piatok 25. decembra 2020

LARENS BB krém / recenzia

V dnešný akožesviatočný deň som sa rozhodla, že si zaslúžite ukázať vám niečo špeci :). Len prednedávnom značka Larens vyrukovala /nielen/ s novinkovým BB krémom a ja napriek tomu, že na bébéčkach som dvakrát nikdy neulietavala, do tohto som sa úplne, ale že úplne zamilovala! A v dnešnom článku vám chcem vysvetliť, že prečo :).

Larens BB krem
 

Ako v prípade púdrových produktov, o ktorých som vám už písala, aj v prípade ostatnej dekoratívky značka sľubuje, že pôjde o viac než len mejkap. V prípade BBčka to platí asi tak tisícnásobne.

Okrem toho, že vyzerá už na prvý pohľad dosť luxusne, ešte luxusnejšie je jeho zloženie, ktoré má pleť hydratovať, revitalizovať, vyživovať, spevňovať, vyhladzovať a tiež upokojovať. Detaily ohľadom zloženia si, ako vždy, pozrite priamo v e-shope – off course, tie účinky zas tak tragicky neberiem, keďže BB krém nepoužívam úplne každý deň /aj keď áno, mám tendencie! :)/, ale určite je fajn vedieť, že keď si nejakú tú dekoratívku nanesiete na pleť, poskytne jej aj veeeľké niečo navyše!

Larens BB krem svetly odtien

Larens BB Cream odtiene

Konzistencia BB krému je neskutočná – zamatová, jemná, našľahaná... Aplikácia je tiež veľmi pohodlná, krému postačí množstvo o veľkosti väčšieho hrášku, rozhodne netreba stláčať pumpičku na doraz! Btw, tú treba na začiatku trošku rozpumpovať, inak funguje super a čo je nemenej skvelé, je úplne vzduchotesná.

Ja som si zvolila teraz na zimu odtieň 01. Farba je skvelá a myslím, že aj jemne prispôsobujúca sa – je dostatočne svetlá, po „oránžáde“ ani chýru, ani slychu a má vcelku neutrálny podtón, takže v prípade potreby viete doladiť púdrom.

Larens BB krem ucinok

A jo, ja teda pudrujem aj BBčko. Či by rovnako vydržalo na pleti aj bez fixácie púdrom, to vám skrátka neokomentujem. Každopádne, efekt, ktorý na pleti zanechá, je rovnako rozprávkový ako to zloženie.

Najskôr považujem za potrebné objasniť vám jednu vec. Moja pleť nepotrebuje krytie, moja pleť potrebuje zjednotenie, dodanie farby a zdravého glow efektu a tiež /možno najmä/ to, aby sa nezvýraznili na tvári vrásky a rozšírené póry. Predsa len, moja pleť už nie je taká úplne že mladámenej je čím ďalej, tým viac viac! :D

Larens BB krem zlozenie

Všetky tieto moje požiadavky BB krém od Larensu uspokojuje do bodky.

Krytie môžem označiť za stredné a ten efekt je skrátka úžasný! Pleť pôsobí zdravo a šťavnato, je zjednotená a rozjasnená a absolútne, ale že absolútne sa krém nezlieva do vrások! Stačí doladiť prípadné nedokonalosti, potažmo oblasť pod očami korektorom pre prípad, že to potrebujete a máte vystarané.

Skrátka... Ďalšia celoživotná láska od Larens, viac asi netreba dodávať.

BB krém zoženiete v e-shope v dvoch odtieňoch /na BBčko asi postačujúce, neviem.../, v lete určite omrknem aj ten tmavší. Cena je síce kúštik vyššia, ale v tomto prípade opäť myslím, že oprávnene. Táto vecička skrátka negatíva jednoducho nemá a ja ju milujem!

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...