pondelok 3. februára 2020

TOPVET balzam na pery / balzam roka PART TWO


Keď som minule písala, že rok 2020 sa bude niesť v znamení tých najlepších patladielok na pery, tak som si z vás vôbec nerobila prdel. Naposledy som vám predstavila nový kúsok z mojej zbierky balzamov značky, ktorá je podľa mňa najlepšia ever na poli balzamovacom a dnes vám chcem ukázať ďalší, ktorý tejto značke veľmi dôstojne konkuruje. Navyše, je prírodnýčeský! :) A stojí pár drobných.
Moju prvú skúsenosť s balzamami od Topvet som vám popísala už v tomto článku zpred viac ako troch rokov a už vtedy som sa zamilovala. A teda celkom dosť prudko, ako zvyknem hovorievať - aj keď možno nie vyslovene na prvý pohľad. Balzam sa roky drží na druhom mieste v mojom osobnom rebríčku najlepších patladielok na pery a môj prvý, jahodový kelímok mi vydržal v stopercentnom stave takmer tri roky!

saveonbeautyblog_topvet_balzamy_na_pery_recenzia

Preto si asi viete predstaviť, ako moc zvedavá som bola na kelímok číslo dva, ktorý sa u mňa vyhrieval už nejaký ten piatok, tentokrát vo verzii s marhuľovým olejom a vôňou melónu.
Tak v prvom rade! Balzam vonia jemne, ale krásne a prirodzene po melóne, žiadna umelina. Adekvátne voňal aj ten jahodový, ale pozor, za ostatné balzamy paprču do ohňa v tomto smere nedávam! Doma som mala aj čerešňovú verziu, ktorá putovala do súťaže a preto som si k nej maximálne tak letmo pričuchla, ale v tomto prípade som odér necítila žiaden! Je možné, že aplikáciou sa okrem konzistencie rozjazdila aj tá vôňa, ale k tomuto sa z logických príčin vyjadriť už nemôžem, že. 

saveonbeautyblog_topvet_lip_balm_ingredients

Opäť, aj keď v zložení máme stéviu, ja necítim na perách žiadnu sladkú príchuť, ale rozhodne ani žiadnu nepríjemnú, ktorá by užívateľské vlastnosti tejto vecičky v istom zmysle degradovala.
Ako aj v prípade jahody, aj pri melóne vás môže najviac prekvapiť už spomenutá konzistencia. Mňa už nie, ja už som v obraze!

saveonbeautyblog_topvet_balzam_melon_marhulovy_olej_recenzia

saveonbeautyblog_topvet_kozmetika_recenzia

Balzam skrátka na prvý dojem môže pôsobiť veľmi tuho, ale v tomto prípade naozaj stačí trošku pritlačiť na pílu a pôjde to. Na rozdiel od môjho prvého balzamu tejto značky, melónový balzam neobsahuje v sebe také viditeľné čiastočky /tu to môžete porovnať!/, ale na perách ich určite cítite a aspoň trošku sa namakáte, lež ich do pier vmasírujete. Toto nám ale čo? Toto nám absolútne neprekáža! Pretože účinok balzamov na pery od Topvetu je skrátka bomba.
Aby som sa ale priznala, mala som trošku obavy práve z faktu, že v zložení, potažmo názve každého jedného balzamu figuruje zakaždým iný olej. Že ako v zmysle, či aj ten účinok nebude odlišný. 

saveonbeautyblog_topvet_znacka_recenzia
Fuckt sa ma nepýtajte, prečo je ten vrchnák dolu hlavou!!!


Moje obavy sa však ukázali ako úplne neopodstatnené. Na stopercentné vyživenie, zhydratovanie a zvláčnenie pier vám stačí malé množstvo. Už aj to má totiž na perách výbornú výdrž. A keď tej prapodivnej hmoty nanesiete na pery kúštik viac, máte ideálnu nočnú masku na pery, ktorú sa ako bonus nemusíte báť obliznúť, pretože má prírodné zloženie!
Viac vás ani nechcem trápiť. Je vám jasné, že z pohľadu majstra svojho fachu /akože mňa/ ide o dokonalý výrobok do zimy aj na horúce leto, ktorý ja odporúčam všetkými prstami na rukách aj nohách a ochotne do toho zainteresujem prsty rúk aj nôh všetkých mojich troch mačiek. Keď miniem toto balenie, môžete si byť isté tým, že budem potrebovať ďalšie.

saveonbeautyblog_topvet_melonovy_balzam_na_pery_recenzia

Čo sa dostupnosti týka, tu je to podstatne ľahší boj ako prípad Rosebud. Kozmetiku značky Topvet zoženiete aj u nás v podstate takmer hocikde – v lekárňach, e-shopoch... Námatkovo dám aspoň ten s asi najlepšou ponukou značky celkovo, kde vás vyjde na v podstate vtipnú sumu. Aby ste sa mohli urvať z reťaze ;).
Tak čo, ako sa vám pozdáva? A priznajte sa, ktorá z vás sa nechala inšpirovať už mojou prvou recenziou a vyskúšala niektorý z balzamov od Topvetu? Aby som sa cítila užitočne... :)

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...