piatok 24. marca 2023

EMMA HARDIE / Funguje luxusná pleťová maska?

Možno ste si všimli, možno nie, faktom ale je, že som za posledný rok významne prehodnotila používanie pleťových masiek. Vždy som ich mala doma asi tak milión, výdatne ich aplikovala v pravidelných intervaloch a užívala si pri tom dobrý pocit. Že výsledok nebol až tak úplne podľa mojich predstáv, to už bolo vedľajšie, ha ha. Každopádne, osvietilo ma a svoju zbierku som sa nakoniec predsa len rozhodla zredukovať a nechať si v nej len to naj.

No a sem rozhodne patrí aj EMMA HARDIE Brilliance čistiaca ílová pleťová maska, ktorú vám ukážem v dnešnom článku.

emma hardie ilova pletova maska

Značka Emma Hardie rozhodne patrí medzi to najluxusnejšie, čo Notino ponúka a výnimkou nie je ani táto vecička. Pleťová maska s ružovým ílom má za úlohu hĺbkovo čistiť pleť a detoxikovať ju, tiež jemne exfoliuje. Prirodzeným dôsledkom tohto procesu je zjemnenie pórov a vyrovnanie tónu pleti a celkové skrášlenie. Čo sú, off course, veci, ktoré potrebujeme každá, že.

Konzistencia pre vás asi nebude prekvapením – maska s ružovým ílom je ílová a má jemne ružový nádych :).

ALE! Ílová nie je tak klasicky, ale popri všetkom tom íle pôsobí tak trochu krémovo. Vítaným bonusom je jemná vôňa, ktorá vám spríjemní celý proces aplikácie a pôsobenia masky a za toto má u mňa hneď niekoľko bodov k dobru. Maska celkovo je na pleti príjemne chladivá, nijako neštve ani moju citlivú pleť a teda si môžem v kľude užívať jej pôsobenie. Na tvári odporúča výrobca nechať ju 10 – 15 minút, následne odstrániť zvyšky uteráčikom a opláchnuť vodou.

emma hardie pletova maska zlozenie

emma hardie brilliance pletova maska hodnotenie

Čo sa mne osobne veľmi pozdáva, vďaka tej unikátnej konzistencii maska nezaschne do takej tej betónovo nepriestrelnej vrstvy, ktorá spravidla spôsobuje zmenšenie kože na vašom ksichte tak o dve–tri čísla – naopak, mám pocit, že sa do pleti dosť vpije, takže jej odstraňovanie prebieha bez väčších problémov a tiež to po celý čas pôsobí na ksichte príjemne. 

emma hardie brilliance cistiaca pletova maska

No a efekt? Tak čisté, jemné póry som nevidela už dávno. Ozaj netreba špekulovať, táto maska skrátka funguje a to už po prvej aplikácii! Okrem čistých pórov mám pocit, že zanechá pleť naozaj rozžiarenú a farebne jednotnejšiu. Ak teda ulietavate na ílových pleťových maskách, jednoznačne odporúčam siahnuť po tejto. Uznávam, nie som úplne „happy“ z tej ceny – a to ani nikto nebude, ha ha - na Notino ale občas viete vymáknuť fajn akciu, výhodný set či darčeky k nákupu a v tom prípade odporúčam neváhať!

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...