pondelok 15. júna 2020

LARENS / QuickTip na výhodný nákup!

Keď chcem, viem byť veľmi flexibilná. Priznám sa, včera sa mi naozaj nechcelo fotiť fotky do regulérneho článku, takže som sa rozhodla, že pre vás zbuchnem tento krátky príspevok - ktorý by hádam mohol byť pre vás aj užitočný a ktorý, ako som sa rozhodla, budem dávať na blog asi aj pravidelne. Pretože tipov na výhodný nákup na bjútyblogu nie je nikdy dosť, to snáď chápete! ;)

saveonbeautyblog_larens_biopeptide_serum_spray

Keďže moja srdcovka LARENS prichádza pravidelne s akciami, ku ktorým sa bežný smrteľník nedostane, rozhodla som sa pravidelne vás o nich informovať nielen na sociálnych sieťach, ale aj tu na blogu.

Zľavový kód LT3ZJL6EZE na 15% zľavu na úplne všetko z tohto e-shopu platí stále až do odvolania, ak by ste ale mali chuť na niečo navyše, tak nech sa páči.

Aktuálne značka Larens ponúka špeci akciu mínus 20% na môj najmilovanejší Biopeptide Serum Spray. Všetky dojmy a postrehy ohľadom neho nájdete v recenzii a vedzte, že túto vec potrebujete!

Čo vám obkecať zatiaľ príliš neviem, je LipoColl Serum, ktoré sa ale do budúcna obkecávať chystám. Malo by ísť o top vecičku /nielen/ značky v boji proti zubu času, ktorý sa podpisuje na našich ksichtoch čím ďalej, tým viac /rozumej: vráskam!/ a tento boj ja hodlám v dohľadnej dobe podstúpiť. Ak by ste mali záujem očekovať ho ešte predtým, ako sa vám zverím so svojimi dojmami, neváhajte využiť túto akciu pokiaľ je, pretože sérum nepatrí práve k najlacnejším!

saveonbeautyblog_coffee_scrub_mask

Na záver niečo, čo sa teraz pred letom teda extrémne hodí – starostlivosť o telo, ktorá spevní, vyhladí a vyšpičkuje pokožku do top kondície. Recenziu na Coffee Scrub & Mask si môžete pripomenúť tu, k nej môžete v prípade záujmu dokúpiť aj telové patladielka Perfect Body CreamThermo Balm.

Takže toľko dnes odo mňa. V prípade záujmu ma kontaktujte či už e-mailom, cez FB alebo Insta, ja vám prajem krásny pondelok a sľubujem, že takýchto tipov tu bude odo mňa odteraz viac :).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...