piatok 3. augusta 2018

Padlo za vlasť /ešte/ v júni



Holt, dovolenkové povinnosti sú sviňa a ak by ste si mysleli, že ja som na vás s tým, čo padlo za vlasť ešte v júni, zabudla, no tak nezabudla. V júni bolo tej spotrebovanej kozmetiky – na rozdiel od nákupov – tak primerane, všehochuťovo a aj svätográlovo. Tak sa – aj keď trošku s krížikom po funuse - poďme na to pozrieť pekne zblízka, aby sme dohnali všetky resty ;).

saveonbeautyblog_out_news_jun_2018


A keď už sme pri tých svätých gráloch, tak nimi aj začneme.
Staré, 100vkové balenie môjho milovaného Repair gelu od Larens bolo nahradené raz tak veľkou verziou s /konečne!!!/ novou, plne funkčnou pumpičkou a čo je najlepšie, cena ostala na padíku. Mám taký pocit, že bez tejto vecičky už jednoducho nemôžem fungovať a preto už deriem práve toto nové, veľké balenie. Ak ste náhodou ešte nečítali pôvodnú recenziu, určite na ňu mrknite.
Podobne to mám aj so Syn Ake Eye & More očným sérom. Celkom nesubjektívne je to /podľa mňa :D/ najpríjemnejšie a najfunkčnejšie očné mazadlo, s akým som sa kedy stretla a rozhodne plánujem ďalšiu kúpu, len čo domíňam staré zásoby očných krémov!

saveonbeautyblog_out_news_jun_2018


Presne tak isto by som to mala aj s Volcanic Iceland pleťovou maskou od Avonu, bohužiaľ, v ponuke sa už nejaký ten mesiac nie a nie objaviť a tak sa obávam najhoršieho. Čo ma teda fuckt že pekelne mrzí, pretože išlo o najlepšiu pleťovú masku, akú kedy Avon vymyslel a asi nikdy nepochopím, ako môžu tak dobré vecičky jednoducho zrušiť, keď niektoré blbosti  prebalia do nových obalov a vydávajú za novinky. Nuž... Ak sa nejakým zázrakom maska ešte objaví v ponuke, rozhodne urobím doživotné zásoby.
Pokračujme balzamíkmi na pery. Oba sú tiež od Avonu, ružový v jahodovej verzii a to biele čudo vo vanilkovej. Práve s ním ste sa mohli stretnúť v jednom z topproduktových článkov a v ňom ste sa mohli dozvedieť, prečoako moc ho milujem :). Skvelá bola aj jahodová verzia, trošku mi vadil fakt, že bola vecička večne upatlaná sama od seba, ale rozhodne ide o výborný balzam.
Ďalším obľúbencom, ktorého by som kupovala donemoty, je dámsky sprchovací gél z olivového radu od Ziaje. Myslím, že toto bolo moje tretie balenie a ak by bola predajňa v našom meste, iný hádam ani nekupujem. Bohužiaľ, predajňa v našom meste nie je a keď sa raz za čas do nejakej dostanem, zvyčajne sa mi to megabalenie nechce vláčiť so sebou, takže zas tak často túto vec nekupujem. Inak ale rozhodne vrelo odporúčam! :)
Čo odporúčam, to je aj limitková pena na mazanie chodidiel značky Cien – nielen, že príjemne vonia po marhuľkách, ale aj jej konzistencia a efekt sú úžasné. V ponuke sa vyskytne asi tak raz za rok, čo teda nie je žiadna sláva, ale rozhodne možnosť kúpiť si ju nikdy nevynechám.

saveonbeautyblog_aussie_miracle_shine_maska_recenzia

V objavoch pokračujeme – až mi je trápne z toho pocitu, že môžem vyzerať prehnane pozitívne :). Maska na vlasy 3 Minute Miracle Shine od Aussie bola kúpená vo výpredaji a rozhodne bola milým prekvapkom. Určite mám v pláne práve tejto línii pozrieť sa na zúbok pekne zblízka, pretože maska zanechala vlasy tak pekné, hladučké a lesklé, že skrátka cesty späť nie je ;).
Teraz omrknene vecičky, ktoré síce za sväté grály označiť nemôžem, ale rozhodne som bola s nimi spokojná. Kokosovomliekový šampón od Swiss O Par som mala v už asi druhom balení a jednoznačne na normálne až suchšie vlasy fajn vec! Normálne stojí asi 2 éčka, ja som ho kúpila vo výpredaji za cécéá 90 centov, čo je určite jeden z nákupov roka.
Olejové tonikum od L´Oréalu ste už na blogu mohli vidieť v článku o obľúbenej jarnej kozmetike. Vďaka jeho olejovito-mliečnej konzistencii som ho používala na odličovanie pleti a plná spokojnosť. Netvrdím, že si ho budem kupovať opakovane, na odlíčenie mi úplne postačuje čistiace pleťové mlieko z Lidla za pár drobných, ale určite toto bola pozitívna skúsenosť so značkou L´Oréal.

