piatok 26. augusta 2022

ZIAJA Med najlepšie telové mazadlo / PART neviemkoľko

Posledné roky vždy v lete ulietavam na ozaj kvalitných telových mazadlách, ale nebolo to vždy tak. Menežment v kombinácii „horúčavy a mazanie sa“ som spravidla nezvládala vôbec a potrebu používať telové mlieka v lete som začala pociťovať až poslednú dobu.  

Moje požiadavky na dobré telové mazadlo sú samozrejme z tej najvyššej kategórie, ako inak. Ideálne musí ísť o ľahkú konzistenciu, ktorá sa dobre rozotiera, megahydratuje, ale nemastí. A keďže som objavila absolútny klenot medzi takýmito mazadlami... tak viete čo J.

ZIAJA Med Hydrating Treatment hydratačný telový balzam.

ziaja med hydratacny telovy balzam skusenosti

Z tohto radu som už kedysi mala pleťové krémy, ktoré sa ku mne dostali neplánovane a boli teda že absolútne topkové. Preto, kto by čakal, že sa dopracujem aj k telovému balzamu z tohto radu, že...

Balzam je určený na suchú, citlivú a, off course, dehydrovanú pokožku. 95% zložiek má byť údajne prírodného pôvodu, pričom účinnými látkami sú alantoín a D-pantenol. Balzam okrem dávky hydratácie pokožku regeneruje a zmierňuje prípadné podráždenia.

No, takto... Ženy, tento balzam je jedna z najpríjemnejších vecí, aké som kedy na seba mazala. Konzistencia je úžasná, šľahačkovitá, pripomína hustejšie telové mlieko, rozotiera sa krásne, ešte krajšie vstrebáva do pokožky a čo je najdôležitejšie, hydratuje! Megahydratuje... Na horúce letné dni /aj nafurt/ je to skrátka sen a garantujem vám, že vám spôsobí závislosť, vďaka ktorej ho budete chcieť mazať na seba stále – aj keď potrebné to nebude.

ziaja med kozmetika recenzie

Nie celkom tradične na moje pomery hodnotím pozitívne aj to, že mazadlo nie je parfumované. Netvrdím, že nejaká monštrózne dobrá vôňa by mi prekážala, ha ha, ale predsa len – je ešte akože furt leto, pokožku vystavujete slnečným lúčom, takže riziko podráždenia je kúštik vyššie a akákoľvek parfumácia kozmetiky je niečo navyše, čo určite nepotrebujete!

Len toľkoto dnes odo mňa a na záver ešte technické záležitosti. Kúpite na Elnino. Balzam má objem krásnych 500ml, praktické pumpičkové balenie a cenu niečo nad 3 éčka! Chcete nejaké ďalšie argumenty, prečo ho nutne potrebujete?

 

- Kocúr -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...