utorok 22. februára 2022

EMMA HARDIE Moringa Cleansing Balm / Testujem hype-produkty!

A je to tu, máme tu ďalšiu vyhajpovanú chuťovku, ktorú som sa rozhodla podrobiť detailnému výskumu. Tentokrát si vezmem na paškál kultový čistiaci balzam zn. Emma Hardie a keďže ide o produkt vskutku luxusný, šetriť ho veru nebudem! 

Naopak, budem zlá, veľmi zlá... :)

EMMA HARDIE cistiaci balzam recenzia

Celý, ohavne dlhý názov produktu znie EMMA HARDIE Amazing Face Moringa Cleansing Balm a ide o čistiaci balzam, ktorý milujú hádam absolútne všetci, blogerky ho majú minimálne vo svojich wishlistoch a ktorý získal ocenenia v mnohých prestížnych súťažiach.

A to, uznajte, samo o sebe je superdôvod na to, aby som ho otestovala aj ja, ha ha.

Balzam obsahuje oleje z hroznových jadierok a sladkých mandlí, moringový olej a vitamín E, tiež éterické oleje z pomaranča, neroli, mandarínky, jazmínu a ruže - pleť by mali tieto zložky nielen dôkladne čistiť, ale aj hydratovať a vyživovať. Čiže náš balzam nie je len obyčajný odličovací balzam, ale aj vecička, ktorá sa o vašu pleť popri čistení aj stará.

EMMA HARDIE odlicovaci balzam skusenosti

Ja som si kúpila na skúšku to menšie, 30g balenie /v nie úplne vzhľadnom plastovom kelímku/, v ktorom sa nachádza aj profi uteráčik na čistenie pleti, z jednej strany z mikrovlákna, z druhej z mušelínu – prvou odstraňujete zvyšky balzamu z tváre, následne použijete druhú na akúsi masáž pleti alebo neviemčo, nechce sa mi príliš nad tým premýšľať a ak ani vám, ubezpečujem vás, že balzam môžete smelo použiť aj bez uteráčika.


EMMA HARDIE Amazing Face hlbkovo cistiaci balzam recenzie
 
EMMA HARDIE Moringa Cleansing Balm

Čo sa samotného procesu odličovania/čistenia pleti týka, výrobca odporúča zahriať v dlaniach balzam v množstve vo veľkosti lieskového orecha a dôkladne vmasírovať do suchej, resp. mierne navlhčenej pleti a hubkou, navlhčenou teplou vodou po vmasírovaní zvyšky balzamu stiahnuť.

Týmto postupom by ste mali dostať z tváre preč aj vodeodolný mejkap a odlíčiť dokonca aj oči.

Nadšené užívateľky po celej zemeguli ujúkajú nad konzistenciou a vôňou tohto produktu. Konzistenčne ide o takú tekutejšiu, olejovitú pastu – neviem, ako vhodnejšie by som to popísala, nič iné ma nenapadá. Musím vás upozorniť, že ten odér je dosť intenzívny a taký ten že buď ho milujete alebo nenávidíte! Myslím, že nič medzi tým – aj keď náhla zmena z nenávidenia na zamilovanie sa je dosť možná! Off course, dá sa polemizovať o tom, ako moc je vôňa v produkte na čistenie pleti potrebná, ale môj názor poznáte, ha ha, pipina vo mne sa nezaprie a keď niečo krásne vonia, už to samo o sebe je pre mňa dôvod na opätovnú kúpu!

EMMA HARDIE Amazing Face Moringa Cleansing Balm skusenosti

A myslím, že to presne takto bude aj s týmto produktom. Za mňa to vonia už zas hlavne po agáte, ha ha, jemne líznutom citrusmi – a že vám je tento popis povedomý? No, takto nejako vonia aj jeden z mojich najobľúbenejších pleťových krémov :).

Čistenie pleti týmto produktom je veľmi príjemné a účinné, to musím uznať. Pleť si tou olejovitou pastou pekne premasírujete a určite nehrozí, že by ste mali pleť pri používaní tohto vysušenú, že jo. Ako moc by bol produkt vhodný na mastnú pleť, to neviem, ale na druhú stranu, furt to z tej tváre umyjete a keď výrobca tvrdí, že je to určené pre všetky tipy pleti...

Dokonca /!!!!!/ som vyskúšala odlíčiť si týmto produktom aj oči nakompletku a viete čo? Ono to vôbec, ale že vôbec neštípe!

Za mňa teda maximálna spokojnosť a viem si živo predstaviť, že tento produkt môže veľkej skupine užívateliek spôsobovať jemnú závislosť.

Samozrejme nebudeme si klamať, vecička je to drahá, veľmi drahá. Na druhú stranu, na jedno použitie stačí malilinkaté množstvo  a v ponuke sú aj väčšie, viac ekonomické balenia, prípadne celé kozmetické darčekové sady, kde môžete jedným vrzom vyskúšať viacero produktov – ja napríklad /aj kvôli tomu, že som blogerka, že jo/ na tomto dosť intenzívne frčím.

Alebo aspoň na darčekoch k nákupu, ha ha, k môjmu baleniu balzam plus uteráčik som vyfasovala pleťovú masku a krém zn. Emma Hardie a to teda poteší! :)

EMMA HARDIE kozmetika skusenosti

Na záver mám pre vás ešte malé tipy z Notino, ktoré vás určite zahrejú na duši :). Kultový balzam od Emma Hardie totiž môžete použiť nielen ako produkt na odličovanie/čistenie pleti, ale aj ako balzam na pery! Úplne smrteľne vážne... Alebo ho, off course, použiť na ošetrenie nechtovej kožtičky či akýchkoľvek suchých miest na pokožke. Odskúšané na perách, nebrať, nechutí! :D Ale minimálne je to dôkazom toho, že to zloženie sa skrátka o vašu pleť popri tom čistení aj naozaj stará.

 

Čo vy a legendárny balzam od Emma Hardie, skúšali ste?

 

- cc –

1 komentár:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...