piatok 15. novembra 2019

Spotrebovanci za október / dnes skromne!

Veru, veru... Ako skromné boli moje minulomesačné nákupy kozmetiky /haha/, tak skromní budú aj októbroví spotrebovanci. Je fajn vedieť, že rovnováha vo vesmíre existuje a že to aspoň občas platí aj pre ten náš, bjútyblogerský ;).

saveonbeauty_out_news_oktober_2019

Začnime stálicami, ktoré, ako vždy, len nalinkujem /ja mám ale pocit, že už osprostievam aj z tých linkov, toľkokrát som ich tu už pridávala.../ Takže: Catrice mikroceruzky na obočie, Cien pleťové mlieko, Maybelline riasenka, Purity Vision ružová voda a pleťový krém Atoderm Nutritive od Biodermy. Tu hneď zakotvime, pretože od tejto značky sa mi podarilo spotrebovať Hydrabio pleťovú masku.
Masku som vyhrala vďaka mojej blogerskej kamoške Veronike na tomto blogu a musím povedať, že obom kočkám za to ďakujem. Maska bola naozaj výborná a používala som ju veľmi rada, rozhodne jedna z najlepších hydratačných masiek, aké sa kedy ocitli v mojich domácich kozmetických luhoch a hájoch.

saveonbeauty_out_news_oktober_2019

Takýto zásadný názor už nemám na Mon Platin DSM telové maslo s vôňou papáje a marakuje. Maslo malo mať omladzujúce účinky na pokožku a popravde sa mi aj zdá, že po spotrebovaní balenia moja pokožka pôsobila pevnejšie, bohužiaľ v čase, keď som ho testovala, som bola vysušená po dovolenke pri mori a čo sa hydratácie týkalo, tam mi toto mazadielko veru nepostačovalo. Musela som ho z toho dôvodu striedať s inými telovými mazadlami a preto musíte uznať, že moja spokojnosť s ním nemohla byť stopercentná. Takže viac vám k tomuto výrobku ani neviem povedať.
CC krém od Erborian som vám plánovala predstaviť v samostatnej recenzii, kým som ho však stihla pre vás nafotiť, tak som ho stihla aj spotrebovať, takže dnes len v krátkosti – účinok super, čo sa krytia, potažmo zjednotenia pleti týka, najväčšou tragédiou bol jednoznačne odtieň. Ten môj bol vo verzii clair, teda tej najsvetlejšej, ale poviem vám, ak ste bledule, rovno naň zabudnite – ja až taká bleduľa bleduľovitá nie som ani v zime a toto som mohla používať len v čase, keď už som bola dosť opálená a aj to sa furt neviem zbaviť pocitu, že mi tam skrátka nesedel ešte aj podtón! Takže účinok áno, odtieň skôr nie – len toľko dnes odo mňa.

saveonbeauty_out_news_oktober_2019

Šampón Pantene bol fajn. Zámerne som si ho vybrala kvôli potenciálnemu obsahu silikónov, pretože mám pocit, že už sa mojim vlasom žiadali aj v šampóne, hehe - v konečnom dôsledku tam samozrejme žiadne neboli :D, ale šampón ako taký naozaj nebol zlý. Asi žiaden zázrak, ale opätovnej kúpe by som sa nebránila.
Na úplný záver jeden fejkový parfém :). Siloé de Saphirkrasnevune.cz /už existuje aj slovenská verzia e-shopu/ má byť napodobeninou kultovej Chloé od Chloé a aj keď originál som voňala len v parfumérii, môj prvý dojem bol, že voňajú totožne. Každopádne, vyjadrím sa len k tomu či sa mi táto napodobenina páči a aká je výdrž parfumovanej vody.
Tak za á, páči sa mi veľmi a za bé, výdrž bola super. Takže za cé, áno, túto vôňu odporúčam a aj keď by som samozrejme radšej vlastnila originál, vôbec nevylučujem, že sa vrátim aj k tejto napodobenine! Nie som teda úplne stotožnená s e-shopmi tohto typu /a nielen, čo sa vôní týka!/, ale v globále nemám tejto vôni absolútne čo vytknúť, bohužiaľ :).
No a sme na konci. Máte osobnú skúsenosť s nejakou kozmetikou z tohto článku? A  aký je váš názor na e-shopy s napodobeninami parfumov?

- cc -

5 komentárov:

  1. Popravdě mi e-shopy s napodobeninami parfémů moc blízké nejsou, nikdy jsem z žádného nobjednávala a ani nemám tuhle potřebu.
    Maybelline řasenka je nehynoucí láska, nespočet balení a včera jsem si koupla další:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tá ich "filozofia" teda tiež nie je najsympatickejšia, ale keď máš kamošku parfumovú maniačku, ktorá furt niečo vymýšľa a objednáva... :D
      No, Maybelline riasenka je klasika, ale ja mám pocit, že som objavila ešte niečo lepšie!!! A zajtra to bude na blogu :)...

      Odstrániť
  2. To Cien pleťové mliečko si pamätám, tiež som ho mala, fajnové bolo... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je fajn - a za tú cenu ani nevravím :) Dosť ma ale mrzí, že prestali vyrábať, potažmo stiahli z predaja pleťové vody a nahradili ich micelárkami - tá ružová bola megadobrá!!!

      Odstrániť
  3. Pár kúskov máme v prekryte, ako vždy :).

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...