utorok 26. januára 2021

LARENS Intensive GLA Serum / recenzia

Tak si dnes idem splniť jeden veľký rest. Lebo recenzia na krém krémov, ktorý bol inovovaný a ktorému výrobca v podstate zmenil kategorizáciu a ja som vám k tomu nič bližšie nepovedala, to vlastne zaváňa hotovým prúserom!

LARENS Intensive GLA Serum.

Larens Intensive GLA Serum recenzia

Predchodcu tohto patladla zbožňujem a aktívne používam, potažmo používala som už roky. Samozrejme, ako pleťový krém a nijako inak. Preto keď značka Larens zrazu premenovala tento krém na sérum, ostala som mierne konsternovaná a verím tomu, že som nebola sama.

Tak hneď na začiatok vás upokojím. GLA krém, premenovaný na sérum, je furt krém. Používať ho môžete buď samostatne alebo s vašim obľúbeným /naozajstným, ha ha/ sérom, ktoré aplikujete podeň. Hovorí aj výrobca.

Larens Intensive GLA pletovy krem konzistencia

Larens Intensive GLA Serum konzistencia

Konzistencia GLA krému totiž ostala furt rovnaká – rovnako našľahaná a rozprávkovo príjemná, ale stále krémová. Tým najhlavnejším dôvodom, ktorý značku k tomuto info-chaosu viedol, je inovácia zloženia /to pôvodné môžete omrknúť tu/ a ňou spôsobený fakt, že účinné látky v GLA kréme prenikajú do hlbších vrstiev kože, ako to obvykle zvládajú len pleťové séra. Lebo Liposomal Collagen Complex, že. Ďalšími vecami ohľadom zloženia vás zaťažovať nebudem, pri kozmeceutikách je to vždy dosť náročné a preto tie z vás, ktoré to zaujíma detailne, mrknite priamo do e-shopu.

Larens GLA Serum zlozenie

Zloženie krému je na 99,6 percenta prírodné. Priznám sa, toto nie je u mňa dvakrát rozhodujúci fakt pri výbere kozmetiky, ale na druhú stranu poteší ma vždy.

No a čo dodať k účinkom?

V podstate nič nové, čo by som vám nepovedala už v recenzii číslo jeden. Naozaj neviem, koľko balení tohto krému som už spotrebovala a neviem ani, koľko balení krému premenovaného na sérum som spotrebovala. Z dlhodobého hľadiska mi skrátka vyhovuje najviac spomedzi všetkých doposiaľ vyskúšaných pleťových krémov – a že ich už bolo! :D – a myslím, že môj názor naň jednoznačnejší už ani nemôže byť. 

Larens Intensive GLA Serum pletovy krem

Moja pleť bola vždy suchšia, dehydratovaná a citlivá s občasnými sklonmi byť za šmirgeľ, okrem toho dosť fľakatá a vďaka väčšine týchto neduhov za posledné roky aj s nejakou tou vráskou navyše. A čo si budem čo navrávať, práve pleťové krémy /nie séra!/ sa tvárili, že sú jednou z najdôležitejších vecí, ktoré rozhodujú o tom, či budem mať s ksichtom problémy alebo nie. No a viete čo? Tento pleťový krém je pre mňa takmerzázrak. Účinne bojuje proti všetkým neduhom, ktoré som vám popísala tri vety dozadu a keby som si ešte dala záležať na plnení niekoľkoročných záväzkov dodržovať poriadne pitný režim, naozaj by som sa každé ráno mohla pozrieť na seba v zrkadle a nezľaknúť sa, ha ha.

Takže toľko dnes odo mňa. Verím, že tento článok bol pre vás užitočný, aj keď v podstate išlo len o akýsi apdejt pôvodnej recenzie, ja som ale pokladala za potrebné vyjadriť sa.

 

Tiež máte svoj krém krémov?

 

- cc -

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...