piatok 10. júna 2022

NEnákupy / máj 2022

Za máj budem na seba opäť raz hrdá, pretože sa mi zadarilo naozaj sa krotiť s utrácaním za kozmetické NEzbytočnosti. Na druhú stranu, musím sa priznať, že sa trochu chválim cudzím perím, keďže mi k tomu značnou mierou dopomohol fakt, že som väčšinu mesiac precestovala, takže som na nakupovanie skrátka nemala čas, ha ha.

Napriek tomu, aj tentokrát tu máme zopár drobností na pretras.

saveonbeautyblog kozmeticke prirastky za maj

Takže tu hľa, moje nové prírastky /z ktorých dva som dostala do daru/. Začnime 24-H Brow Setterom od Benefit, ktorý som sľúbila, že určite kúpim vo full verzii a keďže sľuby sa plnia, tak ho tu máte. Teda, ja ho mám... :)

Spomínaným darčekom boli obe espéefká, minimálne jedno z nich ste už na blogu videli v samostatnom článku. Odlakovač od Sally Hansen som mala doma už toľkokrát, že asi nemá význam vyjadrovať sa k nemu a prejdime teda na posledné dva produkty, ktoré určite stoja za zmienku, keďže v oboch sa rysujú nové must-have produkty!

saveonbeauty recenzie kozmetiky

Prvým je sérum na pery od Catrice. Uznávam, produkt, ktorý veľa z vás môže považovať za niečo navyše. ALE!!! Táto vecička je úplne bombastická! Dopracovala som sa k nej náhodne, na základe videorecenzie u Aestheholic /ten YouTube vie byť občas veľmi užitočná vec!/ a tak som sa rozhodla kuknúť sa jej bližšie na zúbok. No, čo vám budem hovoriť... Určite bude recenzia!

Posledným kúskom je samoopaľovací booster od Clarins, absolútny letný must-have pre všetky motorkárky a nadšené nositeľky akýchkoľvek pokrývok hlavy, podobných moto - prilbe, ha ha... Detaily opäť vysvetlím v samostatnom článku, lebo čo? Lebo tento produkt potrebujete!

No a teda to by sme mali už fuckt všetko. Tiež sa v lete tvárite podobne šetrne ako ja alebo naopak, so stúpajúcimi teplotami stúpa aj vaša nákupná horúčka? ;)

 

- Kocúr -



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...