piatok 29. mája 2020

Biopeptide Serum Spray / Nová závislosť od LARENS!!!

Už dávno sa nestalo, že by som pri nejakej skincare juchala nadšením tak, ako budem juchať dnes. Kedy ste naposledy skonštatovali, že ste sa stali od nejakej kozmetiky závislé a musíte ju na seba dávať furt a vkuse? Priznám sa, že mne sa to stalo už párkrát a s potešením konštatujem, že dnes vám jednu takúto závislosť opäť raz môžem ukázať!

Biopeptide Serum Spray od LARENS.

saveonbeautyblog_larens_biopeptide_serum_v_spreji

Značka LARENS má v mojom kozmetickom portfóliu úplne špeci postavenie. Mám tu pár vecičiek, ktoré sú pre mňa absolútne must-have produkty /napríklad toto alebo toto/ a tiež pár ďalších, ktoré síce nemám doma permanentne, zato ich pasujem za asi to najlepšie vo svojej kategórii, čo som kedy na seba patlala.

Biopeptide Serum Spray je peptidové sérum, ktoré je multifunkčné podobne, ako môj milovaný Repair gel /Bez peptidov ja ani rana!!!/, akurát že toto môžete používať naozaj kedykoľvek naň dostanete chuť. Garantujem, že to bude veľmi, ale naozaj veľmi často!!!

saveonbeautyblog_larens_kozmetika

Vlastne o tom zložení sa mi ani nechce rozpisovať. Všetky podstatné detaily k nemu nájdete tu, vrátane informácie, čo sú to peptidy a aká je ich úloha v starostlivosti o pleť a ja len v skratke zopár faktov: Toto sérum je skrátka určené predovšetkým pre tie z nás, na pleti ktorých sa už predsa len trochu podpísal zub času :D, ktorých pleť je citlivá, má sklony k podráždeniu a zápalom, pigmentovým škvrnám alebo je skrátka „len“ dehydrovaná či podráždená po nadmernom slnení. Pánsku časť populácie nevynímajúc, off course.

saveonbeautyblog_larens_biopeptide_serum_sprej_zlozenie

To by bolo asi tak všetko, čo považujem za vhodné napísať do tohto článku a na „záver“ už len info, že aplikovať môžete túto Vec nielen na tvár, ale aj celé telo a vlasy.

Ako už samotný názov napovedá, sérum je k dispozícii v plastovej fľaštičke s rozprašovačom a je tekutej konzistencie. Teda úplne presne: vodovej konzistencie. Priznám sa, keďže má ísť o sérum, táto konzistencia nebola práve tým, čo by vzbudzovalo moju prehnanú dôveru a lákalo ma vyskúšať tento produkt. Skôr naopak.

Lebo sérumvodové? Kdeže! Sérum má byť predsa nanajvýš vo forme redšieho gélu, že jo! Ha ha...

Rozprašovač je úplne, ale že úplne ideálny. Rozptyl tekutiny je jemný a široký tiež tak akurát, aby vám zabral na jedno streknutie v podstate celú tvár. Definitívnu závislosť na ňom spôsobuje okrem účinku a okamžitého efektu aj jeho odér, ktorý je absolútne neskutočný!!! Sérum vonia po fialkách, pančnutých jemným citrusovým závojom - môj subjektívny dojem, holt, fialky už dávno nešklbem a už vôbec nie tie, poliate šťavou z citróna, ha ha – a som presvedčená o tom, že toto bude voňať určite každému.

saveonbeautyblog_larens_kozmetika

Proces aplikácie je čistá fantázia. Vodička je na pleti veľmi príjemná, vďaka čomu mi je naozaj ľúto striekať ju niekam inam než na ksicht a pleť zanechá nielen megaosvieženú, ale aj zhydratovanú – a nielen, pokiaľ je ešte mokrá, ale aj po tom, ako na tej pleti uschne /rozumej: vstrebe sa!/. V lete to samozrejme oceníte ešte viac, závisláčky na termálnych vodách v spreji vedia...

Ja sérum používam vždy ráno a večer po vyčistení pleti a pred aplikáciou „klasických“ sér a krémov. A, off course, asi miliónkrát počas dňa :). Kedykoľvekkdekoľvek. Nie je totiž absolútne žiaden problém prestreknúť sérom pleť aj keď máte na tvári mejkap – práve naopak, pleť tak získa šťavnatý look a vyzerá to kua dobre!

No a ako je na tom moja pleť po viac ako mesiaci používania?

Dobre! :D Vážne... Keďže zvyknem pri používaní pre mňa nevhodnej kozmetiky trpieť občas na záchvaty náhlej lokálnej suchosti pleti – a že ako beautyblogerka ju niekedy viem naozaj potrápiť! - dokážem extrémne oceniť to, ako vyzerá teraz a aká je na dotyk. Preto som si vlastne pred časom povedala, že budem možno trochu za konzervu a s experimentami spomalím a zameriam sa na posilnenie svojej pleti. A tie prvé výsledky sa skrátka už dostavujú.

saveonbeautyblog_larens_biopeptide_serum_spray

Ksicht skrátka vyzerá lepšie – začervenania sú utlmené, pleť pôsobí žiarivejšie a hlavne je totálne, ale že totálne hebučká na dotyk! Žiadne suché miesta, nič. Ako áno, ja rozhodne netvrdím, že je to zásluha len tohto produktu, pretože momentálne som moju skincare rutinu zmenila možno tak o 80 percent /článok v procese prípravy :)/, ale skrátka ja toto čudo zbožňujem a hotovo.

Naozaj neviem, čo by som vám ešte o tomto sére napísala. Ja si bez neho už nedokážem predstaviť rannú skincare, večernú... dennú... ha ha.

Cena nie je úplne zanedbateľná, ako sme už pri Larense zvyknutí :D, zdôrazňujem ale, že to balenie má až 250 ml a vydrží vám takmer veky! Zároveň ale máte aj možnosť buď vyskúšať menšie balenie, alebo vymáknuť nejakú tú akciu, že – a jednu vám viem ponúknuť momentálne aj ja v dnešnom článku! Stačí, ak pri vašej objednávke zadáte kód LT3ZJL6EZE a dostanete zľavu 15% na celý nákup! Čo pri tých cenách je už vlastne dosť slušné. Zľavový kód platí do odvolania.

 

Schválne, ak sa tu nájde niekto čo tento produkt už skúšal, ozvite sa s vaším názorom! A aké najpodivnejšie séra ste už vyskúšali? :)

 

- cc -

 

 

2 komentáre:

  1. Na túto značku namotávaš teda poriadne :) Séra mám však aj ja veľmi rada a peptidové sú vraj veľmi kvalitné. Ja mám teraz klasickú kyselinu hyalurónovú, no zišlo by sa mi už niečo silnejšie čo sa týka hydratácie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D nemôžem za to... LARENS ako značku mám preklepnutú dosť slušne a používam už roky, takže naozaj môžem s čistým svedomím len odporúčať... Vyhovuje mne osobne naozaj najviac.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...