utorok 19. apríla 2022

ORIFLAME The One Wonder Lash 5 in 1 / Testujem hype-produkty!

Len niekoľko málo typov produktov je na mojom blogu v úzadí a dôvodov býva zväčša niekoľko. Presne... tri. Buď totiž nechápem filozofiu produktu, neznášam ho alebo ho nepokladám za dostatočne zaujímavý na to, aby som o ňom písala.  Riasenky, bohužiaľ, medzi takéto produkty patria tiež - na blogu ich netestujem príliš často aj napriek tomu, že si svoju každodennú mejkap-rutinu bez nich nedokážem predstaviť. Dôvodom je vlastne len to, že som ich doteraz nezvykla príliš obmieňať a ak mi niektorá vyhovovala, tak som bola schopná ostávať pri nej roky! Takže uznajte, že na tomto poli nebolo veľmi o čom...

Dnes vám chcem ukázať jednu, ktorú asi môžem označiť za vyhajpovaný produkt, ale o ktorej môžem s kľudným svedomím hovoriť aj ako o mojej stálici. Napriek tomu, samostatnú recenziu som jej za tie roky nevenovala!!!

Takže si idem napraviť renomé a teraz si o nej zopár slov prečítate. ORIFLAME The One Wonder Lash 5 in 1 riasenka.

oriflame wonderlash riasenka skusenosti

Riasenka s obsahom vitamínu E má vaše riasy 1. predĺžiť, 2. dodať im objem, 3. natočiť a 4. vyživiť s tým, že ich 5. nezlepí. Amen.

Takže ja začnem aplikátorom. Samotná „rúčka“ je trochu pridlhá na môj vkus, ale keď si na tento fakt zvyknete, nebudete mať problém. Aplikátor je plastový, z jednej tretiny má dlhšie štetinky na rozčesávanie, z dvoch tretín krátke, trochu si ním môžete „pichať oči“ /údel asi všetkých plastových aplikátorov/, ale tiež je to vec, na ktorú sa dá zvyknúť v tom zmysle, že keď sa s tým naučíte pracovať, tak pôjde všetko úplne komfortne.

oriflame wonder lash riasenka recenzie

oriflame kozmetika recenzie

Tieto dve veci – keby to záležalo odo mňa -  by som ja osobne radšej nahradila inými /kratšou rúčkou a klasickými štetinkami/, ale keďže z riasenky ako takej som rovnako nadšená ako pred rokmi, tak vlastne nemôžem frfľať!

Efekt, aký táto riasenka urobí s mojimi riasami, je totiž naozaj perfektný! Riasenka ich výrazne predĺži a aj vytočí, s tým zahustením to zas taká dráma nie je, ale toto mi vôbec nevadí... Naopak, riasy vyzerajú vďaka tomu ako vaše vlastné, dokonalé riasy a pri troche fantázie by možno zopár ľudí ani nenapadlo, že máte na nich riasenku! Pretože tá hmota naozaj nezlepuje, nanáša sa rovnomerne a plastový aplikátor ich nádherne prečeše a tak nejako uhladí a doslova urobí hodvábnymi.

oriflame the  onewonder lash 5 in 1 riasenka recenzia

Skutočne netuším, koľký kúsok tejto riasenky mám už doma... Zato viem, že zakaždým, keď som sa k nej vrátila, bola som s ňou megaspokojná a nedivím sa vôbec, že ju značka Oriflame označuje za kultovú!

Viem, že riasenky vo všeobecnosti sú vecou maximálne individuálnou, ale úprimne, poznáte niekoho, kto by slávnu „wonderlešku“ ofrfľal? Ja nie! :)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...