piatok 29. apríla 2022

PYUNKANG YUL Essence Toner / Testujem hype-produkty!

Keď jaa nevieeeeem... Presne takto nejako by  som mohla začať dnešný článok.

Toniká, potažmo pleťové vody mám veľmi rada, vo svojej skincare ich mám zaradené, čo svet svetom stojí a ak ich nejakým nedopatrením nepoužijem, cítim sa nesvoja, ha ha. Preto som sa rozhodla, že očekujem aj legendárne tonikum od kórejskej značky Pyunkang Yul a fuckt som nečakala, že narazí kosa na kameň práve v tomto prípade.

pyunkang yul esencia skusenosti

Akože môžem s kľudom vyhlásiť, že koréjskej kozmetike ja nejako extra nefandím. Nie kvôli tomu, že by som s ňou mala zlé skúsenosti, ale skrátka neláka ma skúšať ju!

A to tiež od čias, čo svet svetom stojí.

Napriek tomu som neodolala a objednala si ich kultový Pyunkang Yul Essence Toner.

Tonikum s pomerne jednoduchým zložením s obsahom koreňového extraktu z kozinca #netusimcotoje na prvom mieste, ktorý pleť zvlhčuje, udržuje prirodzene pružnú a hladkú, je určené predovšetkým na citlivú a suchú pleť. Znie to samozrejme ako rozprávka pre moje uši a preto som sa s vervou vrhla do testovania.

pyunkang yul essence toner recenzie

Popravde, prvý dojem wow. Konzistencia tonika nie je klasická vodičková, ale hustá a pripomína skôr riedke sérum. Keď som ho na pleť naniesla prvýkrát vatovým tampónikom, bola som nadšená a spontánne som ho ohodnotila tak, že lepší toner môj ksicht ešte neokúsil! Na druhú stranu, od začiatku som sa nevedela zbaviť takého mierne silikónového pocitu priamo počas aplikácie a to ma trochu zneistilo.

Veľmi rýchlo som však usúdila, že toner v tejto konzistencii bude ozaj lepšie nanášať na pleť priamo, bez použitia tampónika. Do pleti som ho teda začala vtláčať dlaňami a skutočne, na jednu aplikáciu stačilo neporovnateľne menšie množstvo.

Toľko k tým technickejším záležitostiam a prejdime k mojim dojmom z používania teraz, tesne pred koncom spotreby balenia.

Úprimne, neviem, čo si o tomto produkte myslieť a neviem sa zbaviť dojmu, že je v mojej skincare rutine je tak trochu zbytočný, ach jo... Teda, nie je vylúčené, že sa mýlim, ha ha, ale jednoducho ja sa ani len nedokážem donútiť používať ho pravidelne! Off course, prvé týždne testovania som ho pravidelne používala... Teraz je to ale už nad moje sily.

Zo začiatku som mala dokonca obdobie, že ma pleť po vklepkaní tonika normálne a seriózne štípala. Neberiem to síce nejako smrteľne vážne, spôsobené to mohlo byť milión faktormi, ale skrátka takto prehnane reagovala na aplikáciu tohto produktu.

pyunkang yul kozmetika skusenosti

Ďalšia vec, mám pocit, že ten megamoc príjemný pocit hydratácie vydržal na pleti asi tak 15 sekúnd a keď sa produkt vstrebal, akoby som si na ksicht nič nedala! A to tiež tak úplne asi nechcete... aspoň teda ja určite nie.

No a posledná vec – ja s tou konzistenciou vôbec nie som vyrovnaná! Neviem si totiž nejako logicky zmenežovať vrstvenie jednotlivých produktov pri použití tejto Veci a keď sa už k tomu odhodlám, zakaždým je okolo toho akosi priveľa rozmýšľania! A v prípade kozmetiky ma to teda ozaj trochu bolí, ha ha.

Suma sumárum, ja som z produktu trochu v rozpakoch a nutne potrebujem vašu pomoc! Viem, že veľa z vás naň prisahá a nedokáže si bez neho predstaviť svoj život, ja do tejto skupiny ale patriť veru momentálne asi nebudem – a pritom by som rada, ha ha. No, ak mi poradíte, ako na používanie tejto vecičky, budem ozaj šťastná! Pretože tá pleť zas nevyzerala zle pri jej používaní :).

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...