moc moje hodnotenie farebného spektra ovplyvní kvalitu.

Druhý produkt, na ktorého skúšanie sa nesmierne teším, je šampón na vlasy od značky Zenz vo verzii 17 Cactus. Ide o dánsku značku profesionálnej vlasovej kozmetiky, ktorá sa tvári dosť ekoorganicky, ale rátam aj tak, že ste o nej ešte nepočuli, pokiaľ sa o túto problematiku nezaujímate. Tak uvidíme, akú „reklamu“ jej urobím ;). Btw, masku od TONYMOLY som dostala ako darček k nákupu.

No a zvyšok? O kréme na ruky od CeraVe ste už čítali a myslím, že k tomu ostatnému postačí fotodokumentácia.

Nakupy kozmetiky oktober 2021

A sme teda na konci jedného z najstručnejších prírastkových článkov v histórii môjho blogu.

Úprimne si ale myslím, že by som v tomto trende mala pokračovať. Minimálne pre potreby ďalšieho sťahovania, ha ha

Aký máte na to názor vy? A teraz nemám na mysli ohľady na moju peňaženku alebo kreditku či na sťahovaciu telenovelu :), ale skôr názor na konzumný spôsob života, hromadenie kozmetiky, dopady na životné prostredie a tak... ;)

 

- cc -

 

4 komentáre:

  1. U mňa je tiež kozmetika veľká položka čo sa týka priestoru. Ja sa pozerám na život z pohľadu praktickosti a uprednostňujem minimalizumus. Na eko dopady až tak nedbám aj keď ich vnímam. Skôr nemám rada, keď som v byte založená a nemôžem dýchať, neprúdi energia. Ale čo ti poviem s tou kozmetikou si dávam zákazy dokolečka a dookola to poruším buď ja alebo mi niekto niečo daruje/pošle a som späť kde som bola. Už to neriešim nejakú vášeň má každý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, áno, rozumiem :). No myslím, že po istom čase sa do podobnej fázy ako ja dopracuje každá beautyblogerka. Teda aspoň na chvíľu :D ...

      Odstrániť
  2. Ach, Norvina! Vždy si hovorím, že ešte túto potrebujem do zbierky a už budem kompletná. Inak som tým ABH paletkám prepadla, kúpila som si niekedy po Vianociach Sultry a inú som snáď odvtedy ani nepoužila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? :D Toto je moja prvá... A teda ešte stále leží v kufríku nedotknutá, lebo som ju zatiaľ nemala ako nafotiť! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...