utorok 4. apríla 2023

NEnákupy / marec 2023

Všetky prvé jarné články zvyknem písať s extrémnym oduševnením a nie inak bude tomu aj dnes. Hoci moje marcové nákupy neboli žiadna brutalita, čo sa počtu týka, moja peňaženka zaplakala naozaj výdatne! Tak ak máte chuť, poďte hodiť očkom po tom, čomu Kocúr minulý mesiac neodolal.

saveonbeauty recenzie kozmetiky

Ako som vás už stihla poinformovať, Notino naskladnilo zopár nových, veľmi lahôdkových značiek. Jednou z nich je NARS, kde som neodolala kultovému Laguna bronzeru v matnom prevedení a korektoru. Môj kedysi veľmi uctievaný Radiant Creamy Concealer v mini verzii bol darčekom k nákupu.

Tiež sa musím pochváliť svojim prvým nákupom na Vinted. Off course, riskovala som, že mi príde použitý rúž od CLINIQUE, ale neprišiel! :) Myslím, že bude aj recenzia...

saveonbeauty in news marec 2023

No a na záver prepotrebné nákupy v podobe jedného sprcháča a dvoch all time must have kúskov v podobe dvoch kusov Repair gelu, ktorý sa konečne dostal do akciovej ponuky v e-shope.

 

A to je úplne, ale že úplne všetko, za čo som minulý mesiac utratila nejaké to éčko. Skladba produktov hovorí asi za všetko, ha ha, ale skutočne som nevedela odolať... Čím ste si urobili radosť vy?

 

- Kocúr -

1 komentár:

  1. Vieš čo tiež som si toho kúpila habadej, rúž, riasenku a viem, že ešte nejaké ďalšie vecičky ale už si nepamätám presne len viem, že toho bolo viac.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...