piatok 15. mája 2020

Spotrebovanci za apríl!

Ako už býva zvykom na tomto blogu a v tomto čase, aj dnes vás idem obšťastniť náložou spotrebovanej kozmetiky za minulý mesiac. Tešiť sa môžete - okrem Shadow na takmer každej fotke - na sedem stálic, z ktorých jednu asi oplačeme a hneď deväť „nových“ spotrebovancov, ku ktorým sa trošičku rozpíšem. Ale sľubujem, že sa vynasnažím byť stručná, komu sa už len chce čítať litánie v dnešnej dobe, že jo...

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia


Hneď na úvod si teda nalinkujeme tie stálice, off course, pokiaľ som na ne písala samostatnú recenziu. LARENS Dermo Wash čistiaci gél, BALEA Magic Summer telové mlieko, CIEN umývacia emulzia, SUNDANCE sprej po opaľovaní, AVON zlupovacia pleťová maskas aloe a uhorkou, AVON pleťová voda s výťažkami z ruže, toto musím mať v zásobe v podstate furt a stále. Medzi stálice rozhodne patrí aj môj miláčik, očný krém Crème Prodigieuse od NUXE, ktorý sa ale zrejme už prestáva vyrábať! Veľa vody ešte prejde dolu Váhom a veľa smutných jarí ma čaká, ktoré prežijem v horkých slzách...
Teraz už ale poďme na vec a začneme hneď tým najlepším.
saveonbeautyblog_deoguard_deodorant

Moja absolútna láska! Naozaj by som v živote nepovedala, že sa namotám na tuhý deodorant... V chladnejších ročných obdobiach mne osobne bohato postačoval aj antiperspiračne a pri dennom používaní mi vydržal závratných sedem mesiacov!!! A verte, že som pri aplikácii nešetrila.
Navyše, tento v odéri pivónia – kvet bavlny naozaj návykovo voňal, takže je viac ako isté, že k tomuto sa Claire Clairmont určite vráti! Amen.

Potrebujete! Ideálne nakopnutie pleti na jar, ak je po zime taká trošku zvädnutáunavená, prekrásne sviežo, ovocne to vonia a vyhovuje aj suchej pleti! Viac nemám čo dodať a ak natrafíte na naskladnený set, nie je čo riešiť.

Prekvapenie roka... možno... tak trošku. Veľmi príjemný univerzálny krém, jedna z troch voňavých limitkových verzií, ktorej bylinkovo svieži odér voňal môjmu nosu jednoznačne najviac a bol pre mňa ešte aj prudko návykový! Ak by som ho niekde objavila, rozhodne kupujem to najväčšie balenie a mažem sa ním celá od hlavy k pätám, bohužiaľ, veľké šance tomu nedávam.
saveonbeauty_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Opäť raz limitka, bohužiaľ. Sprcháč by som hádam aj oželela, nebol zas tak výnimočný, ale to telové maslo bolo fajn. To zoženiete dokonca aj vo full verzii samostatne ako jedinú vec z celého setu. Jeho súčasťou bola aj maska na ruky, ktorú nájdete v spotrebovancoch o mesiac :). Suma sumárum, milý a užitočný darček, ak chcete kozmetickej maniačke urobiť radosť.

MANUFAKTURA Apricot telové mlieko a sprcháč
V podstate by som túto dvojku mohla zrecenzovať asi takto: Priemerný účinok, nadpriemerná cena a umelo pôsobiaca ovocná vôňa, ktorá vás síce na začiatku dostane do kolien, ale v konečnom dôsledku po pár použitiach začne otravovať život. Ako darček to vyzerá naozaj efektne, ale nemyslím si, že by tieto dve vecičky boli hodne opakovanej kúpy.
saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia

Posledný nešťastník z aprílovej dávky skincare spotrebovancov. Dostala som do daru, zo slušnosti spotrebovala, ale tendencie kupovať už roky nemám. Netvrdím, že to nemá žiaden účinok, ale skrátka nepociťujem potrebu používať a radšej sa vždy po sprche poriadne namažem.

Jediný zástupca dekoratívky v dnešnom článku a zároveň ako high-end, tak aj prepadák. Všetko podstatné máte v recenzii a len čo sa objavil prvý náznak vysychania, riasenka putovala do preč rýchlosťou takého svetla, až som ju nestihla ani odfotiť.

A jo, máme to z krku. S čím z dnešného článku máte skúsenosť vy, čo zbožňujete a čo naopak neznášate z duše? ;)

- cc -


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...