utorok 8. novembra 2022

GABRIELLA SALVETE Petra NUDE paletka / Stojí za to?

Že česká blogerka a youtuberka Petra LovelyHair vyrukovala so spoluprácou so značkou Gabriella Salvete, to určite už vie aj najzarytejší kozmetický ignorant. Tak isto určite vie, čo všetko výsledok tejto spolupráce zahŕňa.

Kocúr sa vďaka spolupráci s Elninom rozhodol, že otestuje paletku. Lebo veď ma poznáte – ja a moja paletková mánia...

gabriella salvete petra nude paletka nude heels

Úplne konkrétne, rozhodla som sa pozrieť bližšie na zúbok GABRIELLA SALVETE Petra Nude Eyeshadow Palette vo verzii Nude Heels.

Ide o chutnú, výrazne do tepla ladenú paletku a v podstate musím vychváliť jej kompletný vizuál. To balenie je kvalitné, elegantne pôsobiace, praktické a v podstate celkovo také sympatické. Pozitívne hodnotím aj to, že tam nezavadzia žiaden nezmysel v podobe penového pidiaplikátora. To by nám Petra hádam neurobila, ha ha...

gabriella salvete petra nude paletky recenzie

Prepracovane pôsobí aj to, ako tiene v tejto maličkej paletke vyzerajú – tri sú matné, jeden výrazne lesklý, plný trblietok. Ako bonus, jeden matný má na povrchu ozdobný reliéf, ktorý oživí celkový dojem z paletky. Chválim.

Paletka teda obsahuje 4 očné tiene, čo úplne postačuje hneď na niekoľko líčení. Najsvetlejší telový ja osobne používam ako podklad, môžete ním ale kľudne zosvetliť aj vnútorný kútik či oblasť pod obočím, keďže je pigmentovaný dostatočne. Stredný hnedo-oranžový, ideálny do ohybu na vytvarovanie oka, tmavý hnedý do vonkajšieho kútika... Vyzdvihnúť musím aj ten bronzovo – zlatý, ktorý obsahuje aj svetlé niečo, čo tento tieň doslova rozsvieti a urobí veľmi zaujímavým! Na môj vkus síce tých trblietok samotných by mohlo byť aj kúštik menej a mohli by držať na viečku kúštik viac...

Ešte raz ale teda upozorňujem, že táto verzia je naozaj výrazne teplá – dokonca sa občasne neviem zbaviť pocitu, že je až trochu moc do oranžova - a ak také nemáte rady, rozhodne sa obzrite po niektorej inej paletke.

Poďme ale ku kvalite samotných tieňov, čo je vec, ktorá by nás mala zaujímať minimálne rovnako, ak nie najviac!

gabriella salvete petra nude paletky odtiene

No a teda klobúk dole, vážené. Gabriella Salvete vie občas riadne prekvapiť a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Konzistencia očných tieňov je krásne maslovitá, tiene sú dokonalo pigmentované /vrátane toho najsvetlejšieho/ a na viečku sa bez problémov blendia a tiež pri líčení nijako extrémne neopadávajú pod oči. Viac od kvalitnej paletky chcieť skutočne nemusíme.

Iste, neodpustím si pripomienku, že pri naberaní tieňa na štetec musíte byť opatrné, pretože ide o typ tieňov, z ktorých pri tomto procese doslova lietajú kusy, ale tento „neduh“ akceptujem aj pri oveľa drahších paletkách – takže v prípade šesťeurovej ma toto teda určite nerozhodí. Stačí sa k paletke pri líčení správať s adekvátnou dávkou nehy.

Suma sumárum, s touto paletkou rozhodne nešliapnete vedľa. Zoženiete na Elnino za pár drobných a ak hľadáte praktickú, skladnú paletku nielen na cesty, ale aj na akékoľvek líčenie, určite vám ju môžem len odporučiť.

 

Tiež ste neodolali niečomu z tejto limitky? Ak áno, dajte vedieť, čo bude Kocúr ešte potrebovať ;).

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Hm nuž musím sa priznať, že ja používam skôr lesklejšie tiene takže tak. Viem, že majú rôzne iné farebné varianty tejto paletky čo je skvelé a inak od GS ja mám Rose paletku 10 tienov a už druhé balenie. Je to skutočne kvalita to sa musí nechať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za to DRUHÉ balenie Ťa teda obdivujem, to sa mne ešte v živote nestalo :D Rose paletka bola tiež fajn, ale za mňa je TOP tá Romantic, či jak sa to volá... :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...