utorok 4. augusta 2020

Júlové kozmetické /ne/novinky v mojej zbierke

S novým mesiacom tu máme aj nový článok s nákupmi, novinkami a pí-ár zásielkami za mesiac minulý. Tentokrát som sa asi snažila trošku krotiť alebo ký ďas, pretože tých mnou kúpených produktov zas tak veľa nie je a ja vlastne akosi neviem, čo by som vám k nim mala povedať, že.

No, veď čítajte ďalej!

saveonbeautyblog_kozmeticke_nakupy_za_jul

Ja som totiž tradične ukecaná väčšinou len v prípadoch, ak je nákupná cena výrobku aspoň dvojciferná, ako ste si už asi stihli všimnúť, ha ha. No a z tejto kategórie tu tentokrát toho veľa fuckt že nemáme! Vlastne, úplne presne v nej máme len jeden pleťový krém - môj milovaný Lifting Face Cream od LARENS. Využila som krátkodobú akciu a nakúpila do zásoby, že jo.

cien_balzam_na_pery_ananas

dekorativna_kozmetika_laky_na_nechty_konturovacie_ceruzky_na_pery

No a z tých zvyšných nákupov v podstate už nemám veľmi čo komentovať. Sprcháčov v lete – napriek letnej odstávke teplej vody – nie je nikdy dosť :). Zvlášť potešenie mi spôsobila 50% zľava na moju obľúbenú kontúrovaciu ceruzku na pery od DERMACOL v maximálne univerzálne použiteľnom odtieni 03, ktorý milujem hádam viac než samotnú kvalitu tohto výrobku. No a neónkové laky na nechty z TEVOSu? Moja absolútna každoletná nutnosť a ten ružový v odtieni 558 je tá najkrajšia ružová neónka, akú ste si kedy vedeli predstaviť!

No a na samý záver jeden pí-ár balík.

revlon_colorstay_mejkapy_recenzia

O megazásielku Colorstay mejkapov zn. REVLON sa mi postarala spolupráca s mojim obľúbeným Elninom – ja tieto kúsky uctievam už zopár rokov a keďže som práve jednu fľaštičku spotrebovala, rozhodla som sa, že nebude od veci pripomenúť vám ich opäť! A tentokrát som sa rozhodla podstúpiť testovanie aj verzie pre zmiešanú až mastnú pleť napriek tomu, že tá moja ju pripomína asi len po vizuálnej stránke :).

Takže ak by vás zaujímalo, ako obstoja tieto mejkapy v testovaní a tiež vo vzájomnom porovnaní, určite sledujte blog.

No a týmto môžem dnešný článok zvesela ukončiť. V júli tie nákupy veru už také strašidelné ako tie júnové neboli, ale tak potešboh, aj bjútyblogerky majú svoje limity, ha ha - keby to tak nebolo, asi by som písať a fotiť teraz v lete veru ani nestíhala.

Čím pekným ste sa potešili minulý mesiac vy?

 

- cc -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...