pondelok 27. augusta 2018

Už zas najlepšia hydratačná pleťová maska ever!

Je vaša pleť suchá ako saharská studňa a potrebujete ju naozaj poriadne nakopnúť? V tom prípade čítajte ďalej, pretože dnes tu mám pre vás tip na naozaj skvelú pleťovú masku, ktorá s mojim ksichtom narobila doslova zázraky a ja som si ju pre svoje potreby ešte zdokonalila, ako inak ;).

saveonbeautyblog_the_body_shop_kozmetika_recenzia


Maska sľubuje intenzívnu hydratáciu a ochranu a určená je pre všetky typy pleti. Tá moja je taká všelijaká – momentálne relatívne normálna, ale občasne suchá a dehydrovaná, s nejakou tou vráskou navyše, občas citlivá, ale napriek tomu všetkému sa aj celkom dosť leskne.
Ja pleťové masky naozaj milujem a nedokážem si bez nich predstaviť svoju existenciu. Tie čistiace takmer vždy striedam, ale celý maskovací rituál pravidelne zakončujem zväčša práve maskami hydratačnými.
Doteraz bola mojím obľúbencom hydratačná maska od Biodermy, rovno vám ale môžem povedať, že táto kráska ju bez milosti z prvého miesta vyrazila.

saveonbeautyblog_the_body_shop_kozmetika_recenzia

Maska o objeme krásnych 100 ml je zabalená v klasickom kelímku a jej konzistencia je taká rôsolovitá :). Čiže niečo medzi ľahkým krémom a huspeninou – čo je nie práve user friendly, čo sa aplikácie týka, ale na druhú stranu je maska na pleti veľmi príjemná. Jej odér je viac-menej žiadny, viem si ale predstaviť, že fajnovejším nosom by mohol aj aspoň minimálne nevyhovovať, pretože nejako skrátka vonia. Což je teda jediné maličké negatívum tejto vecičky, viac frfľať asi nemôžem.
Pleťovú masku sa odporúča nechať pôsobiť na pleti 10 minút a následne zvyšky zotrieť papierovou utierkou.

saveonbeautyblog_the_body_shop_mask_ingredients

Off course, vyskúšala som aj tento postup, ale moje zistenia tak nejak práve najpozitívnejšie neboli. Maska totiž aj na mojej suchšej pleti pôsobila akosi ťažko a najmä v letných horúčavách mi tento fakt spôsoboval mierny hlavybôľ – nevedela som si ani len predstaviť, že túto vrstvu nechám na sebe dlhšie než 10 minút, nieto ešte celú noc!
A tak som bola donútená ísť na to trošku inak.
Ak masku necháte pôsobiť na pleti mojich klasických 20 minút, maska sa do pleti doslova vpije, potažmo roztopí a zanechá na nej akoby olejový film. Jeho zvyšky potom pekne-krásne vlažnou vodou zmyjem a hotovo. Pleť ostane tak krásne zhydratovaná a vyživená, že absolútne nie je nutné použiť po jej aplikácii pleťový krém! Ani po opláchnutí vodou – a to je u mňa teda čo povedať. 

saveonbeautyblog_the_body_shop_kozmetika_recenzia


A to by bolo k vecičke vlastne asi všetko, čo mám na srdci. Na Elnine zoženiete masku za sympatických cécéá 8 éčok a rozhodne, rozhodne, rozhodne toto nie je moje posledné balenie! Veľmi vydarený výrobok a mám zasa raz po dlhej dobe pocit, že iné hydratačné masky hľadať nepotrebujem!

hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie výrobku po spotrebovaní nájdete tu.

Ak máte tipy na obľúbené pleťové masky, sem s nimi! ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. V prvom rade som šokovaná tým, že na Elnine majú túto značku. Myslela som si, že sa k nej na slovenských e-shopoch nedostanem. Z tvojho popisu vyzerá super a skvelé je, že po nej už nie je potrebný žiaden krém. Ja tie hydratačné masky nepoužívam nejako extra, no asi najlepšia je pre mňa zatiaľ Nivea s medom a mliekom. Teraz mám podobnú od Balea.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značka je na Elnine už dosť dlho, tiež ju mám rada... Tak ak máš chuť, určite túto masku omrkni.
      Ja masky od Nivey aj Baley moc nemusím, väčšina ma na ksichte dosť štípe, čo teda zrovna nevyhľadávam :D

      Odstrániť
  2. tak podla tejto recenzie by som si ju mala hneď kúpiť :) dakujem za typ ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja neviem, túto značku moc veľmi nemusí. Je to moja osobná antipatia. Škoda. I keď ja veľmi hydratovať nemusím, skôr vrásky ma trápia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju milujem, hlavne teda tú telovú starostlivosť, s pleťovkou veľké skúsenosti nemám a ani ma až tak neláka. Zato táto maska je božská.

      Odstrániť
  4. Ta rosolovitá konzistence mě opravdu hodně překvapila, až zarazila :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž... :) Ona je inak veľmi príjemná, len tá aplikácia na pleť je trošku náročnejšia :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...