utorok 22. decembra 2020

trend IT UP / Čo je nové v Déemke?

Nie som si tak úplne istá, či novinková ružová kolekcia Rosy Touch od trend IT UP je limitkou, každopádne s recenziou som si pre istotu švihla viac, než je u mňa obvyklé. Pretože čo keby to náhodu naozaj bola limitka... :)

Trend It Up Rosy Touch recenzia

Balíček z Déemky v zložení mejkap, korektor, riasenka, lesk na pery, lícenka a lak na nechty mi dorazil ešte niekedy koncom novembra. Aj som sa chvíľu pohrávala s myšlienkou ukázať vám ho aspoň letmo v nejakom príspevku na sockách, ale nevydalo – december ozaj nie je ani trochu bjútyblogersky júzerfrendly! A ja som to jednoducho nemala kedy nafotiť...

O to usilovnejšie som ale testovala, off course. A dnes tu máte moje dojmy.

Ten bejby pink imidž celej kolekcie mi pripadá vcelku chutný. Okrem toho, balenia sú dostatočne kvalitné – pri mejkape skutočne chrochtám blahom – a v podstate aj oku lahodiace. Poďme ale omrknúť konkrétne produkty a začnime tými, z ktorých som nadšená!

Trend It Up Rosy Touch make-up

trend IT UP Rosy Touch make-up, odtieň 010

Malo by ísť o mejkap s rozjasňujúcim efektom a toto môžem potvrdiť! Mejkap nemá nejaké extrémne krytie, ale pokiaľ kryť veľmi nepotrebujete a zároveň ulietavate na takom tom glow efekte, presne toto by mohla byť ideálna verzia pre lakomé. Teraz to nemyslím v zlom, ale mejkap za tú cenu je naozaj veľmi fajn a ja osobne som si ho – na počudovanie – dosť obľúbila. A to som glow efektu na pleti dovtedy nevedela prísť na chuť... Ba čo viac, až nemám chuť použiť púder!

Trend It Up Rosy Touch make-up a korektor swatch
vľavo mejkap, vpravo korektor

Môj odtieň 010 je dostatočne svetlý – na mňa asi až príliš – a tiež vyzerá v tube dosť žlto. V reále až taký žltý ale nie je /pri tých najsvetlejších odtieňoch podtóny nie sú až tak dôležité, ako je to pri tých tmavších!/ a skôr by som ho označila za neutrálny s jemne žltým podtónom. Viem, dosť alibistické označenie :D ale hovorí niekto, kto podtónom pleti konkuruje vaječnému žĺtku...

 

trend IT UP Rosy Touch korektor, odtieň 010

Ďalšia vecička, ktorá veľmi príjemne prekvapila! Odtieň dôstojne dopĺňa mejkap, pretože je kúštik svetlejší. Opäť nejde o najviac krycí korektor na svete, ani jeho konzistencia nie je dychvyrážajúco krémová, ale moje požiadavky ohľadom krycej schopnosti spĺňa, na pleti je veľmi ľahučký a čo je absolútna topka, v podstate vôbec po zapudrovaní nezvýrazňuje vrásky ani po celom dni! A toto sa mi teda so žiadnym korektorom už dobre dávno nestalo...

Trend It Up Rosy Touch korektor
 

Za mňa teda plná spokojnosť, ale pri výbere určite myslite na to, že to krytie je predsa len také prirodzené.

 

trend IT UP Royal Nude lak na nechty, odtieň 030

Netuším, aký súvis majú Royal Nude laky na nechty s Rosy Touch kolekciou dekoratívnej kozmetiky, každopádne vizuálne celkom ladia :). Môj odtieň je taká tá perleťová, trochu holograficky tváriaca sa svetlá nude farbička so zľahka žltými odleskami. Okej, uznávam, nič môjmu srdcu extrémne blízke, ale občas predsa len motyka vystrelí a ja mám aj na takúto nudu na nechtoch náladu! 

