piatok 21. apríla 2023

NARS lovestory PART 2 - Laguna Matte / Testujem hype-produkty!

Tak si dnes ideme zrecenzovať ďalší vyhajpovaný produkt. Teda, v podstate neviem, či ho môžem označiť vyslovene za vyhajpovaný, za kultový ale rozhodne áno. NARS Matte Bronzing Powder bronzer pre matný vzhľadkultovom odtieni Laguna.

NARS Laguna Matte bronzer recenzie

Značka NARS je pre mňa symbolom luxusu. Už viete, ako veľmi ma dostalo do extázy jej naskladnenie na Notino, ha ha a dnes vám chcem predstaviť ďalší kúsok v mojej zbierke.

Vybrala som si, ako ste sa už dovtípili, toľko ospevovaný bronzer v odtieni Laguna a automaticky som dala prednosť matnej verzii – matné bronzery ja jednoznačne uprednostňujem, občas sú vhodné aj na kontúrovanie, okrem toho, často ich využívam aj pri líčení očí a tam je to tiež využiteľnejšie v matnej než v akýchkoľvek iných finišoch.

Čo vám budem hovoriť, obal je prekrásny, elegantný, kvalitný a praktický. Off course, po pár použitiach bude upatlaný, ale to je už detail, s ktorým sa budete musieť zmieriť. Samotný produkt zdobí elegantný reliéf a ako vždy, mám nervy, keď do toho musím ísť štetcom, ha ha.

Na druhú stranu, isto vás prekvapí pomerne intenzívna pigmentácia produktu, takže štetec stačí o obsah doslova opierať a to embosovanie si v konečnom dôsledku tak rýchlo nezlikvidujete. Obsah ako taký vám tiež vďaka tomu vydrží do takmernekonečna.

NARS kozmetika skusenosti

Čo chválim, to je fakt, že ak by ste štetcom pošmrdlali po bronzeri trošku ráznejšie, nemusíte sa obávať žiadneho nadmerného prášenia. Rozhodne ale myslite na to, že to nielen že nie je potrebné, ale ani žiadúce – pri takejto pigmentácii by ste si mohli zarobiť aj na prúser, obzvlášť, ak ste začiatočníčky alebo ak nemáte vhodný štetec na bronzer.

nars bronzer odtiene

Že je výdrž farbičky na pleti absolútne celodenná, to vám snáď ani nemusím hovoriť. Bronzer sa skvelo blendí a nevytvára fľaky. Priznám sa ale, že ja teda trochu momentálne bojujem s odtieňom. Ja osobne som aktuálne bledá, ale nie bledá bledá a mám výrazne žltý podtón pleti. Matná Laguna má tiež teplý podtón, ale myslím, že aby bol efekt dokonalý, budem si musieť počkať, kým nebudem trošku osmahnutá slniečkom. V miniatúrke mám doma aj klasickú Lagunu a tá je teda jednak menej pigmentovaná a dvak, má neutrálnejší podtón než matná Laguna. Takže ak ste bledule, asi by som vám odporučila skôr tú klasickú Lagunu, s ktorou budete určite spoko. Netvrdím, že je matná Laguna pre mňa nepoužiteľná, ale rozhodne bude ideálna práve na už trošku opálenú pokožku.

Ak by ste ale ako bledule silou mocou chceli očekovať práve túto matnú verziu, v časti s  dekoratívnou kozmetikou nájdete aj svetlejší odtieň, takže si nastavte strážneho psa, keďže býva /právom/ často vypredaný. Pokušiteľka, no... :)

 

Máte vo svojej zbierke tento luxusný bronzer aj vy? A prípadne, aké finiše bronzerov uprednostňujete vy?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...