utorok 8. decembra 2020

LARENS telové mazadlo a sprcháč / Potrebujete alebo nepotrebujete?

Pred časom som neodolala ďalším /pre mňa/ novinkám z portfólia starostlivosti o pokožku tela značky Larens a dnes, keď už mám obe vecičky spotrebované, pokladám si za povinnosť povedať vám o nich aspoň zopár teplých slov. Samozrejme, aj keď po jednom balení mám už za sebou z každého výrobku, berte v úvahu, že obzvlášť v tomto prípade ide furt len o prvé dojmy. Také tie na zorientovanie sa.

LARENS Perfect Body CreamRevital Shower Gel.

Larens telove mlieko a sprchovy gel
 

Začnime telovým krémom.

Ja osobne by som Perfect Body Cream však krémom úplne nenazývala. Áno, jeho konzistencia je síce hustejšia ako väčšinou pri telových mliekach býva, ale keďže je veľmi ľahučký, skôr by mi sedelo označenie balzam. A tak pôsobí aj na pokožke – ako megahydratačný, hojivý balzam, ktorý ju doslova napumpuje a preberie k životu!

Hlavnou účinnou zložkou tejto vecičky je látka zvaná Regestril, ktorá urýchľuje syntézu kolagénu, chráni kožu proti pôsobeniu voľných radikálov, stimuluje jej obnovu a bojuje proti striám. Mliečko by malo aj zmierňovať podráždenie pokožky v dôsledku opaľovania alebo po depilácii.

Larens Perfect Body Cream telovy krem

Off course, nemyslím si, že po spotrebovaní jedného balenia by sa mal prejaviť ktorýkoľvek z týchto efektov, ha ha. Možno maximálne tak upokojenie pokožky po opaľovaní, s ktorým to však v decembri akosi neviem prehnať :). Každopádne, tento telový balzam je na pokožke asi to najpríjemnejšie, čo som kedy skúšala. Balzam sa vstrebáva bez problémov a rozhodne uspokojí všetkých, ktorí nemajú radi „zbytočný“ pocit mastnoty na pokožke. Priznám sa, ja medzi tento typ užívateľov asi nie úplne patrím, ale v tomto prípade rada urobím výnimku. Perfect Body Cream totiž napriek tomu, že moju pokožku nezanechá mastnú, dokáže jej zabezpečiť takú dávku hydratácie, že po niekoľkotýždňovom používaní netrpela žiadnym neduhom v podobe presušenia! Na leto teda absolútny must-have produkt a ako bonus ešte aj veľmi pekne, čisto a sviežo vonia! A to sa u mňa vždy ráta :).

Larens telove mlieko zlozenie

Mínusom je pre mňa ale jednoznačne balenie – tie pumpičkové mám síce rada, ale fakt by som ocenila, keby som tou pumpou dostala von celý dvadsaťpäťeurový 200ml obsah bez toho, aby som týždeň musela skladovať nádobku dole hlavou a zároveň si spôsobovala pravidelné vykĺbenie ramena kvôli vytriasaniu obsahu na ruku. Jo, v jednej vete zhrnuté všetky nevýhody, to len ja dokážem...

Trošku „problematickejší“ je pre mňa osobne Revital Shower Gel, to ale vysvetlím až v závere

Larens kozmetika recenzie

Sprchovací gél od Larens je trochu redšej konzistencie, ktorý ale dobre pení. Jeho vôňa je úžasná, mne vonia po nejakom mixe tropického ovocia. Vďaka zloženiu by mal pokožku nielen šetrne čistiť, ale aj upokojovať, regenerovať, hydratovať a dodávať pružnosť.

A áno, toto všetko v podstate môžem potvrdiť! Problémom je akurát to, že moja pokožka je väčšinu môjho života v podstate /klop klop/ bezproblémová a teda podobne spokojná bývam s väčšinou sprcháčov, ktoré vyskúšam :).

Larens Revital Shower Gel recenzia

Vy viete veľmi dobre, akou úchylkou na sprcháče trpím. Ja osobne kvôli pôžitku z vône som ochotná investovať do sprcháča naozaj nie úplne zanedbateľné sumy, zároveň mi je ale jasné, že väčšina ľudí to takto nastavené jednoducho nemá. A teda obzvlášť tí ľudia, ktorých pokožka netrpí nejakým neduhom, že jo. Preto je mi jasné, že vyhodiť skoro 9 éčok za 200ml sprcháč asi nebude úplne zrealizovateľná predstava u väčšiny populácie.

Ja sa k sprcháču určite ešte vrátim, keďže som sa naň, off course, namotala vďaka vôni. Ale aby to malo aspoň trochu logiky, tak zrejme hlavne v lete, keď je pokožka vystavovaná slnečnému žiareniu a potrebuje upokojiť už v sprche. Vy už sa s otázkou pomeru cena – typ výrobku – vaša pokožka musíte vysporiadať samé :).

 

Koľko éčok ste ochotné zainvestovať do „obyčajného“ sprcháča? Či ma niekto tromfne :D...

 

- cc -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...