piatok 12. júna 2020

OUT NEWS za máj / MEGAnálož spotrebovanej kozmetiky!

Minulý mesiac som bola opäť veľmi rozšafná čo do množstva spotrebovanej kozmetiky. V máji toho bolo naozaj dosť, ale vždy ma pobaví, keď sa ma niekto spýta, ako môžem spotrebovať za jeden mesiac toľko kozmetiky. No na upresnenie, aby sme predišli nedorozumeniam... Ako beautyblogerka a  kozmetická maniačka zároveň mám tej kozmetiky naozaj dosť, uznávam. Aj jej k životu potrebujem asi trochu viac, než bežný užívateľ :). Ale treba furt myslieť na to, že toto všetko nie je kozmetika, ktorú by som otvorila a celú spotrebovala v jednom mesiaci! Drvivá väčšina vecičiek bola otvorených a priebežne spotrebúvaných niekoľko týždňov, mesiacov až rokov a zhodou okolností sa mi všetky podarilo minúť ich práve v máji. Takže, verte či nie, ešte to so mnou nie je až tak zlé!


saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Ako vždy, aj tentokrát začneme stálicami, nasledovať budú pre mňa novinkové absolútne topky a na záver si necháme veci, ku ktorým je môj vzťah pomerne vlažný.

AVON pleťová voda s výťažkom z ruže, AVON kávové sérum na dekolt a BIODERMA Atoderm Nutritive pleťový krém, to všetko sú veci, ktoré u mňa nevidíte ani prvý a rozhodne ani posledný krát. Sérum vám nenalinkujem, keďže recenziu naň som zatiaľ nepísala a v podstate si ani nemyslím, že by bolo nejako zázračne funkčné, ale skrátka vždy, keď je v katalógu v akcii, tak mu neodolám.

No a teraz poďme na tú zaujímavejšiu časť dnešného článku.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_za_maj_recenzia
 

BENEFIT Precisely, My Brow mikroceruzka na obočie, odtieň 04 Medium

Milujem, milujem, milujem... Viac by som vlastne ani nemusela nič dodávať, ale... To by som nebola ja :).

Táto vecička mi vydržala neuveriteľných 6 /slovom: ŠESŤ!!!!!/ mesiacov každodenného používania a ja tlieskam! Aktuálne mám doma už nový kúsok, tentokrát v odtieni o pol stupňa svetlejšom a rátam s tým, že tú cécéá dvacku najbližšie vyhodím zasa až niekedy v novembri.

Aby som nezabudla, dve pomerne dôležité zistenia /ak nerátam dobu jej celkovej spotreby/: Za prvé... Pri prvom použití musíte tuhu rozpísať. Za druhé... Aspoň raz za čas kefôčku utrite do papierovej utierky, aby ste si pri rozčesávaní už nalíčeného obočia nenarobili v jeho okolí šmuhy.

 

NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert micelárna voda s čiernym čajom

Recenziu na ňu som zatiaľ napísať nestihla, tak dnes len v skratke. V podstate plná spokojnosť ako aj s touto mickou a ja už deriem balenie číslo dva! Vynasnažím sa zbuchnúť vám na ňu aj samostatnú recenziu už len kvôli tomu, aby ste si ju neplietli s touto micelárkovou pohromou!

 

EOS balzam na pery melón

Posledný zo zásoby mojich EOSov, pokiaľ ma pamäť neklame, išlo o nejakú limitku /ktorú už ale s kľudom možno zoženiete aj v bežnej ponuke, že.../. Nemôžem si pomôcť, ja mám balzamy na pery od EOS celkom rada. Veľa ľudí o nich tvrdí, že nie sú žiaden zázrak – s čím v podstate aj súhlasím – ale fuckt si nemyslím, že ten ich účinok je úplne márny!

 

ECODENTA ANTI Coffee & Tobacco bieliaca zubná pasta

Zbožňujem zubné pasty od Ecodenty! Okrem toho, že sú funkčné, zuby čistia až do „vŕzgavého“ pocitu veľmi rýchlo. Mám zbierku troch rôznych a používam na striedačku. Táto mala jemnú, citrónovo – bergamotovú príchuť a excelentný účinok ako vždy.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia
 

NIVEA Cellular Perfect Skin ľahký zdokonaľujúcikrém s OF 15

Naozaj netuším, či sa dá ešte zohnať. Každopádne, mám ho furt veľmi rada, vďaka tónovaniu zanechá pleť ozaj peknú a prirodzene vyzerajúcu. Ak ste bledšie než sa sluší a patrí, odporúčam s množstvom radšej šetriť.

