sobota 23. novembra 2013

Oriflame Diamond Cellular Omladzujúci diamantový očný krém, 15 ml, cena 20 eur

Dnešná recenzia bude tak trochu netradičná. Za výbornú cenu sa mi podarilo dostať k snáď najexkluzívnejšiemu očnému krému, aký švédsky Oriflame ponúka. Uznajte, že dať dvacku za očný krém z katalógu, kde väčšina produktov okolo dvojciferných čísel ani neprešla, by sa mohlo zdať čírym bláznovstvom. Nie však v mojom prípade, keď krémik u mňa zakotvil za necelých 5 eur! Tak sa poďme tomuto zázraku pozrieť bližšie na zúbok.

Krém je bielej farby, hustej, avšak príjemne ľahkej konzistencie. Je nemastný, rozotiera a vstrebáva sa výborne. V stopovom množstve obsahuje niečo, čo vyzerá ako jemná perleť, ktorá má za úlohu prežiariť očné okolie, aj keď tento efekt nie je ktovieaký výrazný.
Trošku diskutabilnejšie je zatiaľ aj zhodnotenie účinku. Ak by ste mi dali naslepo vyskúšať vzorky akýchkoľvek oriflamáckych očných krémov, asi sotva by som dokázala určiť, ktorý z nich je ten "diamantový luxus"! K tomuto očnému krému sa teda ešte v budúcnosti, po doužívaní balenia, určite vrátim.
Plusový bodík prideľujem za to, že je krém šetrný k pleti a vôbec pokožku nedráždi.
Čo ma ale celkom dostalo, je balenie! Tomuto sa už naozaj hovorí luxus! Pumpičkový aplikátor nielen že zabezpečuje vzduchotesnosť a tým pádom stopercentnú hygienickosť balenia, ale vnútri vbudovaný piestik zabezpečí, že spotrebujete v podstate VŠETOK obsah, ktorý je postupne vytláčaný až po povrch nádobky! S podobným premysleným systémom som sa stretla zatiaľ len u pumpičkových krémov od L´orealu. A myslím, že by nebolo na škodu, keby si od týchto dvoch firiem vzali príklad aj ostatné kozmetické značky!
Pre názornú ilustráciu pripájam aj foto pri stolovej lampe.
Aj keď sa mi krémik nezdá obzvlášť výnimočný, pre to super balenie mu pridávam nejaký ten bodík navyše!

plusy:            premyslené balenie, šetrnosť k citlivej pokožke
mínusy:        cena

celkové hodnotenie: 8/10

- claire -





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...