utorok 31. mája 2022

CAUDALIE / Prvá skúsenosť so značkou!

Ako seriózne... ja bez hydratačných sér neviem žiť. Podľa mňa sú absolútnym must-have produktom pre úplne každého /vrátane mužov... aj keď, ukecajte toho môjho, aby si dal na ksicht sérum, ha ha.../, pre každý typ pleti a pre všetky ročné obdobia. Moja zbierka kozmetiky zväčša obsahuje aspoň zo dva – tri kúsky, ktoré občas aj striedam.

Dnes vám ukážem zasa jedno z nich, tentokrát od značky CAUDALIE.

caudalie kozmetika recenzie

Úplne konkrétne ide o CAUDALIE Vinosource – Hydra S.O.S. Thirst – Quenching Serum s kyselinou hyalurónovou, organickou hroznovou vodou a polyfenolmi, ktoré má pleť intenzívne hydratovať, zvyšovať jej pevnosť a pružnosť, ukľudňovať a blokovať voľné radikály. Príjemnou informáciou je, že 97% ingrediencií je prírodného pôvodu.

Vlastne asi niet vecí, ktoré by som na tomto produkte mohla ofrfľať! Začnime balením, ktoré je nielen oku lahodiace /čo je ružové, to je moje!/, ale aj veľmi kvalitné a obzvlášť oceňujem fakt, že nemá žiaden dekel, ktorý jednak vždy len otravuje život pri používaní kozmetiky a dvak, furt je to len plast navyše.


Konzistencia séra je mliečkovitá, skôr redšia, ale netečie pri aplikácii a absolútne bez problémov ju zapracujete do pleti. Celý proces vám, off course, spríjemní jemný odér, ktorý ani veľmi neviem identifikovať – možno niečo kvetinkové so slabučkým nádychom nejakého ovocíčka, poznáte to, taká tá vôňa, ktorá nikoho neurazí a pôsobí veľmi čisto.

Že sa absolútne bezproblémovo správa pod mejkapom, to snáď ani nemusím hovoriť.

V čase publikovania tohto článku mám spotrebovanú väčšiu polovicu balenia, takže myslím, že už sa viem vyjadriť s plnou bjútylogerskou vážnosťou a nemusím sa vyhovárať na také tie obľúbené prvé dojmy, ha ha. 

caudalie vinosource-hydra s.o.s. thirst quenching hydratacne serum

Toto sérum si môj ksicht neskutočne užíva. Pleť hydratuje veľmi usilovne a to do takej miery, že keby ste boli kozmetický analfabet s normálnym až mastnejším typom pleti, pokojne sa namažete týmto a vyrazíte do sveta bez použitia akéhokoľvek ďalšieho mazadla typu pleťový krém alebo espéefko. Sérum zanechá pleť napitú, vláčnu a to je presne to, čo od dobrého hydratačného séra čakám. A to, ako určite viete, je moja pleť skôr suchšia a má sklony byť za dehydrovanú a citlivú - takže v tomto smere sa tvári ozaj maximálne náročne!

Na jednu aplikáciu vám postačuje jediná dávka pumpičky na tvár a ďalšia na dekolt. Ja ako vždy dávam na pleť navlhčenú /lebo kyselina hyalurónová, že!/.

Čo viac dodať... Moja absolútne prvá skúsenosť so značkou Caudalie dopadla nad očakávania – existenciu značky som registrovala, ale moje doterajšie info o nej boli v podstate nulové. Sérum ako aj nejaké ďalšie patladielka zoženiete na Elnino za celkom príjemné ceny a som si istá dvomi vecami. Prvá, k tomuto séru sa stopercentne ešte vrátim a druhá, značka Caudalie ostáva v mojom hľadáčiku. Prekvapivo, že... :).

 

Vaše skúsenosti s touto značkou?


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...