utorok 25. apríla 2023

OLAPLEX N°8 Bond Intense Moisture Mask / Bez čoho neprežijem PART FOUR

Tak tu dnes máme ďalší exkluzívny kúsok na vlasy, ktorý doplnil moju pomerne rozsiahlu zbierku produktov značky Olaplex. Tentokrát si trochu popíšem sama so sebou na tému OLAPLEX N°8 Bond Intense Moisture Mask maska na vlasy.

olaplex vlasova kozmetika skusenosti

Ako ste si už z názvu samotného domysleli, maska vďaka koncentrovanému zloženiu má slúžiť na intenzívnu hydratáciu suchých a poškodených vlasov, ich posilnenie a regeneráciu. Ak by vás zaujímali detaily o molekule, ktorá za všetko môže, stačí kliknúť tu na blogu na menovku olaplex, dozviete sa všetko potrebné.

Balenie je moje obľúbené, s airless pumpičkou a aj keď má len 100 ml, vydrží vám dostatočne dlho – výrobca odporúča jednu pumpičku na vlasy dlhé po plecia, tak si vyrátajte :).

Konzistencia masky je výrazne krémová, vďaka čomu na vlasoch skvelo drží. Samozrejmosťou je príjemná vôňa. Čo sa použitia týka, používate ju ako klasickú masku na vlasy, po umytí šampónom nanesiete na vlhké vlasy a necháte pôsobiť, následne zmyjete. Čo ma trochu otravuje /a eventuálne by mohlo aj vás, ha ha/, to je doba pôsobenia 10 minút – čo ja teda nie vždy dávam, ale! Snažím sa! Pretože výsledok za tú námahu jednoznačne stojí.

olaplex vlasova kozmetika recenzie

olaplex bond intense moisture maska no. 8 maska na vlasy

Možno príjemným bonusom je, že po použití masky nemusíte aplikovať kondicionér – ak máte ale veľmi suché vlasy, pokojne na chvíľku naneste aj ten, po opláchnutí masky - účinky produktov budú ešte intenzívnejšie. Ja masku používam pri každom druhom umytí vlasov, čo znamená v mojom prípade aplikovanie raz do týždňa.

Výsledok? Vlasy sú lesklé, neskutočne hydratované a pevné. Toto ich charakterizuje asi najviac, tú silu a pevnosť z nich cítim pri každom dotyku a ako vždy, aj tentokrát sa často pristihnem pri tom, že si ich stále s potešením mne vlastným chytám, ha ha. No, fajnšmekerka...

A už nemám viac čo dodať. Roky sa dennodenne presviedčam o tom, že investovanie do kvalitnej vlasovej kozmetiky sa rozhodne oplatí a najradšej by som si vyšklbala tie svoje vlasy za to, ako som sa k nim správala celé desaťročia! No, v tomto prípade platí, že lepšie neskoro ako nikdy...

 

- Kocúr -


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...