utorok 20. októbra 2020

Prví jesenní spotrebovanci / Asi tona minirecenzií!!!

Článok o spotrebovanej kozmetike za prvý jesenný mesiac bude vlastne dosť pozitívny. Hurá. No a aby sme netrochárili, bude tiež tak trochu iný. V septembri sa mi totiž podarilo spotrebovať na moje pomery celkom dosť dekoratívky. Maximálne minimum  bolo tiež vecí, s ktorými som nebola tak úplne spokojná či naopak tých, ktoré sú stálicami – a to sa u mňa tiež dvakrát často nestáva.

Tešíte sa na čítanie podobne ako ja na písanie? Ha ha...

saveonbeautyblog-out-news-september-2020
 

Začnime teda tou dekoratívkou.

Je naozaj čistá náhoda, že sa mi minulý mesiac podarilo doraziť hneď tri korektory. Pravda, v jednom prípade išlo o vzorku a v druhom prípade o vyhodenca, ale konečný verdikt vám s kľudom Angličana povedať môžem.

 

BENEFIT Boi-ing Cakeless Concealer

Vyskúšala som v troch odtieňoch /ktorých čísla som zabudla/ a klobúk dolu! Nebudem sa o ňom príliš rozkecávať, keďže je tu istá možnosť, že si kúpim full balenie, o ktorom vám napíšem v samostatnom článku, každopádne ide ale o skvelý korektor s výborným krytím a zároveň konzistenciou tak ľahučkou, že ho na pleti takmer necítite. Ja osobne tlieskam a naozaj som v pokušení!

 

theBalm TimeBalm korektor, odtieň light/medium

Podobne dobrý, ale zároveň z úplne iného súdka bol tento tuhý korektor od theBalm. Off course, jeho tuhá prapodstata ho predurčila k tomu, aby bol na pleti akožeťažší, ale v porovnaní s inými tuhými korektormi to bola aj tak slušná hitparáda. Na dostatočné krytie ho stačilo málo a po zapudrovaní vám na pleti držal k vašej plnej spokojnosti.

Ako áno, ako nie, v konečnom dôsledku zlyhalo balenie. Taký balzam na pery alebo tuhý parfum z téglika viete použiť aj pri dodržaní stopercentnej hygieny, to bez debát. Skúste to ale s korektorom, ktorý zväčša používate v rannom zhone a ktorý spravidla potrebujete vrstviť!

No takže sa mi samozrejme stalo, že korektor po spotrebovaní cécéá polky balenia sa jednoducho pokazil a začal zaváňať nejakým podozrivým odérom – čo teda dvojnásobne potrebujete takú hmotu aplikovať do očného okolia, že jo.

Každopádne, korektor ako taký bol fajn, akurát to balenie bol dosť blbý nápad :). Otázka znie, do akého obalu narvať tuhý korektor...

 

CATRICE Liquid Camouflage korektor, odtieň 015 Honey

Posledným spotrebovaným korektorom bol môj Osvedčený :). K nemu vlastne už nemám čo dodať, stačí len že za málo peňazí veľa muziky. Detaily napr. aj tu.

 

BENEFIT Precisely, My Brow pencil, odtieň 3,5 Neutral Medium Brown

Excelentná mikroceruzka na obočie, ktorú som ale v tomto odtieni spotrebovala „už“ po 4 mesiacoch. Tmavšia verzia 04 Medium mi vydržala až šesť...

 

AVON True Colour BB 7-in-1 lak na nechty, odtieň Caring Creme

Veľmi pekný, teplý nude odtieň so slušnou výdržou aj krytím. Bohužiaľ, asi v polke balenia už zhustol, takže vyhadzujem, ale tento odtieň je pre mňa must-have, ak mám práve náladu na nude nechty!

 

KARL LAGERFELD For Her parfumovaná voda

Veľmi jednoduchá a príjemná, kvetinovo-ovocná parfumovaná voda, vhodná na letné obdobie. Asi nič pre náročnejšie užívateľky, ale ja som na ňu občasne náladu fuckt že mala! Takže ja naozaj pripúšťam, že si nejaký menší flakónik zaobstarám – v tom návale prepracovanejších odérov, čo doma mám, je táto vôňa ozaj príjemnou zmenou. Asi ako keď popri štúdiu kníh o molekulárnej genetike prečítate článok na bjútyblogu. Ha ha.

spotrebovana-kozmetika-recenzia

LARENS Bio Renew Serum

Značkou Larens otvoríme tému skincare. Toto sérum je môj luxusný absolútny must-have a všetky detaily nájdete v recenzii! Viac k nemu písať nebudem.

 

LARENS GLA Serum

Krém, tváriaci sa ako sérum. MILUJEM, MILUJEM, MILUJEM!!! Používam ho už roky, ale keďže nedávno prešiel menším fejsliftom, určite bude nová recenzia – len čo kúpim ďalšie balenie a len čo ho stihnem nafotiť prv, než ho spotrebujem, že. Pôvodnú verziu krému si zatiaľ môžete pripomenúť v tomto článku.

