sobota 19. novembra 2022

BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice + Probiotics espéefko / Testujem hype-produkty!

Za posledný rok používam espéefká na tvár skutočne poctivo, to ste si hádam všimli. Moje skúsenosti na tomto bojovom poli sa síce až doteraz obmedzili väčšinou na vody lekárenské, ale minulý mesiac som sa hecla a zabŕdla do tých kórejských. Kórejské espéefká sú totiž skutočne preslávené a tak som sa konečne rozhodla prestať odolávať.

Dnes teda BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice + Probiotics ochranný pleťový krém s probiotikami.

beauty of joseon kozmetika recenzie

No a musím vám povedať hneď na úvod, toto je espéefko, ktoré potrebujem na seba patlať odteraz už nafurt.

Hlavnými účinnými zložkami krému s chemickým UV filtrom s 30% ryžového extraktu a obilnými probiotikami sú ryža, ženšen a niacínamid. Ryža je antioxidant, ktorý pleť nielen chráni pred vplyvmi vonkajšieho prostredia, ale ju aj udržuje pružnú, má protizápalové účinky a rozjasňuje pleť. Ženšen výdatne asistuje pri hydratácii a bojuje proti starnutiu pleti vplyvom slnečného žiarenia. No a niacínamid? Ten sa stará o celkové zjemnenie štruktúry pleti - teda póry a vrásky. A to skrátka chcete!

beauty of joseon pletovy krem s spf zlozenie

Krémik je samozrejme neparfumovaný a má úžasnú konzistenciu, pripomínajúcu šľahačku. Ako úprimne, hádam v živote som nepatlala na ksicht nič príjemnejšie, tobôž nie espéefko! Skrátka, už pri prvom namazaní cítite, ako brutálne to tú pleť ukľudňuje, hydratuje...

beauty of joseon kozmetika skusenosti

Off course, snáď nemusím prízvukovať, že krémik pleť neumastí, nezanecháva na nej biely film a pod mejkapom absolútne nežmolkuje! No a keď k tomu prirátate ako bonus to zloženie, asi je zbytočné ďalej vypisovať nejaké oslavné ódy...

beauty of joseon relif sun rice probiotics krem skusenosti

Za mňa skrátka prekvapko roka na tomto poli. Aj keď všetky možné aj nemožné účinky budem môcť zhodnotiť asi až po niekoľkých spotrebovaných baleniach, dostal ma už ten prvý mesiac používania.

Aktuálne toto espéefko na Notino kúpite s 10% zľavou a pripomínam, že ešte do nedele prebieha Black Friday a ja verím tomu, že určite budete z neho niečo potrebovať! :)

 

Čo vy a značka Beauty of Joseon? Čo vy a espéefká? A čo vy a Black Friday? ;)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...