piatok 24. júna 2022

CLARINS Self Tan Radiance - Plus Golden Glow Booster / Najviac užitočný produkt tohto leta!

Za posledný rok mám pocit, že mám toho odsedené na motorke viac než odležané na posteli. Neviem, či si ženy, čo v živote na motorke nesedeli vedia predstaviť, aké náročné to občas je. Skĺbiť to, aby ste sa mohli naplno venovať svojmu koníčku a zároveň popri tom vyzerali keď nie reprezentatívne, tak aspoň štandardne... Rozumej, aby sa ľudia nerozpŕchli od hrôzy, keď si dáte niekde na benzínke dole prilbu.

Zásadný problém, s ktorým bojujem, je ale jedna vec, s ktorou máte možno skúsenosti aj vy. Keďže pod prilbou s mejkapom veľa vody nenamútite a keďže ja si tvár zámerne už roky príliš neopaľujem... No tak logika! Chce to dobrý samoopaľovák, ktorý dá aj tú motorkársku prilbu.

A ja som objavila jeden megaúžasný.

clarins self tan samoopalovaci pripravok na tvar recenzie

Tým najviac megaúžasným samoopaľovákom je CLARINS Self Tan Radiance – Plus Golden Glow Booster. Objavila som ho úplne náhodne, nemala som žiaden tip, nečítala recenzie ani nič podobné, len som ho skrátka kúpila, lebo vyzeral ňuňu.

No a taký naozaj aj je. 

clarins kozmetika recenzie

Fľaštička je veľmi elegantná, zaujímavá, oko potešujúca a ten spôsob aplikácie produktu na svetlo božie je tiež veľmi fajn! Skrátka, len zatlačíte prstom na dno fľaštičky a vyjde von kvapka, dve, tri... koľko len chcete. Konzistencia produktu je vodičkovitá, nemastná a tiež nijako nevoňajúca, takže nie je najmenší problém zapracovať ho do akéhokoľvek krému – lebo presne takto musíte booster aplikovať. Či už ho dáte do denného lebo nočného krému, to je len na vás. Ja napríklad najradšej pridávam 3 kvapky do opaľovacích krémov na tvár, takto mi to vyhovuje najsamviac.

clarins self tan radiance plus golden glow booster skusenosti

Čo sa týka zloženia, to je tiež niečo, čo by malo tešiť vaše srdce. Obsahuje totiž šťavu z aloe vera a glycerín, ktoré pleť hydratujú, zjemňujú, regenerujú a upokojujú. Je síce jasné ako facka, že v tom pidimnožstve, ktoré sa na pleť dostane, to asi nebude nič zásadné pre vašu pleť, ale každopádne poteší.

Poďme ale na moje dojmy z účinkov. Takže milé moje, mám len dve slová. No problem!

Účinky boostera sa prejavia už cca po dvoch použitiach, ja osobne som začala dvomi kvapkami raz denne a postupne pridávala na intenzite v závislosti od toho, aký stupeň opálenia tváre chcete dosiahnuť. Aktuálne mi stačia 3 kvapky buď raz alebo dvakrát denne, občas vynechám úplne... Skrátka, poľahky si to viete odregulovať samé. Booster totiž na vašej pleti nerobí problémy ako niektoré samoopaľovacie produkty typu fľakatenie alebo neprirodzený odtieň! Naopak, to „opálenie“ pleti je veľmi, veľmi prirodzené, akoby bolo vaše vlastné a tak nielen vyzerá, ale sa tak aj správa – čiže nikde nič nezlieza, nič nemáte upatlané... No všetko dobre toto.

clarins samoopalovaci pripravok na tvar recenzia

Ja osobne oceňujem aj to, že tá fľaštička je taká pidi. Ak budete obsahom pri jednotlivých aplikáciách šetriť, vydrží vám veky, na druhú stranu, rozhodne máte šancu spotrebovať ho pred odporúčaným koncom doby spotreby.

Off course, netreba zabúdať na slnečnú ochranu a opaľovacie prípravky, keďže booster vás pred UV žiarením rozhodne neochráni! To pre istotu zdôrazňujem aj keď verím, že táto podnetná info vás rozhodne nemôže prekvapiť.

No tak schválne! Ktorá z vás bojuje s rovnakým problémom ako ja?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...