piatok 19. januára 2018

Padlo za vlasť v decembri


Dnešným článkom dáme konečne pomyselnú bodku za rokom 2017. A pozrieme sa v ňom, off course, na to, čo všetko sa mi podarilo spotrebovať v mesiaci december.
A že toho bolo teda požehnane!

saveonbeauty_out_news_december_2017


Ako vždy, aj teraz tu máme zopár stálic, ktoré vám ukážem len na fotke, aby sme zbytočne nepapagájovali o tom istom. Opäť len dodám, že za tieto vecičky by som ruku do ohňa vložila a ak by sa môj názor po storočiach náááhodou zmenil, určite vám o tom dám včas vedieť :). Pripájam len linky na pôvodné recenzie /ak vôbec sú/, ak by ste mali chuť pripomenúť si ich ;).




AVON lak na štiepajúce sa a krehké nechty

Pokračujme ale už predsa len „trošku“ obšírnejšie :).
Začnime parfémom. Jimmy Choo a jeho Illicit ma na prvý oňuch naozaj odrovnal. A to až natoľko, že som ho istý čas považovala za svoju vôňu vôní. Samozrejme časom moje nadšenie trošku opŕchlo, ale nič to nemení na fakte, že tá vôňa je naozaj krásna a myslím, že sa k nej vrátim opäť. Hlavu parfumovanej vody tvorí údajne horký pomaranč a zázvor, srdce jazmín a ruža, to všetko pančnuté sladučkým medom, santalovým drevom a jantárom a mne neostáva iné, len súhlasiť – väčšinu zložiek tam naozaj ucítite, vôňa pôsobí ovocno-kvetinkovo-medovo a veľmi hrejivo a milujem ju skrátka. Okrem toho, elegantný flakónik padne do ruky neuveriteľne dobre a to tiež oceňujem.
A pokračujme dekoratívkou. Mikroceruzku na obočie od Catrice máte asi ešte v pamäti. Určite je to dobrá vecička, v mojich očiach jej ku cti neslúži akurát nadmerná pigmentácia, potažmo dosť dobre píšuca tuha :) - čo vyznieva asi dosť divne, že, ale naozaj na úpravu obočia uprednostňujem menej pigmentované ceruzky. Okrem toho ju spotrebujete rýchlosťou blesku. Opätovnú kúpu napriek všetkému ale určite nevylučujem, predsa len ju mám dostupnejšiu, než moju favoritku od NYX.
Trend It Up riasenku som dostal na testovanie a hoci spočiatku som z nej bola aj vcelku nadšená, dosť skoro začala robiť na riasach bordel – nadmerne ich lepila, nevytáčala a skrátka po veľmi krátkom čase prestala absolútne robiť to, čo robila na začiatku používania! Takže za mňa toto už nie.

saveonbeauty_out_news_december_2017

Neviemkoľké spotrebované balenie akejkoľvek hydratačnej masky od Avonu by asi malo hovoriť za všetko, ale úprimne vám poviem, že moje nároky sa za posledný rok trošku posunuli. Ružovo-mätovo-kamilková maska určite nejakú tú hydratáciu v pleti zanechá – a ak sa vecička vyskytne v nejakej super-extra akcii typu "dámevámeuroaksijukúpite" alebo sa ku mne dostane darom, určite ju využijem – ale predsa len moje oči pokukávajú už skôr po pleťových maskách z lekárne, napríklad.
Krém na ruky od Mixy mi minulú zimu zachránil ruky. V zložení sa značka nevyhla silikónom, ale niekedy skrátka až tak od veci nie sú – moje ruky už začínali od zimy praskať a práve táto vecička im viac ako prospela. A ešte aj pekne voňala. Takže za mňa kedykoľvek.
Bohužiaľ, toto nemôžem povedať o kréme na chodidlá od Indulony. Že pekne voňal a že kedykoľvek. Krém mi teda setsakramentsky smrdel po modrej Indulone a nohy dosť umastil – čo by teda až taký závratný problém nebol, keďže krémy na chodidlá používam vždy až pred odchodom do postele a keďže som aj pri jeho používaní mala labky v dobrej kondičke. Ale tá úľava, ktorá prišla, keď som si opäť namazala nôžky mojím milovaným, chladivým  baleáckym krémikom s ureou...
Ku guľôčkovému antiperspirantu Lady Speed Stick vlastne ani nemám veľmi čo povedať. Priemerný antiperspirant, ktorý akože neurazil, ale ani neohúril. Ničím. Ani len tou vôňou nie. Balenie bolo síce zaujímavé, v čase kúpy to bola horúca novinka, ale myslím, že do budúcna dám prednosť radšej iným značkám.
Telový peeling od Yves Rocher som vám na blogu predstavila v nie príliš pozitívnom svetle a na mojom názore sa vlastne ani po spotrebovaní nič nezmenilo. Očenáš z vďaky som predniesla ihneď po vytretí posledných zvyškov z kelímka a aj keď mám doma aktuálne niečo podobné, tomuto konkrétnemu čudu sa už budem vyhýbať ako čert krížu, upír cesnaku... a podobne. Nech žijú olejové soľné a cukrové peelingy!

saveonbeauty_out_news_december_2017

Celkom na záver maska na vlasy od Tigi. Tú som vám na blogu ukazovala len nedávno napriek tomu, že doma som ju už istý čas mala a aktívne používala - čo bolo spôsobené tým, že dlho nebola v Elnine na sklade, tak som s recenziou príliš neponáhľala. A teda môj konečný verdikt nebude príliš odlišný od toho pôvodného. Bohužiaľ, bola to prvá vec od Tigi, ktorá ma sklamala a s mojimi vlasmi toho teda moc nenarobila. Takže u mňa druhú šancu už dobrovoľne nedostane.

No a to by sme mali všetko – rok 2017 je úspešne za nami nielen fyzicky, ale aj na „saveonbeauty poli“ a ja už môžem kľudne spávať bez akýchkoľvek restov na krku :).
Poznáte niektorú z vecičiek z dnešného článku, milujete alebo nebodaj nenávidíte?

- cc -





10 komentárov:

  1. Škoda toho peelingu od YR, ale taky jsem teď jeden měla a nesedl mi :/.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hanba mi, ale ani jednu vec, ktorú si uviedla, nepoužívam a ani som nepoužívala :). Značky samozrejme občasne áno, ale to na foto nie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krémik od Mixy mám tiež rada, aj ked obsahuje silikony, ale aspon neobsahuje parafinum liquidum. Na tu indulonu som zvedava, mám ju doma, ešte neodskušanu a teda celkom si ma navnadila na baleu, ktoru spominaš na chodidla. Niečo dobre by sa mi tiež zišla.
    Riasenku Trend it up mám tiež a s tou som od začiatku spokojná. Ale viem, že sa na nu miešali rozne názory, no ja tvrdim, že riasenka je vec, ktorá sedi každej inak, pretože každá máme iné riasy.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea na nohy je skvela a rovnako skvela je pena na nohy od Cien, ktora ale uz asi 2 roky nebola v ponuke :-/
      A s riasenkami mas pravdu, treba len skusat...

      Odstrániť
  4. Ta mikrotužka na obočí Catrice byla skvělá, ale spotřebovala bych tak dvě do měsíce, což z ní dělá docela drahou záležitost:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mas pravdu, ja som ju dala dole sice tak za mesiac, ale na mna je prilis aj to... Ale inak je dobra, suhlasim.

      Odstrániť
  5. Já si krémy od Indulony za poslední dobu velmi oblíbila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zrovna ten na nohy az tak nie :) ale olivovy alebo kamilkovy na ruky su bozskeeee...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...