pondelok 18. marca 2019

Predjarní spotrebovanci

Dnešný článok som chcela začať vecičkami, s ktorými som bola natoľko spokojná, že si ich plánujem kúpiť opäť, potažmo patria medzi moje overené stálice. Keď som sa ale pozrela zoznamu spotrebovancov za február trošku bližšie na zúbok, s hrôzou som zistila, že sú to pre tentokrát v podstate takmer všetky veci, ktoré vám v dnešnom článku ukážem! To tu už naozaj dávno nebolo...

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_februar_2019_recenzia

Poďme na to teda inak a začnime kozmetikou, ktorá je pre mňa relatívne nová, ale milujem ju, potažmo kozmetikou, ktorú som mala doma už viackrát, ale za stálicu ju ešte označiť nemôžem /aj keď ju milujem :)/.
Takže najskôr Larens. Na kozmetiku tejto značky nedám dopustiť a permanentne mám od nej doma niekoľko vecí – dve sú stálice najstálicovitejšie a zvyšné „len“ produkty, ktoré zbožňujem /výnimkou je balzam na pery – aby som sa zas netvárila prehnane nadšene/. Minulý mesiac sa mi zadarilo doraziť hneď tri vecičky, z ktorých minimálne dve sa k takým tým občasným stáliciam zaradia.  

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_februar_2019_recenzia


Dermo Face Cream mi doslova zachránil moju kožu, o čom som vám písala v samostatnom článku. Momentálne ho už opakovane kupovať nemusím, ak by vás ale trápili problémy so suchou pleťou, nedajboh tie atopickoekzémové, tento krém bude rozhodne voľba pre vás! Očný krém/sérum Syn Ake Eye & More je už trošku taká nadstavba. Ak pociťujete potrebu zainvestovať do kvalitného očného patladla /prípadne usúdite, že už na to máte vek :D/, rozhodne odporúčam. Toto balenie bolo už moje druhé a aj keď ho nemám doma permanentne, vždy, keď uznám, že potrebujem niečo viac, tak po ňom opäť chňapnem – za mňa jeden z najlepších očných krémov.

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_februar_2019_recenzia


Micelárka od Larens a môj vzťah k nej je niečo podobné ako prípad telového krému. Ak máte pleť citlivú alebo nejaké kožné problémy, určite po nej odporúčam siahnuť – okrem tohto účinku je na pleti príjemná a skvelo odličuje. Ak ale žiadne problémy s pleťou nemáte, zrejme si vystačíte aj s nejakou ekonomickejšou /rozumej: väčšou a lacnejšou/ verziou trebárs aj z drogérie. Telový krém detto – skvelý, hutný, premasťujúci... mne s mojou normálnou pokožkou tela vydržal pri takmer dennom používaní celé veky /úplne presne: niečo viac ako 2 mesiace/. Ak ale nemáte problémy s extrémne suchou kožou, tiež si dokážete nájsť lacnejšiu variantu niekde v drogérke.
Z toho najdrahšieho preskočme rovno k tomu najlacnejšiemu. Okrem antiperspirantov zvyknem používať aj deodorantytieto od Balea s komprimovaným obsahom boli fakt dobré. Off course, za predpokladu, že ste si našli tú svoju vôňu - pretože voňať tieto deodoranty vydržia naozaj dlho! No a vďaka komprimovanému obsahu dlho aj vydržia, že... Za tú cenu rozhodne odporúčam všetkými desiatimi, ale fakt pozor na tie odéry...

saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_februar_2019_recenzia

Čo môžem odporučiť, to je aj sprej zn. Avon na urýchlenie schnutia laku na nechty. Síce som vám o ňom ešte nepísala, ale naozaj som z neho tak trošičku nadšená - a moje nadšenie z neho spôsobilo to, že bez podobnej vychytávky už nedám ani ranu, čo sa lakovania nechtov týka! Takže myslím, že ešte o ňom počuť tu na blogu budete a viac vám o ňom zámerne neprezradím :).
Nuž, a to by sme mali vlastne všetko, k čomu som vám dlžila pokec. Ostatné spotrebované veci ste už na blogu videli miliónkrát, z čoho logicky vyplýva môj maximálne pozitívny vzťah k nim a ja vám ich tu už len nalinkujem /ak som na ne písala recenziu, že jo!/.

Avon glycerínový krém na ruky
Avon sprchovací gél s jogurtom a medom
Balea šampón na vlasy s vôňou vanilky
Avon lak na štiepajúce sa a krehké nechty

A sme úspešne v cieli. Ak niečo z mojich spotrebovancov poznáte, kľudne dajte vedieť v komentároch! ;)


- cc -

6 komentárov:

  1. Fotky ako velkonocne vajicka :-) Blogerska vyzdoba, xi
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mal to byť skôr odpadkový koš, hmmm, asi nejak nevyšlo :DDD

      Odstrániť
  2. Ani s jedním z produktů zkušenosti nemám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala by si to napraviť, keďže konečne sú všetky fakt dobré! :D

      Odstrániť
  3. Poznať poznám, ale používam minimum. A verím, že sedia. Ten Avon sprej už musím konečne objednať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, vyskúšaj. Nie som nadšená, že "potrebujem" kupovať zas ďalšiu vec, ale tak čo už! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...