utorok 1. novembra 2022

NEnákupy / október 2022

V októbri bolo to nakupovanie dosť výraznou mierou najmä o robení si radosti. Hoci zo začiatku som mala tendencie dať vám sem akurát foto v štýle „aby ste mali prehľad“, uvedomila som si, že dooosť veľa produktov si nejaký ten bližší pokec zaslúži! A to ani nehovorím, že v tej záľahe kozmetiky by ste sa hádam aj stratiť mohli...

saveonbeautyblog nakupy oktober 2022

Začnime mojim milovaným, luxusným krémom na ruky od L´OCCITANE, ktorý mám doma permanentne a testermi pleťových krémov/balzamov od NUXE. Produkty som si ulovila za supervýhodné ceny na Elnino, odkiaľ mi ešte ako bonus poslali na testovanie šampón od OLAPLEX a chutnú paletku očných tieňov od GABRIELLA SALVETE v spolupráci s Petrou LovelyHair. Kto ju ešte neskúšal, že...

kozmeticke novinky oktober 2022

V októbri som sa urvala z reťaze aj na Notino. Po rokoch odolávania som sa rozhodla čeknúť vyhajpovaný Double Wear mejkap od ESTEÉ LAUDER a tiež prvýkrát v živote NEJAKÉ kórejské espéefko! Voľba padla na údajne jedno z najpríjemnejších, to od BEAUTY OF JOSEON, tak som veľmi zvedavá, ako dopadne moje testovanie. K objednávke som prihodila aj môj obľúbený korektor od CATRICE v odtieni 015 Honey a zvyšok, to už boli darčeky k nákupu.

saveonbeautyblog in news oktober 2022

Radosť som si urobila aj druhým kúskom séra na pery od CATRICE a tónovaným balzamom na pery ORIFLAME, ktorý som kedysi pradávno občas používala. No a off course, tiež asi milióntou verziou ružovej v laku na nechty od QUEEN STAR. Lebo toto skrátka potrebujete!

 

Zvyšok, to sú už len také bežné nákupy, ktoré by snáď nestáli za reč, ale na druhú stranu, mne vedia urobiť radosť aj tie. Pri nich aspoň nemám výčitky svedomia, ha ha a to sa tiež ráta.

 

Čím pekným ste si urobili radosť vy? Myslím, že v týchto mesiacoch je robenie si malých radostí viac ako potrebné a ospravedlniteľné! ;)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...