 

AVON Planet Spa zlupovacia maska s kórejským uhlím

Ďalšia výborná zlupovačka od Avonu, ktorá vám vyčistí pleť a vyzmizíkuje póry. Off course, na chvíľku, ale pleť po nej je naozaj úžasná! Pleťové masky od tejto značky ja naozaj môžem a vrelo odporúčam vyskúšať!

balea-balzam-na-pery-recenzia

BALEA Minty Melon balzam na pery

Netuším, ako k tomuto došlo, ale toto bol prvý balzam na pery zn. Balea, do ktorého som sa buchla! Voňal prekrásne sviežo ako jar a leto dokopy a prekvapivo – aj keď o nejakej extra porcii hydratácie hovoriť môžem len s veeeľkou dávkou fantázie :D – moje pery nevysušoval!!! Ak sa ešte v ponuke podobná verzia objaví, určite kupujem zasa.


HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA Havlíkov prírodný zázrak

To je to pokrčené čudo na fotke, v najmenšej, 10ml tubičke. Používam už roky na rôzne škrabance, zapálené zádery a podobné blbosti - a viete čo? Ono to naozaj funguje! Opäť, doma ďalšie balenie.

 

PURITY VISION ružová voda

Stálica. Momentálne ju síce nahrádza Biopeptide Serum Spray od Larens, ale furt je to môj miláčik, na ktorého nedám dopustiť!

 

BIODERMA Atoderm telový krém

Jedno z najlepších telových mazadiel ever pre všetkých suchokožcov, ktoré ako bonus prekrásne vonia. Naozaj neviem, prečo som naň ešte nenapísala samostatný článok – raz to snáď napravím.

 

spotrebovana-kozmetika-recenzia


AVON Cannabis Sativa Oil balzam na ruky a telo

Veľmi príjemné mazadlo stredne hustej, balzamovitej konzistencie, ktoré krásne upokojilo pleť po opaľovaní, vďaka čomu som – verte či nie – túto sezónu prežila bez akéhokoľvek poopaľovacieho telového mlieka! Zahrnula som ho do článku s letnými top produktami a to už hovorí samo za seba, že.

 

AVON Planet Spa Blisfully Nourishing telové maslo

Konzistenčne niečo medzi maslom a telovým krémom, vôňa na zožratie a výborné hydratačné účinky aj pri pidimnožstvách. Naozaj ma prdí, že som túto líniu objavila až nedávno a obzvlášť, keď mi stihli zrušiť krém na ruky, od ktorého som závislá hádam ešte viac než od tohto telového!

 

DOVE Go Fresh Cucumber a AVON Senses Pure sprcháče

Sprcháče od Dove sú u mňa klasika, ktorá hádam ešte nikdy nesklamala - uhorkový sprcháč u mňa nesmie chýbať žiadnu letnú sezónu. Ten avoňácky vo verzii Pure s vôňou bieleho pižma a listov bambusu však nesklamal tiež a aj keď čo do účinkov extra zaujímavý asi nebol, tá vôňa bola fajn – milujem vôňu bambusu hádam vo všetkom a bavila ma aj v tomto prípade. Už len keby značka inovovala tie predpotopné balenia, na ktorých pravidelne urvem nejaký ten prst...

 

BOROTALCO Active Citrus & Lime Fresh antiperspirant

Opäť raz nesklamala ani moja obľúbená značka deodorantov a antiperspirantov. Guľôčku so sviežou, citrusovou vôňou som používala celé leto a osvedčila sa po všetkých stránkach natoľko, že som kúpila ďalšiu, aj keď v inom odéri - čo tak trochu doteraz ľutujem, pretože tie citrusy boli úžasné!

 

No a aby som vás toľkou pozitivitou neunudila k smrti, na záver si dáme dve menšie frfľačky :).

 

YVES ROCHER arganovo-ružičkový krém na ruky

Krémik som dostala do daru, voňal naozaj luxusne, tak orientálnohrejivo... čím sme výpočet jeho pozitívnych vlastností ukončili, prosímpekne! Toto bol asi najrýchlejší rýchlovstrebávač, aký som kedy mala. Ruky síce prevoňal, ale vysušovanie rúk, to od krému na ruky asi nechcete, že.

 

BALEA Tropical Summer gél na holenie s vôňou marakuje a broskyne

Tiež krásne voňal. A ešte mal aj krásne balenie. V globále si ale myslím, že gély na holenie tejto privátnej značky z Déemky sú tou najstratovejšou investíciou ihneď po kúpe nového auta. Ich efekt nie je ničím ohromujúci, v pohode ich nahradí klasický sprcháč a minú sa naozaj rýchlosťou blesku! Aby toho nebolo málo, tento konkrétny mi išiel vystreknúť do dlane pekelne ťažko /možno chyba balenia, ale... nezaujíma ma to!/... Takže za mňa nie... až dovtedy, kým ma zasa nenaláka nejaký nový odér alebo nový obal, ha ha.

Môj zlatý, dobrý starý gél na holenia z Lidla.

Amen.

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...