utorok 5. apríla 2022

NEnákupy / marec 2022

Prvý aprílový článok po menšej pauzičke venujem – ako inak – nákupom. Minulý mesiac som sa teda ozaj celkom činila na tomto bojovom poli a aj keď som všetko nekupovala sama, potažmo za vlastné, tak som utrácala celkom dosť, ha ha.

in news marec 2022

Začnime dekoratívkou – ktorej som na moje pomery venovala v marci ozaj nemálo času aj finančných prostriedkov :).

Bez ujmy sa, off course, neobišiel výlet v Prahe, pred ktorým som si sľúbila ďalšiu paletku od Natasha Denona. Keďže som si nevedela vybrať z dvoch, vzala som - prirodzene - obe, ha ha - ale viem už teraz, že ľutovať to určite nebudem!

kozmeticke prirastky a nakupy marec 2022

Na Notino som si urobila radosť setom miniatúriek od Bobbi Brownpúdrom od Clinique, žltučkým ako kuriatko, ktorý má maskovať prípadné začervenania pleti. Malým a celkom príjemným bonusom boli rúže od Rimmelu, o ktorých ste si mohli prečítať v tomto článku. Štetec Brushart som aj tentokrát kúpila namiesto poštovného, ha ha a laky, to je taká moja životná nevyhnutnosť!

... čím by sme teda plynule mohli prejsť ku skincare.

saveonbeauty in news marec 2022

Okrem mojej obvyklej must-have dávky Larensu som vykúpila asi aj polku stojana v Lidli s akciovou ponukou zn. Nivea. Najmä micelárky vyšli ozaj za smiešne ceny, takže by bol hriech nechať ich tam. Zvyšné vecičky už asi veľmi za komentár nestoja, ale musím vám povedať, že ten avoňácky mandarínkovo - zázvorový sprcháčemulzia od Sebamed voňajú božsky!!! Oba produkty vyzerajú na nové stálice v mojej kozmetickej zbierke a je tu pomerne veľká možnosť, že ich uvidíte v samostatných článkoch!

No a sme na konci. Asi som sa ozaj trochu utrhla z reťaze vzhľadom k mojim nákupom posledných mesiacov, ale tentokrát mi to akosi vôbec nevadí, neviem, no... asi tá jar... :)

Aké boli vaše marcové nákupy? ;)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...