štvrtok 21. mája 2015

Chcem, musím a budem mať PART 5


Keďže som už dávno, pradávno vaše peňaženky a kreditky nepotešila nejakým tým wishlistom, mala by som to okamžite napraviť. Lebo niet väčšej krízy, ako keď beauty-maniačka nemá nič vo svojom kozmetickom hľadáčiku, že jo! Čo teda bude v dohľadnej dobe potrebovať Claire Clairmont a možno aj vy? ;)

zdroj

Keď som sa dozvedela, že Max Factor mieri na český trh s novými lícenkami Creme Puff – u našich západných susedov už od budúceho mesiaca - okamžite som zbystrila pozornosť. Pevne dúfam, že dorazia aj na Slovensko – ak nie, budem vážne naprdená! Ale zoženiem tak či tak :).

zdroj

Keď už nová lícenka, prečo nie nové štetce, že – logika, priatelia! :) Zopár kúskov od Petry sa v mojej domácnosti už nachádza, stále je to ale žalostne málo! Master sada pôsobí megamoc elegantne a v porovnaní s niektorými značkami je aj za celkom rozumnú cenu.

zdroj
zdroj

zdroj

Už nejaký ten týždeň funguje oficiálna stránka dovozcu voňavej americkej kozmetiky Bath&Body Works /resp. jej časti/ na Slovensko a ak stihnete svoj nákup urobiť do konca mája, máte na všetko 30percentnú zľavu! Ja som teda už využila :).

zdroj

Asi vám nemusím zdôrazňovať, aký maniak do všetkých mazadiel a patladiel na pery som, napriek tomu to pre vás veľmi rada urobím: Áno, som maniak a každá papuľková haluznosť musí byť moja! Po žuvačkovom peelingu na pery od LUSH pokukujem už dosť dlho a je viac než isté, že pri najbližšej mníchovskej návšteve spolu s kamoškou príde aj tento fešák!

zdroj


Celkom na záver si dajme zopár správnych sprcháčikov. No jo, len Claire Clairmont sa môže vo wishliste rozplývať nad sprcháčmi za 2 éčka... Vďaka dostatočnej rezerve sú u mňa sprchovacie gély momentálne síce tabu, ale sľúbila som si, že ich vyskúšam všetky, fakt! :)

Zaujalo vás niečo z mixu mojich jarno-letných favoritov? Po čom piští srdce vám? 

- claire -




12 komentárov:

  1. Krásny wishlist, tie lícenky mám tiež na zozname, je to pravdepodobne najvzrušujúcejšia novinka v drogérkach za tento rok, tak snáď sa dostanu aj sem. A čo sa týka toho Bath&Body Work, čožééééé :D neveríííím, tak to si ma potešila a hneď aj idem pokukať, čo by som si mohla objednať, ale až budúci mesiac, lebo tento som svoj rozpočet už prekročila :P
    A Lush scrubík určite potrebuješ, je to super vecička ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Mne už aj včera došla zásielka od BBW... Ale do konca mája máš 30percentnú zľavu, to si od niekoho radšej požičaj abo vytiahni z rezervy!!! :DDD To sa oplatííííííííí a budúci mesiac už zľava nebude ;D...

      Odstrániť
  2. Aj ja som už objednala od Bath&Body Works. Ty si si čo pekné objednala ? Veľmi sa z nich teším :) a Max Factor budem musieť aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uhorkovo-melónový body mist a 2 géliky :)... Mne to bolo hneď jasné, že budeš objednávať! ;D A čo si vzala?

      Odstrániť
    2. 2 spreje a géliky tak isto :) Tie ceny sa mi veľmi nepáčia, ale chápem ich na jednu stranu. Takto s tou zľavou je to v pohode :)

      Odstrániť
    3. No veď toto, ak sa do toho zamilujem a nebude na stránke žiadna akcia, asi pojdem cez Americanu...

      Odstrániť
  3. Lícenky od Maxfactor som už obzerala, vyzerajú super, ale väčšinou sú všade vypredané, takže musia byť naozaj dobré. :) Ale jednu si už najbližšie musím uchmatnúť.
    Od Lush som chcela presne tento peeling na pery, ale taktiež bol vypredaný, tak som si vybrala mint julips, ktorý je tiež fajn. Inak super wishlist, na Bath&Body Works sa tiež chystám...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takže,
    ja určite využijem tento mesiac zľavu vo Fann na niečo z Guerlain a tento rok si ešte pred ozajstným letom doprajem ich novinku Aqua Allegoria Teazzurra :))).
    Od Dove som si už vzala minule v Bille vo veľkej zľave sprcháč s uhorokou.
    Pokukám aj tebou odporučenú stránku a možno nakúpim, keď je to v takej zľave :))).
    Štetce od Petry eeee, radšej inú značku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa asi tento mesiac budem krotiť, holt treba mi poodčervovať a odklieštiť zverinec a zacvakať PZP, takže asi budem MUSIEŤ sekať dobrotu... leda by som nejedla... no uvidíme... :D
      Potom daj vedieť, čomu od Guerlain si neodolala! ;)

      Odstrániť
  5. LUSH vyzera super ale mam rada peeling na pery vlastnej vyroby kokos.olej (alebo iný) a hnedy cukor:)
    novy blog Cosmetics addiction

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja väčšinou fičím každé ráno aj večer na peelingu zubnou kefkou :D ale tak aj toto je riešenie... :)
      Ten peeling od Lush vyzerá ale tak k sežrání :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...