saveonbeautyblog_out_news_jun_2018

Drogérkou teda pokračujme. Ultimate Beauty Oil Skin Perfector /v preklade olejček na všetko, ale hlavne telo/ od Garnier som mala doma hádam už sto rokov a aj keď nejde o prírodný olej, používala som ho celkom rada – na mazanie telesnej schránky. Voňal trošku zvláštne, ale veľmi jemne a mne osobne príjemne, vlhkú pokožku pekne zhydratoval a vlastne mu nemám čo vytknúť. Okrem toho, mal pumpičku, a to ja pri olejčekoch môžem.
Ananásový sprcháč Cien z občasnej lidláckej limitkovej ponuky bol tak isto fajn – voňal po sladučkom a osviežujúcom ananáse, krásne penil a nevysušoval. Off course, to megabalenie sa mi časom tak trošku zunovalo, ako to už u mňa býva, ale rozhodne som s vecičkou bola spokojná a môžem ju odporučiť všetkým, čo ulietavajú na ovocíčku v sprcháčoch.

saveonbeautyblog_out_news_jun_2018

No a na záver buďme už trošku negatívnejší.
Po celkom dlhom čase sa mi podarilo spotrebovať telový peeling od Nuxe. Rozhodne si prečítajte recenziu, ktorá moje dojmy vystihuje v podstate aj po spotrebovaní výrobku. Peeling bol síce vlastne úplne obyčajný, sprchový kút mi svinil celkom statočne a jeho účinok bol priemerný, ale pekne voňal a keďže ide o značku, ktorú mám rada, tak som ho používala aj celkom rada. A aj dopoužívala. Rozhodne ma ale nič nepresvedčilo o tom, že by som potrebovala zainvestovať svoje vlastné prachy do ďalšieho balenia – oveľa radšej vrazím asi tak tretinu sumy do peelingu od Baley, ktorý zanechá pokožku krásne vyživenú a napitú olejčekmi - čo peeling od Nuxe, bohužiaľ, nevie.
Celkom na záver to najhoršie :D. Na vôni Green Tea od Elizabeth Arden sme ako pubertiačky ulietavali asi všetky, holt, presvedčila som sa, že pubertiačka už dávno nie som. Set spolu s telovým mliekom a toaletkou som dostala ako nie celkom chcený, posunutý darček od kamošky a teda okrem toho, že z tej vône už teda zrovna neodpadávam, tak tento sprcháč moju pokožku priam neskutočne vysušoval. A to podotýkam, že moja pokožka je naozaj normálna a bezproblémová, čo sa sprcháčov a telových mazadiel týka. Takže táto vecička za mňa už určite nie.
Fúúú, a sme na konci :). Snáď sa tento mesiac dočkáte aj článku s kozmetikou, spotrebovanou v júli a zatiaľ kľudne môžete aspoň napísať do komentárov, čo ste v júni spotrebovali vy. Off course, za predpokladu, že si to pamätáte :D.
Máte osobné skúsenosti s niektorou z vecí z dnešného článku?

- cc -

12 komentárov:

  1. Ten olivový sprcháč Ziaja je skvelý, mala som ho síce dávnejšie, no tieto od Ziaja sú super. Zvyčajne sa tieto produkty dajú kúpiť aj v Kauflande alebo v 101 drogerie, takže hádam sa k nemu dostaneš. A ten kokosový šampón sedí aj mojím mastným vlasom. Je to taký zázrak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás majú všade ZIAJA sortiment dosť oklieštený a túto vec som u nás veru ešte nevidela, bohužiaľ...

      Odstrániť
  2. Pena od Cien je aj môj miláčik, teraz som poslala maminu, aby mi kúpila 1-2 balenia, doniesla 5 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa si prekvapila maskou od Avonu, budem na ňu striehnuť už aj ja! Chcem ju skúsiť, snáď ju vrátia :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž, uvidíme... Nejak o tom pochybujem, ale možno v nejakej inovovanej verzii sa dočkáme...

      Odstrániť
  4. Spotreba riadna :). Ja si svoju už nepamätááááám, to bolo ešte pred dvomi dovolenkami :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kks, ako môžeš prežiť tieto dni po DVOCH dovolenkách, ja som len po jednej a furt sa neviem zaradiť do reality! :D

      Odstrániť
    2. Normalne. Cakam na tretiu od buducej soboty na tyzden do Tatier.
      My mame leto vdaka detom rozlietaneeeeee.

      Odstrániť
    3. Jaj taaak, tak to potom chápem! :D

      Odstrániť
  5. Mě nejvíce zaujal ten kokosovomlékový šampon. Značku Swiss O Par znám, zkoušela jsem od ní barvu na obočí, která u mě teda neuspěla, ale nemohu jí zahodit hned při jedné zkušenosti. Navíc nemohu srovnávat šampon s barvou na obočí :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo nie? Super námet na článok :DDD
      Šampón určite vyskúšaj, je fajn.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...