piatok 19. júna 2020

LARENS a iné / Jarné skincare TOP produkty!

Dnes by to bol chválospev nad chválospevy, keby som písala klasickú recenziu. Keďže ale dnes to na klasiku nebude, tak sa vynasnažím trochu sa krotiť a rozhodla som sa ukázať vám, aká je moja aktuálna starostlivosť o pleť a zároveň moje jarné skincare top produkty, na ktorých frčím teraz naozaj poctivo a s chuťou! Okrem toho, topproduktový článok tu nebol už poriadne dlho... :)

saveonbeautyblog_larens_pletove_kremy
 

Všetko úplne jednoznačne valcuje posledné mesiace značka LARENS, ktorú používam už niekoľko rokov, ale mám v mojej aktuálnej skincare rutine zaradených aj pár ďalších kúskov iných značiek, ktoré som si buď obľúbila, alebo ich testujem /a som si ich obľúbila :)/.

Odlíčenie tváre začínam vždy odlíčením očí a pleti micelárkou. Tou z pleti odstránim len základ mejkapu a pokračujem buď odličovacím olejom alebo čistiacim mliekom, ktoré nanesiem na pleť rukami a dôkladne ho vmasírujem.

saveonbeautyblog_larens_dermo_wash_cistiaci_gel

V tomto momente prichádza na scénu prvá naozajstná superstar dnešného článku /a mojej skincare rutiny, off course!/, Dermo Wash od Larens. Dostatočne som vám ho ospievala napríklad v tomto článku, takže myslím, že viac netreba dodávať!

Po umytí pleti prichádza na rad tonikum – tým vlastne začínam aj tú rannú skincare.

nuxe_aquabella_pletova_voda

Aktuálne testujem Aquabella skrášľujúce tonikum/esenciu od Nuxe, ktoré je síce určené pre zmiešanú pleť, ale keďže má sťahovať rozšírené póry, dobrovoľne som sa jeho testovania ujala aj ja s mojim suchým ksichtom. Recenziu naň si prečítate čoskoro - aj keď v podstate názor naň už vytvorený mám, musím sa tváriť ako zodpovedná bjútyblogerka a potestovať ho ešte nejaký ten deň, kým nezmizne aspoň trištvrtina balenia :).

saveonbeautyblog_larens_biopeptide_serum_sprej

Po dôkladnom vyčistení pleti prichádza na rad superstar číslo dva, Biopeptide Serum Spray od Larens, ktoré v podstate zaháji moju naozajstnú skincare :). Všetky podstatné detaily nájdete v recenzii a ja ho milujem úplne bezvýhradne!

saveonbeautyblog_larens_pletove_kremy

Po ňom nasleduje vždy ráno aj večer hydratačné sérum. Svojho času som frčala na tomto sére a Bio Renew sérum od Larens by malo byť jeho apgrejdnutou verziou, ktorá dopraví pleti prospešné látky ešte hlbšie do kože. Už čoskoro vás čaká samostatná recenzia, takže dnes sa k nemu viac vyjadrovať nechcem, stačiť vám musí len to, že už mám doma ďalšie do zásoby!

saveonbeautyblog_nuxe_ocny_krem
 

Kategóriu očných krémov – ktoré ja aplikujem vždy po dostatočne vstrebanom pleťovom sére – momentálne zastupuje ďalší testovanec a nástupca môjho roky uctievaného očného krému – Crème Prodigieuse Boost multikorekčný balzam na očné okolie od Nuxe. Názor naň si v podstate ešte furt tvorím a dobrovoľne priznávam, že je značne ovplyvnený vzťahom k môjmu miláčikovi a jeho predchodcovi v jednom, takže uvidíme akú náladu budem mať pri písaní recenzie! :)

Posledný krok, ktorý nasleduje po aplikácii očného krému, je pleťový krém. Nočný, univerzálny... akýkoľvek.

A v mojom prípade ďalšie sérum! :D

Teda, úplne presne môj najmilovanejší pleťový krém, ktorý bol, prosímpekne, premenovaný na sérum! Áno, aj ja som sa trochu chytala za hlavu...

Ak si nejakým nedopatrením nepamätáte, o ktorý krém ide, pripomeňte si ho v recenzii tu. Ak máte pleť oslabenú, citlivú, s nejakou tou vráskou navyše alebo „len“ presušenú, GLA sérum od Larens je pre vás ideálnym patladlom! Alebo... ehmmm... Najideálnejším.

saveonbeautyblog_larens_pletovy_krem

Tento postup, počnúc tonizovaním pleti pleťovou vodou, opakujem aj každé ráno s tým rozdielom, že GLA sérum nahrádzam ďalším obľúbencom, Lifting pleťovým krémom od Larens. Asi vám netreba dvakrát vysvetľovať, na čo tento krém slúži a kto by ho mal zaradiť do svojej dennej skincare rutiny, že... Tento krém som prvýkrát vyskúšala cécéá tri roky dozadu /recenzia tu/, už vtedy som naň nedala dopustiť a keďže prešiel odvtedy menším fejsliftom, tiež naň bude nová recenzia - aby ste vedeli, čo všetko v tomto klenote máte :).

No a trikrát sláva, sme na konci a vy ste práve spoznali moje skincare sväté grály uplynulých mesiacov. Netvrdím, že môj postup v starostlivosti o pleť je jediný správny, dokonca netvrdím ani, že je správny :D, ale skrátka cítim, že toto mojej pleti vyhovuje najviac – a to dokonca natoľko, že ja ako bjútyblogerka mám už opäť tendencie byť za konzervu a netestovať na svojom ksichte aktuálne nič iné! A to už je teda Vec...

No schválne, koľko produktov ste schopné dať na seba každý deň vy a aká je tá vaša skincare rutina?

 

- cc -

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...