 

NIVEA upokojujúci odličovací olej

Na túto vecičku som tiež plánovala samostatnú recenziu a tiež som ju stihla spotrebovať skôr, ako som sa k tomu dopracovala. Takže pre dnešok len malé upozornenie – oči tým rozhodne neodličujte!!! Zvyšok tváre super.

 

AVON Intenzívny hydratačný krém na chodidlá

Fajn mazadlo, ktoré nohy premasťuje trochu viac než moje najobľúbenejšie a tiež jemne mentolovo vonia – čo sú v podstate dobré veci, ale paradoxne, asi by som radšej žila bez nich. Ak ale práve toto hľadáte, odporúčam všetkými desiatimi.

 

ALVERDE Naturschön olivová maska na ruky

Výborná vec, určite omrknite recenziu. Bohužiaľ, limitka, takže ďalšie obkecávačky sú absolútne zbytočné.

 

MON PLATIN DSM Maska na vlasy s bambuckým maslom

Dobrá maska na vlasy, ktorá ako podstatný bonus krásne voňala! Furt si ale myslím, že porovnateľný efekt nájdem aj pri lacnejších vlasových maskách z pultov drogériek, takže do opätovnej kúpy sa až tak hrnúť asi nebudem – na to mám u tejto značky iných favoritov.

 

MON PLATIN DSM Bahenný šampón s rakytníkom

Opäť sa aj po spotrebovaní produktu plne stotožňujem s pôvodnou recenziou. Účinok super, len tie užívateľské vlastnosti...

 

DOVE Pampering telové mlieko s bambuckým maslom a vanilkou

Prekvapenie... no, možno týždňa, nech zas nie som za tragéda. Aj keď názov tohto výrobku znie akokoľvek dobre, účinok bol vlastne dosť priemerný a ešte mi to ani príliš nevoňalo! Nabudúce ostanem verná radšej tejto verzii.

 

DERMACOL lak na nechty, odtieň 14 Neon Kiss

Tieto pidilaky na jednu sezónu mám rada. Neónky na nechtoch v lete sú pre mňa nevyhnutnosť, ale v prípade týchto platí, že naozaj ideálne je spotrebovať ich v tej sezóne, počas ktorej ich kúpite - s tým krpatým štetčekom sa nepracuje dvakrát ideálne ani keď sú laky čerstvo otvorené, nieto ešte s tými už hustnúcimi!

Výdrž fajn.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_za_maj_recenzia
 

DEOGUARD dezodorant v spreji Unisex

Opäť raz budem za vlažnú. Fajn deodorant, ale rozhodne neprirástol k srdcu tak, ako jeho tuhá verzia! Tú si ešte určite kúpim, tento sprej skôr nie, mám iných favoritov na tomto poli – Borotalco rulezzz!

Každopádne, namiesto avizovaných 2 mesiacov, ktoré mi mal vydržať, som ho používala takmer 10!!! Ku koncu síce už nie pravidelne každý deň, ale aj tak – vydrží vám naozaj dlho.

 

BENEFIT BADgal BANG! riasenka

Opäť si omrknite pôvodnú recenziu. Mne osobne príliš nevyhovovala, žiaden wau efekt sa nekonal, ako to býva pri tých riasenkách s veľkým er, takže za mňa veľké a rozhodné NIE.

 

MON PLATIN DSM Mineral Anti – Wrinkle krém proti vráskam

Túto vecičku som si nechala na úplný záver ako taký bonus. Ešte v januári som vám o kréme písala, že jeho testovanie kvôli konzistencii odložím na teplejšiu časť roka. Stalo sa, vyskúšala som, ale holt... zázraky sa nekonali. Krémik mal veľmi príjemnú, ale pre moju občas katastrofálne suchú pleť až príliš ľahkú konzistenciu a asi po 2 týždňoch používania som usúdila, že ho môžem spotrebovať akurát tak na dekolte.

Čo sa teda aj stalo. Takže či funguje na vrásky? Neviem, zistite si! :D

 

To by bolo za máj všetko. Nebudem zbytočne obkecávať ani ten záver, už teraz je toho až až! :D

 

- cc -

 

4 komentáre:

  1. Podla poctu kusov si sa dost snazila :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten Micellair rad sa podľa mňa vydaril. Ja si kupujem len odličovač z toho radu nakoľko neviem, či by micelárka zvládla moje linky a tiene. Avšak možno vyskúšam aj tú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak myslíš ten čierny rad, tam som skúšala zatiaľ len tú dvojfázovú micelárku a s tou som spoko teda nebola :D Ale celkovo, ja a dvojfázové produkty, to k sebe nejde :)... Odličovač neviem, ten som ešte neskúšala, ale keďže mne k odličovaniu AJ OČÍ plne postačujú micelárky, tak v podstate ani nemám dôvod niečo na tom meniť...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...