piatok 17. marca 2023

NUXE Rêve de miel HAUL / Čo sa oplatí vyskúšať?

Len nedávno som vás tu na blogu obšťastnila článkom s výberom mojej top skincare za minulý rok a právom v nej zaujal miesto pleťový krém NUXE Rêve de miel. Prirodzene, okrem jeho účinkov ho milujem aj kvôli famóznej vôni a preto sa mi vôbec nečudujte, že som sa poľahky namotala aj na myšlienku otestovania krému na ruky a balzamu na pery z tohto radu. Ak vás zaujíma, ako dopadli, čítajte ďalej :).

nuxe reve de miel kozmetika skusenosti

Okej, začnime hneď takým polofrfľaním. Ak by ste čakali, že pleťový krém, krém na ruky a balzam na pery z jednej línie budú voňať rovnako, no tak sa môže stať, že si nabijete držky. Ono totiž všetky tieto tri vecičky voňajú každá ale že úplne inak.

Začnime NUXE Rêve de miel balzamom na pery.

nuxe reve de miel balzam na pery skusenosti

Pokiaľ si dobre pamätáte, ten kultový v tégliku, nad ktorým juchá celá blogosféra, ja dvakrát nevyhľadávam. Napriek všetkému, tomu tyčinkovému som ochotne dala šancu presvedčiť Kocúra, že je lepší :)

nuxe balzam na pery zlozenie

Tyčinka, podobne ako téglik, vonia jemne po pomarančoch. Konzistenčne je to skôr ľahší typ balzamu, ktorý po perách zľahka kĺže a aplikáciu budete musieť jednoznačne opakovať častejšie, než je to pri hutnejších balzamoch! Čo za mňa teda nie je zrovna plus, no ale budiž. Inak je balzamík na perách príjemný a aj hydratuje obstojne, ale ak by ste mali pery neviem ako zdevastované, asi ich úplne nezachráni. Za mňa, presne ten typ balzamu, že hodiť do kabelky a len tak občas premazať. Napriek tomu, ja ho mám naozaj rada a jeho používanie je pre mňa príjemným zážitkom, ha ha. Nikde ma totiž nič neotravuje nepríjemným odérom, chuťou alebo usádzaním všade tam, kde to nechcem. Skrátka, odporúčam všetkým tým, čo uprednostňujú ľahšie balzamy na pery a bodka, viac nemám čo dodať.

nuxe krem na ruky recenzie

NUXE Rêve de miel krém na ruky a nechty, to je v podstate podobná kategória. Tento kúsok vonia pre zmenu zas po mede, ale len veľmi jemne, takže myslím, že tá vôňa bude každému príjemná. Konzistenčne je pomerne hustý, ale nie hutný a preto je jeho aplikácia veľmi užívateľsky komfortná – pripomína trošku taký balzam a to samo o sebe stačí, aby ste si utvorili názor. Vstrebe sa rýchlo bez toho, aby ruky nejako extra premastil, ale zhydratuje ich dobre. Čiže opäť niečo, čo je ideálne hodiť do kabelky a kedykoľvek máte náladu namazať sa, tak sa skrátka namažete.

nuxe krem na ruky recenzie

nuxe kozmetika recenzie

Ako vám asi docvaklo, hlavnou ingredienciou produktov tohto radu je med a vzácne prírodné oleje a viac ako 90 percent zložiek je prírodného pôvodu.

Čo ešte dodať... Za mňa z tejto línie zatiaľ jednoznačne všetko valcuje pleťový krém, potažmo pleťový balzam, ktorý absolútne milujem a patrí medzi najlepšie krémy, aké kedy prešli mojim ksichtom. Ten rozhodne vyskúšajte, zvyšok odporúčam najmä všetkým tým, čo frčia na ľahších konzistenciách, ktoré nič neumastia.

 

Skúšali ste niečo z tejto línie? Zaujíma ma najmä, čo si myslíte o balzamoch na pery od tejto značky, kontroverzná to téma :)...

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Mala som kelímkový aj tyčinkový balzam a mne nesedeli. Po oboch som mala potrebu častej aplikácie a vo výsledku mi pery skôr vysušovali ako hydratovali. Krém na ruky sa mi však páčil, ten by som kľudne skúsila znova.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, aj mojim favoritom je skôr krém na ruky než balzam...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...