pondelok 20. mája 2019

Kozmetickí spotrebovanci za apríl

Aby sme plnili poctivo všetky resty, tak si dnes struhneme prehľadovku so spotrebovanou kozmetikou za minulý mesiac. V apríli som toho spotrebovala zasa celkom dosť, ale keďže tu rovnako celkom dosť máme stálic, takže to snáď až taký nekonečný príbeh dnes nebude! :) A na moje vlastné počudovanie, opäť raz môžem skonštatovať, že tu nebude žiaden prešľap!

saveonbeauty_out_news_april_2019

Začnime Vecou všetkých vecí, Repair Gelom od Larens. Milujem, milujem, milujem – toto balenie bolo moje už tak tretie, čojaviem... Aktuálne v zásobe síce žiaden nemám, ale rozhodne to čoskoro napravím!
Ku dvom fľaštičkám ružovej pleťovej vody od Avonukrému na chodidlá s ureou od Balea sa vyjadrovať radšej nebudem vôbec, viete určite, že tieto balenia boli moje... ehmm, noooo... tak miliónte? Takže viete čo. Podobne je to aj s mikroceruzkami na obočie od Catrice, ktoré tu máme hneď v hojnom počte tri kusy – čo síce neznamená, že by som za mesiac spotrebovala tri celé ceruzky, ale jednoducho len boli v rôznych odtieňoch a používala som ich na striedačku. /Napriek tomu, ich spotreba je pekelná! Dve za mesiac dáte bez problémov.../

saveonbeauty_out_news_april_2019

Pokračujme arganovým olejom Arganeol. Arganových olejov som vyskúšala naozaj už mraky a vďaka ich účinkom na suchú a akožestarnúcu pleť ich mám veľmi rada, ale tento bol podľa mňa ten naj. On totižto aj voňal - čo sa pri týchto olejčekoch len tak ľahko nevidí! Istým spôsobom voňať majú vraj len tie najkvalitnejšie arganové oleje. Takže ak budem do budúcna nejaký opäť raz kupovať, tak to rozhodne bude od tejto značky.
Bohužiaľ, mala som ho doma už celé veky, takže to, čo ostalo na dne, už trošku ten svoj charakteristický odér zmenilo z príjemného na nie celkom príjemný, takže už musel ísť tahet.
Ďalším fajn olejčekom, aj keď tentokrát na vlasy, bol Olia Glanz Elixier od Garnier. Výdatne som ho patlala do dĺžok vlasov vždy hneď po ich umytí a aj keď nešlo o prírodný olej, jeho účinky boli dobré a suché vlasy aspoň trochu skrotil a popri tom všetkom nadmerne neumastil. Nie som si istá, či by som ho nutne potrebovala opäť, ale na druhú stranu, rozhodne by ma neurazil, keby ku mne opäť zavítal.

saveonbeauty_out_news_april_2019

Krémiky na ruky sa mi v apríli podarilo zlikvidovať hneď dva, oba z podstatne rozdielnych cenových kategórií – a ak by som mala povedať pravdu, jednoznačne lepší bol práve ten z katalógu! Krém na ruky od Avonu krásne voňal po levanduli a vďaka hustej konzistencii paprčky úžasne zhydratoval a chránil. Holt, lež som ho spotrebovala a odhodlala sa k ďalšej kúpe, už sa stihol tak nejak prestať vyrábať a to ma teda prdí – určite by som ho privítala aj v nejakom megaveľkom balení! Zato mandľový krém na ruky od L´Occitane, čo sa konzistencie týka, ten bol učinené peklo, čo vám budem hovoriť. Konzistencia riedka, účinky na prd, všetko ale zachránila jednoznačne tá vôňa! Myslím, že ide o jednu z kultových vôní značky a ak ju nepoznáte, rozhodne odporúčam pričuchnúť – myslím, že potom odpustíte krému všetko.
Skvelé bolo aj telové mlieko od Dove – nielen, že voňalo úžasne, ale aj účinok mi maximálne vyhovoval, takže za mňa rozhodne áno. Vďaka nemu som sa dokonca rozhodla, že nebudem šetriť už ani na telových patladlách /ha ha/, aj keď moja pokožka aspoň v tomto nejaká extra náročná nie je – ale predsa len, mám už na to vek, aby som sa rozmaznávala :).
sprcháči od Johnson´s som vám písala dokonca v samostatnom článku ako o najvoňavejšom sprcháči tejto jari. Je síce pravda, že sa podarilo predbehnúť ho sprcháču od Dove, ale furt platí, že voňal naozaj prekrásne a vyhovoval mi!

saveonbeauty_out_news_april_2019

Rovnako je to vlastne aj s toaletkou Elvie od Oriflame. Tiež mi vonia! :D Ani neviem, koľké balenie to je, rozhodne ich ale bolo už veľa a vždy sa k tejto, tak trochu citrusovej vôni rada vraciam.
No a na úplný záver niečo, k čomu mám v podstate asi najnegatívnejší postoj z celého článku – netešte sa ale, furt bude vlastne pozitívny! :D Jemné čistiace pleťové mlieko pre suchú a citlivú pleť zn. Nivea bolo dobré, odličovalo, voňalo, nedráždilo pleť... Ale keďže mi to nerobí ani pleťové mlieko z Lidla, ktoré je tak trikrát lacnejšie, no tak nabudúce sa uspokojím asi zas radšej s ním.
A to by už mohlo byť vlastne aj všetko :). Ako obvykle otázka na záver: Poznáte niečo spomedzi dnešných spotrebovancov?


- cc -

11 komentárov:

  1. Telové mlieko Dove, presne toto mám veľmi rada. Má tak nádhernú vôňu, že sa jej neviem nabažiť. Zvyčajne telové mlieka nepoužívam, no toto fakt milujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, ano, mikrotužka na obočí Catrice je víc než dobrá, ale to jak rychle ubývá, to celkem leze do peněz. Podobný problém mám s pleťovou vodou Avon, dělali větší balení, pak se rozhodili je kdovíproč zmenšit a musím kupovat po více kusech, protože je hned pryč.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas, presne toto prdí v oboch prípadoch aj mňa!
      Rada by som vyskúšala ceruzku na obočie od Benefitu a uvidíme, či sa vyplatí viac, keď to prerátam... Dám vedieť! :D

      Odstrániť
  3. Balea krém na nohy jsem měla a byl fakt skvělý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojky,
    krém na nohy od Baley není špatný, ale od té doby, co používám vyhlazující na paty z Avonu, tak Balea se u mě neobjevila:-) Jinak ta růžová voda pro mě byla kdysi překvapením. Stojí pár korun a nadělá takové parády:-)
    Jestli chceš, na moji spotřebu se můžeš mrknout u mě na blogu:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na moje krémy na ruky od L´Occitane mi prosím už nesiahaj, do kabelky tie minibalenia sú absolútne dokonalé!
    Inak, nejak málo toho bolo, nie ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na článok akurát! :D
      Jj, do kabelky super, to áno, ale štve ma, že sa líšia aj kvalitou a nie len vôňou! Skvelý bol aj vanilkový napríklad, čo si spomínam, ale tento mandľový vyslovene LEN kvôli vôni...

      Odstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...