streda 24. júna 2020

LARENS / QuickTip na výhodný nákup, PART 2!

Nestihla som sa spamätať z jednej mega akcie na produkty od LARENS a už tu máme ďalšiu! Samozrejme si neviem odpustiť to, aby som vás s touto správou neoboznámila, aj keď to znamená prácu navyše a článok mimo obvyklého časového harmonogramu! No, snáď mi bude odpustené niekedy... aj keď o tom úprimne pochybujem! :D

saveonbeautyblog_larens_kozmetika

A tentokrát to bude asi aj trochu bomba, teda aspoň v mojich očiach :). V 20 percentnej akcii sú totiž moje milované peptidové gély Face Gel, Silver Face Gel /recenzia tu/ a najmä moja láska niekoľkoročná a jeden z absolútnych must-have produktov, Repair Gel v oboch veľkostiach! Môj názor naň si pripomeňte napr. tu alebo tu a vedzte, že vám určite odporúčam to väčšie balenie!

saveonbeautyblog_larens_peptidove_gely

Okrem peptidových gélov nám značka šupla do akcie aj veci na vlasy - konkrétne DNA šampón proti vypadávaniu vlasov, Revital kondicionér pre suché, poškodené a krepovité vlasy a Amino Boost šampón a kondicionér na posilnenie a regeneráciu vlasov. K nim vám viac nepoviem, ešte som ich neskúšala, ale ak by vás zaujali, teraz je ten správny čas pozrieť sa im bližšie na zúbok, pretože pomer cena – objem nie je práve najpriateľskejšie naklonený našim peňaženkám, že... Priznávam, trochu lakomec som asi od narodenia.

A to by bolo na dnes všetko. Zľavový kód LT3ZJL6EZE, vďaka ktorému získate 15% zľavu na celý nákup furt platí, v prípade záujmu o akciové produkty mi napíšte na mail vpravo, FB, alebo Insta.

A amen.

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...