piatok 13. marca 2020

BENEFIT Precisely, My Brow Pencil / Stojí naozaj za to?

Rozmýšľam ako drak, ako čo najadekvátnejšie začať dnešný článok. Pravidelné čitateľky určite vedia, ako dlho som sa odhodlávala vyskúšať vec, o ktorej vám dnes budem hovoriť a ako dlho som odmietala vzdať sa svojich zaužívaných zvyklostí v oblasti úpravy obočia!
Ako jo, zas žiadnu vedu nečakajte – mala som skrátka jednu vec, ktorú som používala donemoty, tváriac sa ako najväčšia konzerva sveta a v rámci vlastnej lakomosti som sa snažila presvedčiť samú seba, že mi absolútne neprekáža obiehať drogérie dvakrát do mesiaca kvôli nákupom mikroceruziek na obočie, ktoré som spotrebúvala rýchlosťou svetla! No ale voalááá, nastal deň a ja som sa konečne dokopala k tomu, vhodiť do virtuálneho nákupného košíka Precisely, My Brow Pencil od Benefitu. A dnes nastal čas čé, aby som vám povedala, čo si o nej myslím :).

saveonbeautyblog_benefit_precisely_my_brow_pencil_recenzia

Toto je, dámy a páni, absolútna rozprávka. Nielen so šťastným koncom, ale aj začiatkom a všetkým tým, čo je medzi. Aj keď som sa k tomu koncu ešte nedopracovala, po dvoch mesiacoch každodenného používania môžem vyhlásiť, že toto bola kúpa roka a že šťastný ten koniec bude!
V prípade Precisely, My Brow Pencil ide o klasickú mikroceruzku na obočie so špirálkou na opačnom konci, s ktorou dokážete obočie urobiť naozaj podľa vašich predstáv – či už len jemne dokorigovať, alebo ho urobiť naozaj veľmi precízne.

saveonbeautyblog_benefit_precisely_my_brow_pencil_ceruzka_na_obocie_recenzia

Takže najskôr odtieň. Ja som si vybrala na Elnine č. 04 Medium, na stránke americkej Sephory označený ako Warm Deep Brown.

S čím ale nesúhlasím, pretože toto teplý odtieň celkom jednoznačne nie je. Samozrejme, je otázne, nakoľko korešponduje označovanie odtieňov na americkom trhu s tým európskym, že...

saveonbeautyblog_benefit_precisely_my_brow_pencil_ceruzka na obočie_swatch
 
Naopak, v tomto prípade ide o studenú, tmavšiu hnedú farbu, ktorá sa mi zo začiatku zdala vlastne až príliš tmavá – aj keď možno na fotke dole vyzerá pre mňa ideálna, asi by som zniesla aj niečo o štvrť až pol odtieňa svetlejšie... Každopádne, len čo sa naučíte, ako s touto ceruzkou pracovať, intenzitu farby si dokážete skorigovať aj samé a preto aj moja nulaštvorka vyzerá na mne prirodzene.
Tak v prvom rade, táto ceruzka je megapigmentovaná! Ak ste si to doteraz mysleli o mikroceruzke na obočie od Catrice, tak verte tomu, že tá je len slabým odvarom! Pri mikroceruzke od Benefitu potrebujete mať ruku ultraľahkú – a to obzvlášť v prípade, že je ten váš vybratý odtieň trochu tmavší alebo ak uprednostňujete prirodzene pôsobiace obočie. Našťastie, obal ceruzky je prispôsobený na to, aby v ruke dobre sedel a aby sa vám s ním pracovalo komfortne.

saveonbeautyblog_benefit_kozmetika_recenzia

Takže o tom, že tuha vám po koži píše excelentne, o tom vám hovoriť hádam nemusím. V prípade mikroceruzky od Catrice sa mi občas stalo, že mi tuha niekde zažmolkovala a vytvorila nános, ktorý som musela následne rozčesať kefôčkou, pri Benefite toto skrátka nehrozí!
Čo sa týka výdrže, tá je absolútne celodenná a skvelá - v tomto sa ale nemôžem sťažovať ani na mikroceruzku od Catrice, takže v prípade tejto od Benefit som nič iné ani nečakala, že. Obočie vždy fixujem mojím obľúbeným gélom od trend IT UP /sľubujem, pri najbližšej príležitosti vyskúšam ten od Benefitu! :D/ a takto upravený výtvor mi dá na tvári bez problémov celý deň.

saveonbeautyblog_benefit_ceruzka_na_obocie_recenzia

No a čo ma dostalo úplne že do kolien? Off course, spotreba produktu.
Vďaka tomu, že ceruzka je tak veľmi pigmentovaná a zároveň nie je príliš mäkká, ja ju používam prakticky dennodenne už dva mesiace a furt je tam tej tuhy megamoc!!! Odhadujem, že som tak v polovici... 

saveonbeautyblog_benefit_precisely_my_brow_pencil_mikroceruzka_na_obocie_recenzia

Každopádne, určite vám dám vedieť, keď ceruzku spotrebujem a link na príslušných spotrebovancov  prihodím aj do tohto článku - obzvlášť v tomto prípade za to cítim priam monštróznu zodpovednosť.
Cena, uznávam, nie je najnižšia. Na Elnino zoženiete ale občas aj pod dvacku a keď sa zamyslím nad tým, že mikroceruziek od Catrice za 3 éčka aj niečo som pravidelne kupovala dva kusy do mesiaca...

Zhodnotenie produktu po spotrebovaní nájdete tu.

Ktoré výrobky na obočie od Benefitu máte odskúšané a odporučili by ste ich? Sem s tipmi! :)

- cc -

6 komentárov:

  1. Nemala som zatiaľ túto ceruzku, ale všade čítam, že je perfektná. Ja mám už skoro rok Avon ceruzku so skoseným hrotom a tá mi proste drží. Tiež je vysúvacia ale aj napriek tomu, že je používam denne tak ju stále mám. Ak sa ti Catrice míňala tak rýchlo tak to je táto od Benefitu asi fakt lepšia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ona je lepšia nielen kvôli spotrebe, ona je lepšia skrátka vo VŠETKOM. Fakt to človek pochopí hneď, ako ju vyskúša... Ja osobne momentálne inú chcieť skúšať asi ani nebudem! :) A to som bjútyblogerka!!! :D

      Odstrániť
  2. Ja zbožňujem produkty od Benefitu a hlavne tie na obočie. Túto ceruzku mám tiež a úplne súhlasím s tebou. Najnovšie som si objednala ich brow contour pro, ale ešte som neskúšala. Sedím v karanténe, takže sa nemaľujem. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaaaj, čo karanténa!!! Tam sa kľudne môžeš namaľovať! Ale vieš ako trpím ja, keď musím chodiť do roboty - v rúške, off course - a "nemusím" používať rúž na pery??? :D Trest boží! :D
      Ale každopádne držím prsty, nech všetko dobre dopadne! :) No a tie obočovecičky od Benefitu určite preskúmam detailnejšie.

      Odstrániť
  3. Lepšiu ceruzku ako Precisely... som v živote nemala! Fakt je geniálna :)

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...