pondelok 3. decembra 2018

LAVERA Hydro Effect sérum / potrebujete


Len v piatok som vám vecičku, o ktorej bude dnešný článok, ukazovala medzi nákupmi a novinkami minulého mesiaca a dnes tu máte na ňu rovno recenziu. Pravdou je, že Hydro Effect sérum zn. Lavera z e-shopu Naureus testujem už cécéá mesiac a to, si myslím, už je celkom dosť na vyslovenie názoru na hydratačné sérum.
Nech mi hovorí kto chce čo chce, hydratačné sérum ja osobne považujem za základ kozmetickej výbavy každej jednej ženskej, či už máte dvadsať alebo ste vo veku korytnačky ako ja, či je vaša pleť suchá alebo pripomínate aj napriek krížikom na krku adolescenta v jeho najlepších časoch. Vodu pleť skrátka potrebuje stále, ako zvnútra, tak aj zvonku. Sérum od Lavery vyzerá priam rozprávkovo – má prírodné zloženie, je za rozumnú cenu a účinkuje. Potrebujete niečo viac?

saveonbeautyblog_lavera_hydratacne_serum_recenzia


Ako, ja tú fľaštičku skrátka milujem. Je tak strašne moc ňuňu, farebná, maličká /objem 30 ml/... až sa vždy teším, keď ju beriem do ruky. Som v tomto fakt trošku pipina, ale keď vec účinkuje a ešte k tomu má aj krásny obal, to je skrátka moje.

saveonbeautyblog_lavera_hydratacne_serum_recenzia


Sérum je klasické, pumpičkové – síce také to, pri ktorom nezistíte, koľko obsahu vám vnútri ešte ostáva a vystavujete sa tak riziku nepríjemného prekvapenia „predčasného“ spotrebovania produktu, na druhú stranu stopercentne hygienické /čo je pri prírodnej kozmetike asi ešte dôležitejšie, než pri tej tradičnej/. Jeho konzistencia je celkom dosť vodová, preto treba byť pri dávkovaní opatrná a obsah pridávať radšej postupne – pretože fuckt hrozí, že vám to ztečie z prsta prv, než si to stihnete capnúť na tvár.

saveonbeautyblog_lavera_hydratacne_serum_konzistencia

Čo by vám eventuálne mohlo vadiť, to je vôňa produktu, tak trošku typická pre značku Lavera – ja osobne tam ňuchám niečo ako hašlerky a aj keď mi to nejako nepríjemné nie je, rozhodne si viem v kozmetike predstaviť aj krajší odér, že.
Ja všetky séra s kyselinou hyalurónovou zvyknem dávať na pleť, ktorú predtým navlhčím ružovou vodou, aby sa tá vlaha v pleti tak nejak uzamkla. Samotný proces vstrebávania produktu tým síce trošku skomplikujem, ale tá masáž pleti pri snahe zapracovať sérum má tiež svoje pozitíva, to bez debát!

saveonbeautyblog_lavera_hydratacne_serum_zlozenie

Prejdime ale konečne k účinkom. Sérum je klasické hydratačné – vo svojom zložení má kyselinu hyalurónovú, bio aloe vera a bio sacharidy, ktoré dodávajú pleti vlahu, okrem hydratácie má však slúžiť aj na ochranu pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia, eliminovať účinky voľných radikálov a zabraňovať predčasnému starnutiu pokožky. A tak.
Ako jo, tú druhú polovicu asi ťažko niekto dokáže nejako zhodnotiť, že. Hydratačné účinky tohto séra sú ale jednoznačne skvelé! Pleť je pri jeho používaní veľmi príjemná, hladučká, akoby napitá vodou, čo spôsobí aj mierne zneviditeľnenie jemných vrások a ja som s účinkami naozaj spoko! Nič iné totiž od hydratačných sér vlastne ani nečakám. Sérum používam vždy ráno ako podklad pod pleťový krém a problémy nerobí ani pri následnej aplikácii mejkapu – off course, všetkému doprajem vždy dostatok času na dôkladné vstrebanie.

saveonbeautyblog_lavera_hydratacne_serum_recenzia

Komu by som teda v konečnom dôsledku túto vecičku odporučila? No, asi každému. Ak je však vaša pleť citlivejšia, s prírodnou kozmetikou odporúčam aspoň trošku opatrne - ja napríklad takú mám a asi zo dvakrát sa mi stalo, že som po výdatnej masáži pleti ostala zľahka začervenalá, to už je ale môj osobný problém.
Ako som si už zamudrovala v úvode, dobré hydratačné sérum je u mňa základ - aj keď uznávam, že v mojom veku už musím pleti dodávať aj niečo iné, než len vodu. Každopádne hydratačných sér vzdávať sa ozaj nehodlám.
Sérum zoženiete v tomto e-shope za naozaj sympatických cca 12 éčok – má síce len 30 ml, ale aj vďaka konzistencii vám vydrží dostatočne dlho. A ak si zakladáte na prírodnom zložení kozmetických výrobkov, rozhodnete môžete po ňom hodiť očkom!

hodnotenie: 9/10

Zhodnotenie séra po spotrebovaní nájdete tu.

Tradične na záver: Vaše skúsenosti so značkou Lavera? Beriem akékoľvek tipy a odporúčania... alebo aj neodporúčania! :)

- cc -

6 komentárov:

  1. Čo sa týka značky Lavera, za mňa doteraz vždy spokojnosť. Vyskúšala som už asi všeličo, ale úplne najviac ma dostal ich krém na ruky, ktorý som videla aj u Teba.
    Čo mi pripomína, že je čas si ho znovu kúpiť. Kupujem vždy v DM.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite vyskúšaj ich očné linky, drži ako tie konvenčné, perfektne sa odličujú a sú fakt skvelé. Z pleťovej kozmetiky neviem poradiť, neskúšala som žiaden produkt.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip, ich dekoratívka celkovo ma dosť láka!

      Odstrániť
  3. Mě tahle značka láká už delší dobu, ale ještě jsem jí nevyzkoušela.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to kľudne môžeš napraviť a začať napr. týmto sérom! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...