Trend It Up Royal Nude lak na nechty

Každopádne, kvalita laku je maximálne vyhovujúca. Aj vďaka odtieňu sa nechty týmto lakom lakujú pohodlne, lak má slušnú výdrž a tiež prekvapivo dobrú pigmentáciu. Iste, dve vrstvy sú jednoducho nutnosť, ale toto je pre mňa úplne bez pripomienok.

Trend It Up Rosy Touch

trend IT UP Lash Allure riasenka, odtieň 010

Tiež neviem, ako moc mám túto riasenku brať ako súčasť kolekcie Rosy Touch... No, úprimne... skôr sa mi zdá, že nijako... :)

Poďme ale k tomu, čo si o riasenke myslím a poviem to narovinu -  v tomto prípade buď kecal výrobca alebo prekladateľ. Riasenka je označená ako riasenka objemová a ja neprestávam krútiť hlavou! Táto riasenka je asi všetko, ale určite nie objemová. Naopak, efekt ktorý zanechá, je maximálne prirodzený a riasy akurát tak o niečo predĺži. 

Trend It Up Lash Allure riasenka

V podstate ale nechcem frfľať. Riasy nezlepuje, nešmuhuje, neopadáva ani nič podobné, s klasickým, úzkym aplikátorom sa pracuje pohodlne aj v prípade, že máte kratšie riasy... Takže v globále, ak uprednostňujete riasy skôr prirodzené, určite vám môžem riasenku odporučiť, ak ale od nej čakáte, že urobí taký ten wau efekt, no tak to sa poobzerajte radšej inde.

Trend It Up Rosy Touch Duo Blush farba na licka

trend IT UP Rosy Touch Duo Blush lícenka, odtieň 010

Tak na túto vecičku mám trochu ťažké srdce. Ako to už pri veeeľmi veľa drogérkových lícenkách býva, trpia dvomi zásadnými neduhmi – niektoré sú extrémne prášivé a extrémne pigmentované. No a hádajte čo!

Trend It Up Rosy Touch Duo Blush licenka

Jo jo, toto je presne prípad aj tejto lícenky – ktorá je inak veľmi ňuňu a vo veľmi peknom, teplom oranžovo - broskyňovom odtieni. Bohužiaľ, kvôli týmto dvom vlastnostiam jej životnosť v mojej kozmetickej zbierke nevidím veľmi ružovo... :)

Trend It Up Roller Baby Lipgloss lesk na pery

trend IT UP Roller Baby lesk na pery, verzia 030 Black Berries

Tak trochu retro priehľadný lesk na pery s guľôčkovým aplikátorom, ktorý pri aplikácii pery veľmi príjemne chladí. A off course, funguje ako má.

Lesk vonia príjemne po bobuľovom ovocí, ale holt, tým jeho benefity asi končia. Pri tomto produkte totiž nevidím absolútne žiadnu tú pridanú hodnotu, ktorú hádam aj väčšina leskov na pery má!

Samotná konzistencia pripomína veľmi ľahučký olej, ktorý ale pery umastí len zvrchu a absolútne ich nevyživí – mám pocit, že z ich povrchu sa jednoducho len vyparí a tým to hasne. Uvidím, či ma premôže predpubertálna notalgia a či si lesk ponechám...

Trend It Up Rosy Touch kozmetika recenzia

Tak? Ako sa vám pozdávajú aktuálne novinky z Déemky? Za mňa osobne – až na výnimky – celkom milé prekvapko...

 

- cc -

2 komentáre:

  1. Ja som si nenechala všetko, lícenku a balzam som dala do súťaže. Inak, makeup mňa veľmi neuchvátil, ale ja preferujem vyššie krytie, zato korektor sa mi ľúbi dosť. Špirálu považujem skôr za predlžujúcu, určite nie objemovú a lak je skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, súhlasím so všetkým :) A samozrejme ide o osobné preferencie.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...