sobota 20. júla 2013

Bioderma Hydrabio Sérum, 40 ml, cena cca 19 eur

A začnime hneď tým najlepším. Vážené dámy, dovoľte mi predstaviť vám skutočný klenot v kozmetike, hydratačné sérum francúzskej značky Bioderma.
Dehydratácia býva veľmi častým problémom akéhokoľvek druhu pleti, hydratačné séum by preto malo byť základom kozmetickej výbavy každej jednej ženy bez ohľadu na vek a typ pleti. Ja po niekoľkoročných skúsenostiach jednoznačne odporúčam toto "biodermácke".
Dostala som sa k nemu tak trochu ako slepé kura k zrnu, keď som pred pár rokmi v zime začala mať problémy s pleťou. Stačilo pár minúť vonku a ja som bola červená ako paprika, pleť ma veľmi štípala. Tak som to jednoducho riskla, zašla do lekárne a kúpila okrem iného celý rad Hydrabio vrátane séra. Po jeho aplikovaní nastala u mňa neskutočná úľava a po pár týždňoch používania som si na problémy s pleťou už ani nespomenula.
Odvtedy som tomuto séru ostala verná /čo je u mňa veeeeeľký úspech, nakoľko v kozmetike veľmi rada experimentujem :)/.
Sérum má gélovo - krémovú konzistenciu, veľmi príjemnú, nevtieravú vôňu. Skvelo sa nanáša, pleť je okamžite upokojená, akoby farebne zjednotená, na dotyk aj pohľad priam zamatovo jemná a póry menej viditeľné.
Odporúčam denné používanie pod bežný krém, postačí raz denne, ale ideálne by bolo ráno aj večer, komu ako peňaženka dovolí. Môže sa používať aj samostatne ako podklad pod make-up /predovšetkým v lete/, ja ale odporúčam použiť asi po desiatich minútach aj váš bežný pleťový krém, nakoľko sérum vo všeobecnosti pleť upokojí a vyživí, ale nechráni pred vonkajšími vplyvmi. 
Výrobok neobsahuje parabény.

plusy:            účinok, konzistencia, vôňa, balenie
mínusy:         cena /aj keď mne sa zadarilo kúpiť sérum za o niečo prijateľnejších 15 eur!/
 
celkové hodnotenie: 10/10






















- claire -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...