piatok 4. novembra 2022

OLAPLEX No.6 Bond Smoother / Bez čoho neprežijem!

Ak bez niečoho nedokážem žiť, tak sú to krémy na vlasy. Občas sa hecnem a urobím experiment s inými typmi konzistencií /spomeňte si na tohto miláčika/, ale v konečnom dôsledku sa vždy vraciam práve ku krémovým produktom, ktoré do suchých vlasov s vervou mne vlastnou aplikujem do vlasov každé ráno.

No a keďže sa mi pred časom podaril opäť raz nejaký životný objav, ktorého sa /už zas, ha ha/ nikdy  nemienim vzdať, musím vám o ňom okamžite napísať!

OLAPLEX No.6 Bond Smoother.

olaplex no.6 bond smoother skusenosti

No, okamžite... Nie je okamžite ako okamžite! V čase písania tejto recenzie mám spotrebovanú už asi polovicu balenia a verte, že sa míňa dostatočne pomaly. Ide o krém, ktorý sa neoplachuje a poskytuje vlasom hĺbkovú regeneráciu a ochranu pred krepovatením vraj až na 72 hodín.

Za všetky benefity údajne môže patentovaná aktívna molekula Olaplex, ktorá dokáže opraviť narušené disulfidové väzby vnútri vlasu, vďaka čomu dochádza k rýchlej obnove aj chemicky poškodených vlasových vlákien. Okrem nej tu máme aj kokosový olej a vitamín E, ktoré vlasy posilňujú, hydratujú, regenerujú a zaisťujú ochranu pred vonkajšími vplyvmi.

Krém môžete aplikovať aj na vlhké vlasy – urýchli ich schnutie a zároveň chráni vlasy pri tepelnej úprave. Toto ja zatiaľ vyskúšané nemám, príliš závisláčim na aplikácii produktu do vlasov suchých.

olaplex krem na vlasy recenzie

olaplex bond smoother zlozenie

Konzistencia a efekt krému mi spôsobili prudkú závislosť už po prvom použití. Krémik je veľmi hustý, zároveň ale ľahučký a keď si to pidimnožstvo, ktoré potrebujete na jednu aplikáciu, pomädlíte v rukách, máte sto chutí premazať si tým aj ksicht, nielen vlasy! Milujem túto vecičku, čo vám budem hovoriť...

Vec je pomerne intenzívne parfumovaná, ale keďže ide o odér mne plne vyhovujúci, tak sa z toho len vytešujem a myslím, že vytešovať sa bude 99 percent z vás, čo tento produkt vyskúšate.

Krém vlasy neskutočne krásne uhladí, dodá im lesk, zdravý vzhľad a off course, chráni končeky pred poškodením. Ako som už spomenula, stačí úplne maličké množstvo – záleží, aká je dĺžka vašich vlasov, to si ale musíte očekovať samé.

saveonbeauty olaplex kozmetika recenzie

Tento produkt je skrátka podľa mňa bezpodmienečný must-have pre všetky z nás, ktoré majú vlasy suché a rozlietané a ja momentálne absolútne nemám chuť meniť ho za nejaký iný!

Mám z e-shopu vasevlasky ako väčšinu mojej kozmetickej profi-výbavy na vlasy a myslím, že za celkom rozumnú cenu nielen vzhľadom k tomu, ako pomaly sa produkt míňa.

Na záver malá, teplá rada. Buď vyberte verziu s airless pumpičkou alebo, ak vyberiete to obyčajné balenie, aké mám ja, tak to skladujte hore dnom – v opačnom prípade budete mať veľmi rýchlo problém a vytlačením obsahu von! :)

Toto ale ja nejako prekusnem.

 

Vaše skúsenosti so značkou Olaplex?

 

- Kocúr -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...