piatok 28. apríla 2023

REAL TECHNIQUES hubky / Prvé dojmy!

Posledné roky som absolútny hubko – maniak. Vyskúšala som ich už teda naozaj že dosť od tých najdrahších až po najlacnejšie a každodenné nanášanie mejkapu inak než hubkou si už ani nedokážem predstaviť. No a keďže som mala veľký rest u značky REAL TECHNIQUES, nastal čas toto fó pá napraviť.

real techniques hubky na make-up skusenosti

Viete, čo je na hubkách Real Techniques najlepšie? Že ich je asi milióndesať druhov podľa toho, akým produktom s nimi pracujete alebo aký efekt chcete dosiahnuť. Toto zistenie bolo pre mňa úplne jednoznačne bombastické a preto mi hneď od začiatku bolo jasné, že hubky od RT nevidíte u mňa na blogu posledný krát!

Moja prvá skúsenosť bude venovaná Miracle Complexion Sponge hubke, ktorá je určená pre ľahké až stredné krytie a prirodzený glow finiš. Teraz si nie som istá, ale tipujem, že tie výsledné finiše sa odvíjajú od „konzistencie“ samotnej hubky.

real techniques miracle complexion sponge recenzia

Táto moja – btw, prekrásny limitkový kúsok – je z mäkučkej pamäťovej peny, ktorá nie je veľmi pórovitá a keď ju namočíte, schne celkom dlho a tým pádom sa aj dostane do pôvodného tvaru za o niečo dlhší čas než hubky s väčšími pórmi. Na druhú stranu, nesporným benefitom je, že nevpije do seba toľko mejkapu a v konečnom dôsledku s ňou ušetríte.

Jej používanie je veľmi príjemné a keďže má tvar skosenej kvapky, tak aj pohodlné – špičku by ste mali používať na detaily, väčšie plochy na zvyšok tváre. Off course, hlavu si týmto veľmi nelámte a pokojne si hubku používajte ako chcete a ako vám to vyhovuje.

real techniques hubky na makeup skusenosti

Výsledný efekt je veľmi pekný a to s použitím akéhokoľvek mejkapu od tekutých „držákov“ až po krémové takmerbébéčka. Ako som už spomenula, nie je nič lepšie než zapracovať mejkap do pleti hubkou a pri suchej, citlivej pleti je to doslova nutnosť.

Čo by vás mohlo trošku prekvapiť, to je odporúčanie výrobcu čistiť hubku raz za týždeň a po 30 dňoch vyšmariť do koša. Ja osobne toto absolútne ignorujem a opatrne, ale dôkladne čistím hubku po každom použití – ďalšou významnou výhodou tohto NEpórovitého matrošu je to, že ho očistíte od zvyškov mejkapu ľahšie.

Za mňa teda veľká, preveľká spokojnosť a priznávam, že som veľmi zvedavá aj na tú hubku, ktorá má pleť zmatniť, respektíve zamaskovať póry, to je niečo, čo určite budem potrebovať vyskúšať! :)

 

Na záver nezvyčajná záplava otázok. Ste team štetec alebo team hubka? Máte skúsenosti s hubkami Real Techniques? Ktoré ste skúšali a viete odporučiť? A ako ich zvyknete čistiť? Ďakujem! :D

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...