utorok 29. decembra 2020

LANCÔME Hypnôse Doll Eyes / recenzia

Aaaaaa, už sto rokov sme tu nemali žiadnu recenziu na poriadnu riasenku, takže to dnes napravíme. Posledný článok tohto roka, ešte predtým, ako sa rozbehnú všetky tie obľúbené štatistické články, chcem venovať riasenke Hypnôse Doll Eyes od Lancôme. Pretože poslednú dobu tá asi ako jediná stála v mojej kozmetickej domácnosti za povšimnutie!

Lancome Hypnose Doll Eyes riasenka
 

Riasenka Hypnôse Doll Eyes je charakterizovaná ako riasenka predlžujúca a zhusťujúca. Vo svojom zložení obsahuje nylon, ktorý zabezpečí každej riase jemný lesk a tiež kombináciu mäkkých a tvrdých voskov, z ktorých jedny dodajú riasam objem a druhé ich udržia vytočené.

Ja – nenáročná, ako inak – som od nej od začiatku očakávala, že mojim očiam zabezpečí pohľad bábiky napriek tomu, že tie moje vypelichance bábikovské riasy nepripomínajú ozaj ani zďaleka! :D

 

Opäť raz musím prízvukovať, že moje vlastné riasy sú priemerne husté, priemerne dlhé, nadpriemerne rovné a nadpriemerne nevýrazné. Čiže životná výhra, viac asi netreba dodávať, ha ha.

Lancome Hypnose Doll Eyes kefka

Lancom Hypnose riasenky recenzia

Riasenka má v podstate trochu divný, klasický štetinkový aplikátor, ktorý je na jednom konci veľmi úzky a na opačnom celkom dosť široký. Ja vzhľadom na stav mojich rias frčím práve na tých užších typoch, ktorými sa mi riasy lepšie tvarujú /rozumej: pritláčajú k hornému pohyblivému viečku/, ale v tomto prípade som ostala milo prekvapená. Off course, mám len miniatúrku tejto riasenky, takže neviem úplne stopercentne posúdiť, ako sa pracuje s full verziou – aj keď zo skúseností viem, že s miniatúrkami sa mi pracuje takmer vždy horšie – prípad tejto riasenky to ale asi tak úplne nebude! Aj s miniatúrou sa mi totiž pracuje pohodlne a aplikátor riasenky rozhodne môžem označiť za claire clairmont júzerfrendly, ha ha.

No a ako som spokojná s efektom samotným?

Lancome riasenka recenzia

Stopercentne. Riasy sú zvýraznené, predĺžené aj natočené – čo sú veci, ktoré sú pre mňa asi najpodstatnejšie. Okrem toho, aj pri dotyku riasy pôsobia veľmi ľahko až mäkko, nie sú zlepené a samozrejme, farba drží na nich ako pribitá celý boží deň.

Samozrejmosťou je, že sa riasenka napriek všetkému aj jednoducho odličuje, čo je pre mňa osobne tiež veľmi dôležitý fakt.

Naozaj neviem, čo by som riasenke mohla vyčítať... Off course, jej cena asi nebude tak úplne pre každú peňaženku /na Notino ale viete zohnať v megavýhodnej darčekovej sade!/, ale ak svojim riasam rady doprajete aspoň občas trocha luxusu, rozhodne nemusíte v tomto prípade váhať!

 

Kto miluje luxusné riasenky? ;)

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...